Şimdi Ara

80 GÜN KALA ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK (mezun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Mezuna kaldım ve bugüne kadar hiç çalışmadım. 80 gün içinde bi 60-65 gün verimli çalışsam kaç yapılır mf4 alanında sizce?

Temelim var ona göre yorumlarsanız sevinirim 2017 mezunuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25k zorlanır bence

• 25k zorlanır bence 6-7 saat çalışarak verimli şekilde bu da netlerine göre değişir tabi 90net yapıyorsan şimdi 10k da olur

• quote:

Orijinalden alıntı: AdıTYTolsun

25k zorlanır bence 6-7 saat çalışarak verimli şekilde bu da netlerine göre değişir tabi 90net yapıyorsan şimdi 10k da olur

Teşekkürler cevabın için. Ygs de sıkıntım yok zaten lys de fkb ve mat-geo tekrarını yetiştiririm diye düşünüyorum. Ama sıfırdan öğrensem yetişmeyebilirdi

• bence ilk 100 garanti
  • 25 k diyenler ya 12 ya da troll
  • 12yim hocam niye öyle dediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdıTYTolsun -- 3 Nisan 2018; 23:53:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2017de kaç bin yaptığına bağlı bu ama iyi bir sıralama için mezuna kalmış bilinçli biri olsa şu zamana kadar sağlam bir şekilde çalışırdı ve böyle bir konu açmazdı bunun için 100k diyorum
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlnxeksixartıc -- 4 Nisan 2018; 0:6:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlnxeksixartıc

2017de kaç bin yaptığına bağlı bu ama iyi bir sıralama için mezuna kalmış bilinçli biri olsa şu zamana kadar sağlam bir şekilde çalışırdı ve böyle bir konu açmazdı bunun için 100k diyorum

Hocam benim durumum farklı. klasik mezuna kalıp seneye hazırlanayım düşüncesi yoktu o yüzden ve temelim sağlam 100k'dan iyi yapabilirim

• Netleriniz nasıl şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: AdıTYTolsun

Netleriniz nasıl şimdi

Hocam hiç çözmedim bugün karar verdim ve sabahtan beri sorulara bakıyorum geçen seneye göre kolaylaşmış gibi ya da kıdemliyiz diye mi öyle geliyo bilmiyorum :D

Kendime güveniyorum özellikle lise sonda okulda arkadaşlarla takılmaktan, gezilere gitmekten, yorgunluktan, stresten, vs. ders çalışamazdım okulda gördüm bugün yeter diyip vicdanımı rahatlatırdım :D şuan öyle bi derdim yok tüm gün benim çok rahat çalışabilirim saatlerce

• Ben de mezunum hocam çalışmaya başlayalı 2-3 ay oldu, kaldı 2-3 ay. Benim hedef 40k falan. Senin temel iyiyse bu civarda yapabilirsin. Lys konularımın çoğu özellikle fen duruyor. Ama fende iyi temelim vardı fizikte özellikle. Biyoloji ve geo ile başım belada bu aralar onları halletmeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: L. Killmister

Ben de mezunum hocam çalışmaya başlayalı 2-3 ay oldu, kaldı 2-3 ay. Benim hedef 40k falan. Senin temel iyiyse bu civarda yapabilirsin. Lys konularımın çoğu özellikle fen duruyor. Ama fende iyi temelim vardı fizikte özellikle. Biyoloji ve geo ile başım belada bu aralar onları halletmeye çalışıyorum.

Hocam benim hedef 60-65k. Aynı durumdayız benim de fizik iyi durumda. Biyolojim de sağlamdı ezber zaten şuan unuttum ama baktıkça çok rahat aklıma gelir günlük tekrarla ilerlerim. Kimyada çok sıkıntı görmüyorum genel bi tekrardan geçip organikte kalıcam sanırım

Fkb katsayıları eşitlendi diye duydum doğru mu? Yani bizim zamanda biyoloji etkisi az diye çalışmayan bile vardı şimdi eşitlendi mi üçü?

• Arteon A kullanıcısına yanıt
    eşit şu anda 3ü
  • 60k ise hedefin olur calismaya basla bence konusmayla olmuyor bu isler malesef oyle diyenlerin cogu 5-10 gun sonra nakavt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.