Şimdi Ara

80 LEVEL RET-Human-Paladin ACİL yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bır konuda yardımınıza ıhtıyacım var , az once level 80 oldum retrı paladın ıle yaklasık 40-45 gundr oyunu oynuyorum ve hala cok acemıyım :))

dun aksam bır questte bır death nıght bana yardım ettı ve acayıp moralım bozuldu , adam 76 level ıle deli gibi adam kesiyordu ve bana talent agacımın yanlıs oldugunu soyledi ,

neyı yanlıs yapıyorum anlayabılmıs degılım yardım edersenız sevınırım

mesela herotıc dunguen da dps ıme bakıyorum surekli 5 kısıden 4 oluyorum , ve bır ustumdekının yarısı kadar dps verebılıyorum :((((

zamanı olan asagıdaki lınke bakabılırmı ;

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Vek%27nilash&cn=Dravenbach

• Talentları sonra değiştirirsin önce itemleri en düşük 200 item levelli yap ondan sonra talent değişimi yap talent değiştirmek var ya çok farkeder.yani ben warlockım bi değiştirdim 2 kat dps m arttı ama önce sen itemlerini güçlendir.

Bir de o nedir öyle bir spell power itemi bir tank itemi bi dps itemi sen ne istediğini bilmiyosun bence dps yapmak istiyosan sadece attack power veya strengh abanacaksın arkadaş en azından trinketleri düzelt
  • Str den çok staminan var senin.
  • cidden itemlerinin çoğu tank itemi,bence sıfırla talentleri düşük dungeonlardan başla tanklamaya,biraz tecrübe kazanırsın ayrıca setini dizmen kolaylaşır
  • Strden çok stamina olması önemli ama daha büyük eksiklikler var..

Hocam öncelikle Crit Ratein çok düşük Hit de öyle Bakın benimde çok yakın zamanda 80 yaptığım karakterim var sonra isterseniz armory koyarım..

Itemlerde Str Stamina Dodge, Parry, Defance, Block varsa bu itemler Tank Itemidir..
    Itemlerde Spell Power, Int var Bunlar Healer Itemidir yada Caster sınıfların..

Itemlerde STR Stamina, Crit, Haste, Hit ve expertise varsa ve Plate ise kesinlikle Retri paladin içindir..

Üzerinde Leather gördüm, Plate giymeye dikkat et.

Rotasyonunu da bilmiyorum, ama Bosslar dışındaki moblarda tavsiyem Seal Of Command aç. Eğer kalabalıksa (mana sıkıntın yoksa tek moblarda da olur) Conscertion mutlaka aç
    Bosslarda da açmanı tavsiye ederim ama Seal Of Vangeance kullanmalısın.

Talentinde bir yanlışlık görmedim benim talent beter durumda ama değiştirmeye çok üşeniyorum açıkcası.

Dip not: Agility hiç bir işine yaramaz gem basacaksan 1 Mavi(+10 Stats) 1 Sarı(Ahde Turuncu sayfasında) (+10 Crit ve 10 Str) gerisi +20 Str abanınca Meta açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 8 Nisan 2010; 9:07:41 >

• Karakter sanki ebay den alınmışa benziyor.
  • human retardins!

sorun sende değil ırk ve sınıf birleşiminde :p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 2 item yardım
    13 yıl önce açıldı
    warrior item seçimi..yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaebLis

human retardins!

Eğerki öyle diyorsan birde bu charı incele derim...

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostwhisper&cn=Devilbozzo

Şu an üzerinde PvP var akşam bakar isen PvE gear'ı ile 10k DPS yaptığımı anımsayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

Orijinalden alıntı: NaebLis

human retardins!

Eğerki öyle diyorsan birde bu charı incele derim...

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostwhisper&cn=Devilbozzo

Şu an üzerinde PvP var akşam bakar isen PvE gear'ı ile 10k DPS yaptığımı anımsayabilirsin.

bu talent benim yapmak istediğim ve şu an en popüler talent mümkünse carının oyun içi resmini koyarmısın hangi bufları ve skilleri kullanıyorsun merak ettim hem benim gibi bir acemiyede ii ders olur.

• Allahım elindekini Shadowmourne Sandım Devil_bozzo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

Strden çok stamina olması önemli ama daha büyük eksiklikler var..

Hocam öncelikle Crit Ratein çok düşük Hit de öyle Bakın benimde çok yakın zamanda 80 yaptığım karakterim var sonra isterseniz armory koyarım..

Itemlerde Str Stamina Dodge, Parry, Defance, Block varsa bu itemler Tank Itemidir..
    Itemlerde Spell Power, Int var Bunlar Healer Itemidir yada Caster sınıfların..

Itemlerde STR Stamina, Crit, Haste, Hit ve expertise varsa ve Plate ise kesinlikle Retri paladin içindir..

