Şimdi Ara

LG 32LG3000 Alındı ve Fotoğraflar Eklendi... LG 32LG3000 ANA BAŞLIK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
13.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 32" LCD TV almak istiyoruz...

Max bütçemiz 1.250 YTL.

TV'nin seyredileceği en fazla mesafe yaklaşık 4.5 metre... Ancak bu mesafeden bir misafir gelirse seyrederiz... Evde bizbizeyken seyredilecek mesafe 2 metre ile 3 metre arasında değişecek...

Alfabetik sırayla; LG, Panasaonic, Samsung, Toshiba markaları üzerinde duruyorum...

1 hafta ile 1 ay arasında süremiz var... TV'yi seçme işi de bana kalıyor... Ben kendimce bir şeyler baktım ama net bir karara varamadım...

Yayın olarakta; Şehir Yayını, Digiturk ve Dijital Uydu seyrediyoruz...

Sizin tavsiyeleriniz nedir?...

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

*** LG 32LG3000 KULLANICILARI ***

01: Pulstar
    02: sendomi
    03: Primobolo
    04: myazgan
    05: glazer
    06: LNDH
    07: bce
    08: hassan01
    09: jankas
    10: ifzor

*** LG 32LG3000 LCD TV FOTOĞRAFLARI ***

01:

02:

03:

04:

05:

06:

07:

08:

09:

10:

11:

12:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 25 Aralık 2008; 14:40:17 >

• 32LG3000---32LG5000
  • aynen 1250 tl'ye lg 32lg5000 alabilirsin çokda memnun kalacaksın ben 3000 kullanıyorum aldığıma çok memnunum görüntü sürer özellikle hd görüntüde ben xbox360'mı bağladım vga üzerinden zevkle oynuyorum digitürk var oda oldukça iyi
  • arkadaşların tavsiyesine uyup 32LG5000 serisini alabilirsin madem 1 ay süren var bence biraz bekle hem fiyatlar düşebilir hem farklı modellerde kampanyalar olabilir. değerlendirebilirsin bu tür fırsatları.
  • Yorumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 13 Aralık 2008; 5:24:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendomi

aynen 1250 tl'ye lg 32lg5000 alabilirsin çokda memnun kalacaksın ben 3000 kullanıyorum aldığıma çok memnunum görüntü sürer özellikle hd görüntüde ben xbox360'mı bağladım vga üzerinden zevkle oynuyorum digitürk var oda oldukça iyi

Hocam 1.250 YTL'ye LG 32LG5000 nereden bulabilirim?...

Ben 32LG3000 buldum TEKNOSA'da 1.299 YTL 12 taksit fiyatıydı...

Bu fiyatı, yani 1.250 YTL'yi biz ancak 12 taksitte verebiliriz...
  • Bu arada arkadaşlar mümkünse ekran parlak olmasın ancak görüntü de güzel olsun...

Yeter artık 30 yaşıma kadar TV ekranından gündüzleri arkadaki pencereyi, geceleri tavandaki florasanı seyrettiğim...

Annemle Babam "biz alıştık" diyor ama ben oturma odasında oturup TV seyrettiğim zamanlar çok rahatsız oluyorum...

Sırf bu yüzden Laptop'ta film seyretmiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • size şahsi tavsiyem o parayı 32 inc e vermeyin.seg lcd 32 inc kampanyası var arkadas forumda paylasmıs.680 ytl sanırım bu urunu alın.lg a sınıfı panel kullanıyor alın dememin sebebi urun avrupada satılıyor ustelıkte iyibir izlenime sahip.kalan parayda super bir dvd alın derim.2009 da yeni urunlerin pıyasaya gırecegını dusunursek o parayı vermek degermı yorumu size kalmıs.seg vestelin avrupaya sattıgı yuksek kalıtelı bir urundur + servis kaliteside anlatmaya gerek yok.
    saygılar
  • dostum ben netsipariş'de görmüştüm ama en ucuz fiyat burda bak istersenhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/LG/32LG5000-p-16862-c-9.htm

fiyat 1199ytl en iyi fiyat bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 14 Kasım 2008; 22:15:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendomi

dostum ben netsipariş'de görmüştüm ama en ucuz fiyat burda bak istersenhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/LG/32LG5000-p-16862-c-9.htm

fiyat 1199ytl en iyi fiyat bu

Fiyat iyiymiş... TEKNOSA'da 32LG2000'in 12 taksit fiyatı bu...

