Şimdi Ara

82 DEN 83 E KASMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    süreyle kasılabilir char asas tır elle kasacağım için
    7/24 imkanım olmayacak kasan bilir ne kadar sürer ?
    arada pk falanda atarım acelem yok öyle hafta sonları
    kasıcam sadece

paramun-boroo-ewil-ds falan ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorawip -- 25 Ocak 2012; 15:51:53 >

• en geç 2 hafta günde 1 saat kassan fln öylesine olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorawip

exp preyle 82 levelden 83 e ne kadar
    süreyle kasılabilir char asas tır elle kasacağım için
    7/24 imkanım olmayacak kasan bilir ne kadar sürer ?
    arada pk falanda atarım acelem yok öyle hafta sonları
    kasıcam sadece

paramun-boroo-ewil-ds falan ....

bende 82 yim. bende palt pre var + formada kullandığımda boroo dan 115k (tam hatırlamıyorum 2 haftadır kastığım yok) geliyordu. buda yaklaşık 6 tane boroo %0.01 demek. yani 60000 boroo ya lvl up. full pt bulursan 1 aya olursun. ben parça parça kasmama ragmen %10um. daha cok pk attıgımız icin pek kasmıyorum.
  • bende pk atacam vakit buldukça exp kasıcam 2 ay sürer sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

en geç 2 hafta günde 1 saat kassan fln öylesine olursun

14 Saatte 6 milyar exp?
  • 1 hafta icinde rahat olursun kasma
  • 2 haftada belki diyorum. kuzende var işte 11 tane paramunda 1 0.01 exp gelior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 25 Ocak 2012; 20:27:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11’den se 2022’ye geçtim
    3 yıl önce açıldı
    cpu 77-78 lere çıkıyor ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 Haftada el ile kasamaz 7/24 oyunda olmayacağı için.Minimum 3 hafta oyunda kaldığın süreye görede bu süre uzayabilir.
  • ne 2 haftası 1.5ay en az gunde 1saat exp den ne olur allah askına
  • quote:

Abov , sallanır da böyle sallanmaz be arkadaş . Hocam bi gidinde 82 den 83e char kasın yazdığınızın ne kadar komik olduğunu anlayacaksınız .

Kasacağınız party ye göre çok farklılık gösterir ama tahminime göre (7/24 hesaplıyorum) 11-12 gün sürer , exp veya plat preyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Abov , sallanır da böyle sallanmaz be arkadaş . Hocam bi gidinde 82 den 83e char kasın yazdığınızın ne kadar komik olduğunu anlayacaksınız .

Kasacağınız party ye göre çok farklılık gösterir ama tahminime göre (7/24 hesaplıyorum) 11-12 gün sürer , exp veya plat preyle .

hiç kasmadıgım için bilemiyegecim senin dedigine göre EXP PRE ile 288 saat durmadan çarı kasıcagız öylemi

• quote:

quote:

quote:

hiç kasmadıgım için bilemiyegecim senin dedigine göre EXP PRE ile 288 saat durmadan çarı kasıcagız öylemi

Aynen öyle .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle .

288 saat amma cok ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle .

288 saat amma cok ya

Boşuna demiyorlar 82-83 e kasmak 0'dan 80e kasmaktan zor diye .

• elle çok zor sanırım ronarktasın koxp bile açsan ha bire hapse atıyorlar orc tarafını bilmemde human şerifi hemen atıyor ben dc potlarla geziyorum gb alışı pahalı olmasa 1 dk durulacak yer değil...kronosa gel derim human ol cz ye lwl düşmeye gidiyorum arada etrafa bakıyorum herkes legal güzel olmuş ionia da öyle
  • 14 Saat'de 6Milyar Exp Kasılsa Oyunda 83 Olmayan Kalmazdı
  • bu ne la

birisi 2 hafta diyor, birisi 1 hafta diyor, şakamı bunlar ya.

pre ile hf bile alsan 15-20 günü buluyor, adam elle kasacak 1-2 haftadan bahsediyorlar
  • ben ionia da oynarken forumda bir arkadaşla 80 lwl den 83 e 2,5 ayda olmuştu 1 saatte kadar düştü :D ben 82 den 83 e sordum ama hiç kasan yok sanırım :S benim bildiğim 81 den sonra exp %50 düşüyor yani 100k gelen paramundan 50k geliyor vede 80 lwl deki 1 milyar exp oluyor 6 milyar yani
    1 den 80 e kasmaktan daha zor gibi gözüküyor ki sanırım 2 ay sürecek pk larıda sayarsak (IRau sanırım sen burak olmalısın NightWolfs leader :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorawip -- 26 Ocak 2012; 10:04:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorawip

ben ionia da oynarken forumda bir arkadaşla 80 lwl den 83 e 2,5 ayda olmuştu 1 saatte kadar düştü :D ben 82 den 83 e sordum ama hiç kasan yok sanırım :S benim bildiğim 81 den sonra exp %50 düşüyor yani 100k gelen paramundan 50k geliyor vede 80 lwl deki 1 milyar exp oluyor 6 milyar yani
    1 den 80 e kasmaktan daha zor gibi gözüküyor ki sanırım 2 ay sürecek pk larıda sayarsak (IRau sanırım sen burak olmalısın NightWolfs leader :) )

Evet benim :)

Valla biliyosun biz kasmistik 83 e hatta clanda ilk 83 bendim ama hatirlamiyorum ne kadar surdugunu
  • benim şu an kastığım xigenondaki asasım 82 %15 e 1 ayda geldim, akşam cz de boorolarda kasarak ve presiz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.