Üzerinde Leather gördüm, Plate giymeye dikkat et.

Rotasyonunu da bilmiyorum, ama Bosslar dışındaki moblarda tavsiyem Seal Of Command aç. Eğer kalabalıksa (mana sıkıntın yoksa tek moblarda da olur) Conscertion mutlaka aç
    Bosslarda da açmanı tavsiye ederim ama Seal Of Vangeance kullanmalısın.

Talentinde bir yanlışlık görmedim benim talent beter durumda ama değiştirmeye çok üşeniyorum açıkcası.

Dip not: Agility hiç bir işine yaramaz gem basacaksan 1 Mavi(+10 Stats) 1 Sarı(Ahde Turuncu sayfasında) (+10 Crit ve 10 Str) gerisi +20 Str abanınca Meta açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam

hocam koy su armory senden biraz feyz alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 9 Nisan 2010; 16:46:37 >

• Karakterin Feyz alıncak yönü yok hocam zaten 80 olduktan sonra çok kısa süre oynadım o karakterle elinde silah agility veriyor sen ona bakma silahsızlıktan düşmedi Beheader Pit of Sarondan

T9 set bile daha tam değil anlayacağın sadece statlar açısından faydalı olur

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Grim+Batol&cn=Holywing

ekleme kafamda Protection(tank) talentinin helmeti kalmış onu göz ardı et

• Birde bufları öğrensek biri bir resim koysada pve de ne buff kullanılır neleri almalıyız öğrensek.
  • Retribution Paladin için PvE'de Seal of Corruption, PvP'de de Seal of Command kullanılır genelde. Corruption DoT (Damage over Time) Command Direct Damage'dır. Command kullanmak PvP'de mantıklıdır.

Retri Paladin kasarken, bütün abilityleriniz Str ile scale olduğu için (Attack Powerla aslında) diğer plate dps classlar gibi str gitmeniz gerekir.

Eğer raid ve dungeon yapacağım ben derseniz, bütün melee class'lar için hit cap 8%'dir. Bu da yaklaşık 263 Hit rating'dir. Expertise için de soft cap 26'dır. (6.5%) Hit ve expertise cap olmadan STR gitmenin pek bir anlamı yoktur. Yaptığınız bir hamlenin, düşmanınızla olan ilşkisinde oyun mekaniğine göre oyun ilk başta hit için zar atar. Eğer zaten hit etmezse, isterseniz 1 milyon Attack Powerınız olsun işe yaramaz.

Expertise de düşmanınızın dodge ve parry etmesini engeller. Retribution paladin olarak, bir melee class olarak, bir boss fightında her zaman düşmanınıza arkadan saldırmalısınız. Bu düşmanınızın sizi parry etmesini engeller. Player olmayanlar, Raiddeki bosslar ve moblar, arkadan saldırılarda dodge edebilir. İşte bu da expertise soft cap'i demektir. Eğer 6.5% expertise varsa nerdeyse dodge da etmez.

O yüzden bir retri paladin olarak ilk başta hit cap ve expertise cap olmak durumundasınız, daha sonrasında bütün itemlarınızda STR gideceksiniz. Bunun yanında crit de güzel bir stattır.

Armor Penetration'ın Retri paladinler için çok da önemli olmadığını duyuyorum. O yüzden, bu statı bence şimdilik gözardı edebilirsiniz.

Ben Unholy Death Knight oynuyorum şu anda. Plate dps bir class o da. Bir kıyaslama için en azından inceleyebilirsiniz:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Draenor&cn=Tetha

• quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Retribution Paladin için PvE'de Seal of Corruption, PvP'de de Seal of Command kullanılır genelde. Corruption DoT (Damage over Time) Command Direct Damage'dır. Command kullanmak PvP'de mantıklıdır.

Retri Paladin kasarken, bütün abilityleriniz Str ile scale olduğu için (Attack Powerla aslında) diğer plate dps classlar gibi str gitmeniz gerekir.

Eğer raid ve dungeon yapacağım ben derseniz, bütün melee class'lar için hit cap 8%'dir. Bu da yaklaşık 263 Hit rating'dir. Expertise için de soft cap 26'dır. (6.5%) Hit ve expertise cap olmadan STR gitmenin pek bir anlamı yoktur. Yaptığınız bir hamlenin, düşmanınızla olan ilşkisinde oyun mekaniğine göre oyun ilk başta hit için zar atar. Eğer zaten hit etmezse, isterseniz 1 milyon Attack Powerınız olsun işe yaramaz.

