Şimdi Ara

80lerin fantastik komedi filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 80ler bir çok alanda hayal gücünün sınırlarının zorlandığı yıllardı. Sinema açısındanda 50ler 60 larda ve dahi 70lerin başında tek tipleşen durumu filmleri, kara filmler, dedektiflik filmleri revaçtayken Hayal gücü özellikle kubrickin 2001 bir uzay mazerası filmiyle eşiği araladı. Star Wars serisi ile artık hayal gücü kendi dünyasını yaratmaya başladı ve sinema kavramı bambaşka bir hal aldı. Bu durum 80lerde komedi ile de perçinlenerek doruk noktasına ulaştı. Spielberg'in uzaydan gelen dost uzaylısı E.T. olsun, hayaletleri görünce kimi arayacaksınız? nakaratlı şarkısıyla Ghostbusters olsun goonies ile korsan gemisindeki hazinenin peşine düşen çocuklar olsun back to the future ile altüst olan geçmiş ve gelecek kavramı da böylece çok farklı konularda filmler çıkmasına yol açtı. bu patlama 90ların ortasına kadar devam etti jurassic park'ın etkisiyle dinazorlu komedi filmleri furyasıyla neyazıkki son buldu. Bu dönemler arasında çıkmış filmler cidden çok farklıdır.

İlk akla gelenler;

bugün aslında dündü.

beter böcek

maske

evet aklımıza gelen 80lerin 90ların bu favori fantastik filmlerini burada konuşalım

•  80lerin fantastik komedi filmleri

• @ evo sağlam örneklerle gelmişsin kardeş devam ettireyim bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 11 Mayıs 2011; 8:02:40 >

• Bill & Ted's Excellent Adventure
    The Goonies
    Hook

• Weird Science ve Bill & Ted's Excellent Adventure ikis harika filmlerdi, şimdi izlersem zannettmiyorum aynı tadı alayım ama, bi deneylim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Weird Science ve Bill & Ted's Excellent Adventure ikis harika filmlerdi, şimdi izlersem zannettmiyorum aynı tadı alayım ama, bi deneylim bakalım

ben izledim bi kaçını aynı zevki alıyorsun ama görüntü kalitesi iyimi ona bi bak yoksa eski tape kayıtları çıkıyor bazıları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya michel j. fox'un bir filmi vardı hayaletlerle ilgili ruhlarla konuşabiliyordu onlara yardım ediyordu.İsmi gelmedi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

ya michel j. fox'un bir filmi vardı hayaletlerle ilgili ruhlarla konuşabiliyordu onlara yardım ediyordu.İsmi gelmedi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 13 Mayıs 2011; 8:19:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apeka
    quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

ya michel j. fox'un bir filmi vardı hayaletlerle ilgili ruhlarla konuşabiliyordu onlara yardım ediyordu.İsmi gelmedi aklıma

sağol arkadaşım

• Back to future serisi mükemmel ya bir nefeste bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Back to future serisi mükemmel ya bir nefeste bitirdim

zamanında michael j fox film hakkında insanın bir filmden beklediği herşeye sahip insanlar bu filme aşık olacaklar demiş. cidden her yaştan her insanın bir filmden bekleyeceği herşeye sahip
  • Saolun arkadaslar !!! Bu filmlerin cogunu cocuklugumda izlemistim hatirlamak guzel oldu acikcasi ... Isterdim ki hepsini tekrardan izleyeyim ama bulmasi cok zordur !! Bulabilen arkadaslar trrent linki falan varsa elinde mesajla banada verirse linkleri sevinirim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: GoToHell

Saolun arkadaslar !!! Bu filmlerin cogunu cocuklugumda izlemistim hatirlamak guzel oldu acikcasi ... Isterdim ki hepsini tekrardan izleyeyim ama bulmasi cok zordur !! Bulabilen arkadaslar trrent linki falan varsa elinde mesajla banada verirse linkleri sevinirim ...

aslında bulması hiç zor değil bu filmler sadece bizim değil tüm dünyanın hatırlayınca çocukluğuna döndüğü filmler. bir çok forumdada 80's movie pack ve türevi başlıklar altında bu filmler vardır eminim.
  • mesaj bulunsun..teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 20 Mayıs 2011; 22:52:30 >

• Fright Night

Fright Night 2

The Lost Boys

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.