Bize yakın DARTY mağazası var... Gidip görmek lazım...

Axess'e vade farklı 12 taksitmiş...

Vade farkı ne kadar olur acaba?...

• SAMSUNG LE32A451 dusunuyordum ama dartydeki 32lg5000 in fiyatı iyimiş. Methettiginiz kadar iyi se alınabilinir. Bir de ona bakalım yakın plan.
  • Bugün LG'nin 32LG3000 modelini TEKNOSA'dan 1.199 YTL'ye 12 Taksite aldık...

Salı günü ürünün teslim edilip montajının yapılacağını söylediler...

Hayırlı olur inşallah...
  • hayırlı olsun
  • SONY KDL 32S4000 da bu topikte yer alabiir. 1290ytl ye havale bulunabilinir.

BRAVIA ENGINE görüntü geliştirme teknolojisi ile keskin, canlı ve gerçekçi görüntü deneyimini yaşayın
    Tümleşik standart tanımlamalı dijital karasal tuner ile dijital TV izleyin (MPEG-2, analog yayınları da alır)
    Tümleşik dijital kablo tuneri ile kablolu TV yayınını izleyin (ülkeye göre değişir ve yalnızca desteklenen operatörlerle izlenebilir)
    Üç HDMI™ girişi (iki arkada, bir yanda, tümü CEC''''li) Blu-ray Disc™ ve PLAYSTATION®3 gibi High Definition kaynaklarına bağlanmayı daha da kolaylaştırır
    BRAVIA Theatre Sync ile televizyon kumandanızdaki tek bir tuşa basarak tüm ev sineması kurulumunuzu kontrol edin
    3,1 megapiksel çözünürlük sayesinde TV, filmler ve oyunları mükemmel ayrıntılarla izleyin
    Şık "Piyano Siyahı" kaplamalı BRAVIA V4000 şık görünüyor ve ayrıca çok yönlü bir dönme işlevine sahip
    Virtual Dolby® Surround ve BBE® ViVA ses teknolojisi ile yalnızca iki ön hoparlörle dijital surround ses etkisini yaşayın
    İsteğe bağlı SU-WL500 braketi ile duvara monte edilebilir
    Güç tüketimi verileri: Bekleme modunda 0,7 W, çalışırken 101 W
    Masa Standlı (G x Y x D, cm): 79,4 x 57,7 x 24,2
    Masa Standsız (G x Y x D, cm): 79,4 x 54,0 x 9,

• hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun
  • Sony 32S4000 ile Philips 32PFL5403 kıyaslaması için fikir almak isterseniz, aşağıdaki linkte yer alan 16 Kasım 2008 tarihli uzun yazıma bakabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_27710912/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: özbalkesli

Sony 32S4000 ile Philips 32PFL5403 kıyaslaması için fikir almak isterseniz, aşağıdaki linkte yer alan 16 Kasım 2008 tarihli uzun yazıma bakabilirsiniz...

Hocam teşekkür ederim yalnız ben LCD TV'yi aldığımı yukarıda yazmıştım...

Fakat yine de yazını okudum ve ikimizin de bugün benzer bir macera yaşadığını ve son noktayı TEKNOSA'da koyduğumuzu gördüm...
    Ben ayrıca DARTY, KİPA ve bir kaç beyaz eşya mağazasına da uğradım...

Bizim gittiğimiz Carrefour/İZMİR TEKNOSA mağazasında da indirim vardı, yine senin yazında belirttiğin gibi soldan sağa SAMSUNG, LG, PHILIPS yanyana diziliydi ve başında duran yetkili gayet ilgiliydi... Belki SONY'de vardı ama ben SONY'i daha en baştan hiç bakmadan elediğimden ilgilenmedim... PHILIPS'i de LCD TV alma meselesi gündeme girdiğinden beri Babam istemiyordu...