Expertise de düşmanınızın dodge ve parry etmesini engeller. Retribution paladin olarak, bir melee class olarak, bir boss fightında her zaman düşmanınıza arkadan saldırmalısınız. Bu düşmanınızın sizi parry etmesini engeller. Player olmayanlar, Raiddeki bosslar ve moblar, arkadan saldırılarda dodge edebilir. İşte bu da expertise soft cap'i demektir. Eğer 6.5% expertise varsa nerdeyse dodge da etmez.

O yüzden bir retri paladin olarak ilk başta hit cap ve expertise cap olmak durumundasınız, daha sonrasında bütün itemlarınızda STR gideceksiniz. Bunun yanında crit de güzel bir stattır.

Armor Penetration'ın Retri paladinler için çok da önemli olmadığını duyuyorum. O yüzden, bu statı bence şimdilik gözardı edebilirsiniz.

Ben Unholy Death Knight oynuyorum şu anda. Plate dps bir class o da. Bir kıyaslama için en azından inceleyebilirsiniz:

birde söylediklerinizi anlayabilsem o zaman çezecegim bu işi ,
    dediklerinini yarısından fazlasını anlamadım ama , tenezül edip cevap yazman yeterli ustam saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Retribution Paladin için PvE'de Seal of Corruption, PvP'de de Seal of Command kullanılır genelde. Corruption DoT (Damage over Time) Command Direct Damage'dır. Command kullanmak PvP'de mantıklıdır.

birde söylediklerinizi anlayabilsem o zaman çezecegim bu işi ,
    dediklerinini yarısından fazlasını anlamadım ama , tenezül edip cevap yazman yeterli ustam saolasın

Yok estağfurullah, ne ustası? Belki biraz daha deneyimliyimdir :P 5 senedir oynuyorum sonuçta

Klavyendeki "C" tuşuna bastığında "Character Sheet" denen karakter sayfası açılır. Bu sayfada karakterinle ilgili pek çok şeyi takip edebilirsin. Oyun ilerledikçe en çok kullandığın tuşlardan biri olacak zaten "C" varsa petlerin, mountları, reputation bilgilerin, currency'n hep bu sayfada mevcut. Sayfanın altındaki sekmelerden hepsine ulaşabilirsin.

"C"ye basınca önüne çıkan ilk sayfada senin statların vardır, biraz aşağıya doğru baktığında STR, STA, INT, SPI gibi yazılar ve yanlarında sayı değerleri görürsün. Cursor'ı her bir statın üstüne getirdiğinde, o statın senin karakterinde neyi etkilediğini görebilirsin. Oraları iyice okumak önemli.

Üstündeki itemlar hep Strength, Stamina vermeli, Crit rating, haste rating, hit rating vermeli. Bahsettiğim Hit cap 263 mesela, üstünde bulunan bütün itemlardan gelen hit ratinglerin toplamı. Bunun en az 263 olması seni hit cap yapar ve artık hiç bir düşmana karşı vuruşlar boşa gitmez (Miss etmez) Aynısı expertise için de geçerli. Bunların değerleri hep bahsettiğim Character Sheet'te yazılı. O yüzden diyorum ki oraları iyice okuyup anlamak önemli.

Bunların dışında, karakterini iyice hatim etmek ve gerçekten ne yaptığını, neyin ne olduğunu öğrenmek için level 80 olmuş olsan da tekrar Spell Book'una bakmanı ve her spellinin neyi nasıl neden yaptığını okumanı tavsiye ederim. Sağ alt köşeye yakın bir yerlerde kitap gibi bi ikon var, ona basıp ulaşabilirsin. Her spellini üstünde bir kere dene ve verdiği buffları çıkınca oku. WoW okumakla çok alakalı. Ben 5 sene olmasına rağmen hala okuyorum. Bazen hala farketmediğim şeyler çıkıyor.

Bir de talentlar var tabi. Ayrı bir dünya. Talentları düzgün vermek çok önemli. DPSini çok değiştirir. "N" tuşuna bas. Retribution sekmesine gel ve bir bir talentların neymiş ne değilmiş oku. Okuduktan sonra. Google'da "Paladin 3.3.3 Retribution Paladin Talent veya Retribution Paladin Guide" gibi şeyler yaz ve diğer Retri paladinlerin deneyimlerinden faydalan, onların yazdıklarını da oku. Herkesi illa bildiği farklı şeyler oluyor çünkü :) Ben Death Knight oynuyorum çünkü, o kadar haşır neşir değilim Paladinle.

• eyvallah ellerıne saglık usta , dedıklerını tekrar bır gozden gecıreyım , hemen , tekrar tesekkurler.
  • Pala konusunda yardım için çekinmeyin arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olurum.

Shadowmourne çok yakında bende 4 gözle bekliyorum hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Pala konusunda yardım için çekinmeyin arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olurum.

Shadowmourne çok yakında bende 4 gözle bekliyorum hatta.

Shard toplamaya başladın mı? Ben hala Unholy Infusion questinde takılı durumdayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.