Şimdi Ara

849 TL Philips Hue E27 V4 Renkli Akıllı Başlangıç Seti 3'Lü, Kumandalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 849 TL Philips Hue E27 V4 Renkli Akıllı Başlangıç Seti 3'Lü, Kumandalı
    www.amazon.com.tr
    Server Busy
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0748MY3RX

• Ben bundan almayı çok istiyorum daha 2 sene öncesine kadar 400-500’ler seviyesine bulunabiliyordu. Şu anda uçtu. Efsane Cumada falan daha ucuza bulunabilir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk versiyon başlangıç setini Teknosa'dan 119 TL'ye toplamıştık. Hue Tap Switch ise 24 TL idi. Hey gidi hey be.. 3,5 yılda değişen fiyatlara bak.
  • 1 senedir kullanıyorum. Gene amazon'dan almıştım. Memnunum. Hareket sensörü ilavesi ile tadından yenmez bir set oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

1 senedir kullanıyorum. Gene amazon'dan almıştım. Memnunum. Hareket sensörü ilavesi ile tadından yenmez bir set oluyor
    sensörü koridorda mı kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Banyo. 1 dk'ya ayarlamıştım, verimli olmadı. 2 dk. süper. 23:30 - 08:00 arasında kırmızımsı loş ışık, diğer saatlerde parlak gün ışığı programladım

• Amazon ilk türkiyeye girdiğinde 500 civarından aldık seti, 2'li renkli lambalar 250 liraydı çok uzun süre. Biraz daha iner diye beklerken dedesinin nikahına çıktı. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende zamanında amazon tr den 500 e almıştım fakat fiyat çok yüksek geldiği için siparişi iptal etmiştim..
    Fiyatlar inmesini bekleyip hareket sensörleriyle birlikte baya kafam da planlar yapmıştım.

Fiyatın inmesini beklerken nerelere geldik. Benim için bir heves olarak kaldı.
  • Cok merak ettim alasim var ama fiyat düşündürüyor. Garanti durumu nedir acaba ? Sağlamlık ya da ?

• Kullanıyorum . Çok memnunum. Philips Tv ambiance olanları ile de uyumlu. Ayrıca PC ye programını yükleyip oyunlarla da uyumlu yapılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.