Şimdi Ara

Baseus, kendinden kablolu ve renkli ekranlı 100W powerbank'ini satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baseus, kendinden kablolu ve renkli ekranlı 100W powerbank'ini satışa sundu
    Baseus, içeri çekilebilir dahili kabloya sahip, 10.000 mAh kapasiteli ve 100W hızlı şarj destekli powerbank'ini tanıttı. Geekcharge GR11 isimli powerbank, kompakt boyutları ve şık tasarımıyla Çin'de 28 dolar fiyattan satışa sunuldu.

Baseus Geekcharge GR11 özellikleri

Powerbank, güç çıkışı, pil yüzdesi ve tahmini şarj süresi gibi gerçek zamanlı şarj verileri sağlayan 1,2 inçlik renkli ekranla geliyor. Yenilikçi Pocket IN istifleme teknolojisiyle kompakt boyutlara sahip olan cihaz, 319 gr ağırlığıyla taşınabilirlikten ödün verniyor.

Baseus, kendinden kablolu ve renkli ekranlı 100W powerbank'ini satışa sundu
    GR11, verimliliği ve uzun ömürlü 4 adet 21700 tipinde otomotiv sınıfı pil hücresini barındırıyor. Ayrıca, havacılık sınıfı grafen soğutma, Air-Gel yalıtım katmanı ve yapay zeka destekli sıcaklık kontrolü gibi teknolojilerle gelişmiş bir termal yönetim sistemine de sahip.

Ayrıca Bkz.Bu dizüstü bilgisayar 5 kg ağırlığa sahip ama hakkını veriyor

Dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve diğer cihazlar için 100W'a kadar yüksek güç çıkışı sunan cihaz, dahili içeri çekilebilen kablosuyla, kablo taşıma gereksinimini de ortadan kaldırıyor.

UFCS, PPS, PD3.0, QC3.0 ve UFC gibi birçok şarj protokolünü destekleyen powerbank, iki adet USB-C ve bir adet USB-A bağlantı noktasıyla 3 adede kadar cihazı aynı anda şarj edebiliyor. Ayrıca, dahili kablosunun da 100W güç çıkışını desteklediğini belirtelim.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/03/13/baseus-geekcharge-gr11-100w-powerbank-launch-specs-price/

• Bu firmadan iki kere şarj kablosu bir kere de şarj adaptörü almıştım. Hepsi de 6 ayda kullanılamayacak hale geldi. Ugreenden 2 yıl önce aldığım kablolar, 3 yıl önce aldığım şarj adaptörleri hala işlevini sorunsuz yerine getiriyor, çok memnunum.
    Tüketici güvenini baştan kaybeden firmaların sonradan bu güveni kazanmalarının ne kadar zor olduğunu bizzat yaşamış oldum.
    Bu tur ekosistem ürünlerinde belirli bütçeniz varsa ugreen, anker ve xiaomi kesinlikle rakipsizdir
  • 20k ve üstü olursa alırım ben. 10k benim işimi görmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Favorim UGREEN 300W 48000mAh

• Burada 1000 liraya çer çöp powerbankler satılıyor 🤦🏻

• Bu firmadan iki kere şarj kablosu bir kere de şarj adaptörü almıştım. Hepsi de 6 ayda kullanılamayacak hale geldi. Ugreenden 2 yıl önce aldığım kablolar, 3 yıl önce aldığım şarj adaptörleri hala işlevini sorunsuz yerine getiriyor, çok memnunum.
    Tüketici güvenini baştan kaybeden firmaların sonradan bu güveni kazanmalarının ne kadar zor olduğunu bizzat yaşamış oldum.
    Bu tur ekosistem ürünlerinde belirli bütçeniz varsa ugreen, anker ve xiaomi kesinlikle rakipsizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 14 Mart 2025; 11:35:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• omanner kullanıcısına yanıt

Cihazın başka girişleri varsa farklı kablo ile kullanılmaya devam edilebilir neden çöp olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ancak Allah korusun afet zamanlarında DEVASA powerbanklere ihtiyaç var ama beni dinleyin...

Bana kalırsa bir şekilde telefonların arkalarına yapışan (magsafe de olur) 5-6 kredi kartı kalınlığında (yarım santim), telefona 2-3 bin fazla miliamper güç verebilecek powerbankler üretilmeli.

Mesela şuanda 5.000mah'lık S23 Ultram bir şekilde 7.000 mah olsa ve bu powerbank'i çok hissetmesem... Harika olurdu

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.