Şimdi Ara

82 ekran LCD tv önerisi (hesaplı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar en fazla 1000 ytl ye hatta daha da hesaplı LCD tv marka önerisine ihtiyacım var...82 ekran almayı düşünüyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum.Saygılar...

Not:Vestelde 800 ytl diyor tavsiye edermisiniz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modernbirinsan -- 21 Şubat 2009; 19:54:14 >

• Vestel pixelence modeli vardı, sıcak fırsatlarda bulabilirsiniz hala 750kusur liraya, HD ready güzel bir cihaza benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Vestel pixelence modeli vardı, sıcak fırsatlarda bulabilirsiniz hala 750kusur liraya, HD ready güzel bir cihaza benziyor.

Teşekkür ederim ben bu işlerden pek anlamıyorum 32'' 82 ekran 750-800 lira arası vestel pixellence var diyorsunuz anladığım kadarıyla...Sanırım o fiyat aralığında alabileceğimin en iyisi bu...
  • Bana net açık bir model adı verebilirmisiniz...Vestelden gidip alacağım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: modernbirinsan

Bana net açık bir model adı verebilirmisiniz...Vestelden gidip alacağım..

SONY L4000,LGPG3000,SAMSUNG 451C1

Alternatif yok Üç Model Önerdim Hangisini Alırsan Pişman Olmassın ..VESTELE Naziren ...Hep Üst Konum Değerlendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Alternatif yok Üç Model Önerdim Hangisini Alırsan Pişman Olmassın ..VESTELE Naziren ...Hep Üst Konum Değerlendir

teşekkür ederim bu modeller bahsettiğim fiyat aralığında mı acaba ...zira dediğim gibi maximum 1000 tl ye kadar alabileceğim.....Saygılar..
  • lg2000 veya lg3000 de alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 inch, +100hz TV önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim bu modeller bahsettiğim fiyat aralığında mı acaba ...zira dediğim gibi maximum 1000 tl ye kadar alabileceğim.....Saygılar..

Aşağı Yukarı 100 Ytl Daha Katarsın ...Bu dediğim Ürünlere LG3000,1 BİN Ytl Altı Bak Güzel seçim Olur

• Öncelikle servis olayına bak,mesela Lg servisi var mı bulunduğun yerde?Ya da mudayili almayı planladıklarının,servisi aynı yerde olmayanı kafadan ele...
  • off kafam iyice karıştı...SONY L4000,LGPG3000,SAMSUNG 451C1 bu üçünden birini al demiştiniz......seçemiyorum bir türlü.....
  • Allah,Muhammed aşkına yardımcı olun lütfen...
  • quote:

Allah,Muhammed aşkına yardımcı olun lütfen...

Şimdi sen Ne İçin alıcaksın Bi yaz <<<Ben Bu Yayınları Kullanacağım Bilader de...<<< Bende sana Neyi Alacağını Neyi Almıcağını söylicem
  • quote:

quote:

Allah,Muhammed aşkına yardımcı olun lütfen...

Şimdi sen Ne İçin alıcaksın Bi yaz <<<Ben Bu Yayınları Kullanacağım Bilader de...<<< Bende sana Neyi Alacağını Neyi Almıcağını söylicem

Ben teknik detaylar ile uğraşmıyorum sadece eski bir tvmiz var 52 ekran üstünde de dandik bir anten idare ediyorduk salonda.....ancak şimdi onun yerine şöyle bir lcd aliim bir de uydu yada digitürk alırız national geographic vs. gibi hayvan belgesellerini açıp çayımızı demleriz güzel güzel izleriz diye düşündüm çok fazla param yok dediğim gibi maximum 1000 ytlye görüntüsü güzel sesi güzel olan bir lcd istiyorum...Şöyle vcd falan da güzel güzel izleyebileceğim işte.....hrhalde o fiyat aralığında 32" alabileceğim 82 ekran olarak.....işte alabileceklerim arasından en kaliteli sini ve ucuzunu bana tam model adı olarak verebilirseniz çok çok sevineceğim saygılar...yoksa bizim evin karşısında 800 ytl vestel lcd diyor bilip bilmeden gidip onu alacağım....

• unutmuşum maçları da şöyle güzelce izlemek istiyorum birde belki oyun oynarım onada uygun olsun....ucuz olsun ...çok şeymi istiyorumacaba ....
  • quote:

unutmuşum maçları da şöyle güzelce izlemek istiyorum birde belki oyun oynarım onada uygun olsun....ucuz olsun ...çok şeymi istiyorumacaba ....

Neden Çok Şey İstiyesinki..Bence Hiçte Bile<<<Şimdi Alıcağın Tekno Yer Neresi Olucak<<İ.B<<Vatan.Teknosa..Ben Var Sayıyorum__Teknosa..Sana Sabit D.Kontrastlı Çok Yönlü Seni Memnun Eden Bi Tv'Önerim ..1000 Ytl Max..Rakam OlDuğuna Göre,,Daha Çıkamam..Dersen Ben Sana Bu F/P Ağırlığında /(32LG3000) Öneriyorum ..Hemde 1000 Ytl Nin Altı Emin Olll.Gerçekten Panel F/P Hakkını Veriyor Bütün Native Özellikleri Ve Performansı İle..Tam senlik Bi Görüntü Arkadaşın..İştede Sana Ana TOpiği..Hiç Kendini Yorma derim Git Al..Çayını Demle Bisküvini al Çekyata Uzan.Belgeselini (HD) Maçını Doya Doya İzle SAYGILAR

http://forum.donanimhaber.com/m_27793609/tm.htm

• Samsung 32a430 ve 32a457 modelleri 1000TL nin acık üstünde olsada içine sinen bir ürün olacaktır.
  • 1000 TL seviyelerinde alınabilecek samsung veya sony gibi LCD ler kablo tv de kullanıldığında görüntüde memnuniyetsizlik olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yüksel75

1000 TL seviyelerinde alınabilecek samsung veya sony gibi LCD ler kablo tv de kullanıldığında görüntüde memnuniyetsizlik olurmu?

(LCD) Ler Native (SD) Yayında İyi Değil,,Yani 1000 Ytl Alcağın ...Modeller Aynı Yayın ,Şekli Taşır Gözünde Sıkıntı Bi durum Söz Konusu Değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.