|
Bildirim

|
Bu firmadan iki kere şarj kablosu bir kere de şarj adaptörü almıştım. Hepsi de 6 ayda kullanılamayacak hale geldi. Ugreenden 2 yıl önce aldığım kablolar, 3 yıl önce aldığım şarj adaptörleri hala işlevini sorunsuz yerine getiriyor, çok memnunum.
Tüketici güvenini baştan kaybeden firmaların sonradan bu güveni kazanmalarının ne kadar zor olduğunu bizzat yaşamış oldum. Bu tur ekosistem ürünlerinde belirli bütçeniz varsa ugreen, anker ve xiaomi kesinlikle rakipsizdir |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 14 Mart 2025; 11:35:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihazın başka girişleri varsa farklı kablo ile kullanılmaya devam edilebilir neden çöp olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DEVASA powerbanklerin gereğinin pek kalmadığını düşünüyorum. Bugün alacağımız en dandik telefon bile ortalama 5 saat ekran süresi veriyor. Ancak Allah korusun afet zamanlarında DEVASA powerbanklere ihtiyaç var ama beni dinleyin... Bana kalırsa bir şekilde telefonların arkalarına yapışan (magsafe de olur) 5-6 kredi kartı kalınlığında (yarım santim), telefona 2-3 bin fazla miliamper güç verebilecek powerbankler üretilmeli. Mesela şuanda 5.000mah'lık S23 Ultram bir şekilde 7.000 mah olsa ve bu powerbank'i çok hissetmesem... Harika olurdu |
|