Şimdi Ara

+8 Shell Set Mi ? +7 Krowaz Set Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa arkadaslar +8 dual shardli +1 pp , dual 0 rol ,+1 dual re ve iron beltli chara sizce ne gider bi yardimci olun (daha once hic krowaz kullanmadim)

• 7 Krowaz la 8 Shell Kıyaslanamaz Tabiki Krowaz.
  • Başka çar oynamayı düşünmüyorsan, Krowaz set.
    Krowaz set aldıktan sonra çarı ancak satabilirsin başka çar oynamak istediğinde.
  • +7 Krowaz tabii ki Ancak +7 krowaz ile +8 Shell arasında çok büyük bir fiyat farkı vardı yanılmıyorsam
  • +6 krowaz set zaten +8 shell ile aynı özellikleri veriyor tabiki +7 krowaz set.
  • Krowaz
  • KROWAZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    16 yıl önce açıldı
    +7 raptor mu +8 glave mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiiki Krowaz Düşünmen Hata
  • arkadaşlar bu krowaz elbiselerle ilgili bi açıklama yapacak varmı bende bilgilenmek istiyorum bu konuda biz kendimiz yapabiliyomuyuz mesela ? kaç levelden itibaren giyiliyo ?
  • Krowaz Set
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Burak

arkadaşlar bu krowaz elbiselerle ilgili bi açıklama yapacak varmı bende bilgilenmek istiyorum bu konuda biz kendimiz yapabiliyomuyuz mesela ? kaç levelden itibaren giyiliyo ?

75 lvl romst3r in bir konusu vardı galba
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

quote:

arkadaşlar bu krowaz elbiselerle ilgili bi açıklama yapacak varmı bende bilgilenmek istiyorum bu konuda biz kendimiz yapabiliyomuyuz mesela ? kaç levelden itibaren giyiliyo ?

tşk ederim ama arattım krowazla ilgili sadece krowaz silahlarıyla ilgili konular çıkıyo elbiselerle ilgili bulamadım hiç
  • arkadaslar sorumu tam olarak aciklayamadim uskoda ilk defa +80 ve cz oynayacagim biri dediki shell set al daha iyi krowaza verdigin paraya yazik. onun yerine taki alirsin dedi yani sormk istedigm parama yazik mi olur
  • parana yazık olmaz 7 set alacağına 6 set al hem daha ucuza gelir hemde +8 shelle aynı özelliklere sahip bir zırhın olur ve extra hp mp sağlarsın chara ;)
  • Krowaz Her türlü
  • +7 krowaz set alirsan +8 shellin dexsini verir
    40-50 defans fazladir +8 shelle gore
    yani dex olarak ayni, defans olarakta fazla bi farki yok
    yanliz verdigi hp mp str res bonuslari felan var.bunlar krowazi ustun kiliyor
    shelller kitlenir krowazlar kitlenemez.
    eger asassan krowaz +7 set giymen cok faydana olur bence

bende rogue krowaz +7 set vardi elden sattim.
  • Akaradaki gibi 8 shell set 25 gb iken 7 krowazın tanesi 30 gb ise shell set derim ben

Geri kalan paranlada 3x iron set alırısn :)

Serverindaki 1x shell 8 le 1x 7 krowazın fiyatını söylersen sana daha iyi yardımcı oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraks35 -- 19 Aralık 2010; 20:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_37458194/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37458194

• +7 Krowaz set alman daha iyidir. +8shell set gibi atak verir, +9 shell set gibi defans verir. Yanında verdiği bonuslarda cabası. Biraz pahalıdır tabii. Özellikle asassin ve warrior karakterlerin kıyafetleri oldukça yüksektir. En ucuz sınıf magenin kıyafetleridir.
  • Simdi +7 krowaz set ve +8 shell set aynı ap yi mi verir diyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.