TV'lere baktım, hepsinde aynı yayın olan bir çizgi film vardı... LG'nin renkler bana çok canlı SAMSUNG ve PHILIPS ise mat geldi...
    Stand yetkilisine "Biz bugün buradan şu 3 TV'den birini alıp çıkacağız dedim... Siz olsanız hangisini alırdınız?..." diye sordum... LG'yi tavsiye etti... Biz de "Tamam" dedik ve LG'nin 32LG3000 modelini aldık...
    Bir de TV alana duvar askısı indirim kampanyasından duvar askısı aldık...

32LG3000 modelini 1.199 YTL. 12 taksite aldık... Perşembe günü de aynı TEKNOSA mağazasına gitmiştik aynı ürün mağazada yoktu fakat stokta vardı fiyatı da 1.299 YTL idi... Mağazada 32LG2000 vardı onun fiyatı 1.199 YTL idi... Bu arada ben inidirimi duyunca 32LG5000'i sordum mağazada yoktu, aynı yetkili stoktan baktı ve "1.399 YTL. fakat aradaki görüntü farkı fiyat farkına değmez" dedi...

Teslimat ve montajının ise yine sizin aldığınız TV gibi Salı günü olacağını söylediler...
    İnşallah hayırlısıyla güle güle güzel günlerde kullanırız...

• quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orjinalden alıntı: özbalkesli

Sony 32S4000 ile Philips 32PFL5403 kıyaslaması için fikir almak isterseniz, aşağıdaki linkte yer alan 16 Kasım 2008 tarihli uzun yazıma bakabilirsiniz...

Hocam teşekkür ederim yalnız ben LCD TV'yi aldığımı yukarıda yazmıştım...

Fakat yine de yazını okudum ve ikimizin de bugün benzer bir macera yaşadığını ve son noktayı TEKNOSA'da koyduğumuzu gördüm...
    Ben ayrıca DARTY, KİPA ve bir kaç beyaz eşya mağazasına da uğradım...

Bizim gittiğimiz Carrefour/İZMİR TEKNOSA mağazasında da indirim vardı, yine senin yazında belirttiğin gibi soldan sağa SAMSUNG, LG, PHILIPS yanyana diziliydi ve başında duran yetkili gayet ilgiliydi... Belki SONY'de vardı ama ben SONY'i daha en baştan hiç bakmadan elediğimden ilgilenmedim... PHILIPS'i de LCD TV alma meselesi gündeme girdiğinden beri Babam istemiyordu...

TV'lere baktım, hepsinde aynı yayın olan bir çizgi film vardı... LG'nin renkler bana çok canlı SAMSUNG ve PHILIPS ise mat geldi...
    Stand yetkilisine "Biz bugün buradan şu 3 TV'den birini alıp çıkacağız dedim... Siz olsanız hangisini alırdınız?..." diye sordum... LG'yi tavsiye etti... Biz de "Tamam" dedik ve LG'nin 32LG3000 modelini aldık...
    Bir de TV alana duvar askısı indirim kampanyasından duvar askısı aldık...

32LG3000 modelini 1.199 YTL. 12 taksite aldık... Perşembe günü de aynı TEKNOSA mağazasına gitmiştik aynı ürün mağazada yoktu fakat stokta vardı fiyatı da 1.299 YTL idi... Mağazada 32LG2000 vardı onun fiyatı 1.199 YTL idi... Bu arada ben inidirimi duyunca 32LG5000'i sordum mağazada yoktu, aynı yetkili stoktan baktı ve "1.399 YTL. fakat aradaki görüntü farkı fiyat farkına değmez" dedi...

Teslimat ve montajının ise yine sizin aldığınız TV gibi Salı günü olacağını söylediler...
    İnşallah hayırlısıyla güle güle güzel günlerde kullanırız...

İnşallah kardeşim güle güle kullan...

• hadi hayırlı olsun sende 3000'ci oldun benim gibi memnun kalacaksın dediğin gibi renk olayı lg'de bambaşka ben servis kurarken ölü piksel kontrolü yapmıştım ama servis lg'de doğru düzgün çıkmadığnı söylemişti hd kaynaklı bir görüntü ile dene görüntünün güzelliğine bak sen
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.