Şimdi Ara

8 mps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende yakın zamanda dsmart+net paketinden faydalandım.Ancak modem geldi kurulumu filan yaptım hep adsl ışığı sönük kaldı müşteri hizmetlerini aradım benim internetimin hızını 1 mps ye düşürerek sabitledi ve şu anda internet oldukça yavaş.Ben onlara 8 mps hizmetleri olduğu için katıldığımı,bana bu hizmeti vermeleri gerektiğini söyledim.Ancak onlar eve gelen sinyalin az olduğunu elektrikçi yaptırmamı söylediler.Tecrübeleri arkadaşlara soracağım nasıl bir yol izlemeliyim? Elektrikçi neyi yapacak ve sonucunda internet hızım artar mı yoksa sorun smile adsl kaynaklı mıdır?

• Elektrikçinin yapabileceği tek şey Apartman girişindeki telefon box'ından senin dairene 2*2+1 telefon kablosu çekip hattı yenilemek olacaktır.Sonrasında hala yeterli hızı aramıyorsan işin iş senin baştan söyleyeyim.

Akışın yoğun olduğu bölgelerde ttnet altyapısı ile 8Mb hız almak çok zor.İşin b*ktan tarafı sana şöylede diyebilirler "8Mb a kadar taahhüd ediyoruz ama bölgesel yoğunluktan dolayı hız düşüyor bizim yapabileceğimiz bir şey yok"

Orijinalden alıntı: nedkelly58

Merhaba arkadaşlar bende yakın zamanda dsmart+net paketinden faydalandım.Ancak modem geldi kurulumu filan yaptım hep adsl ışığı sönük kaldı müşteri hizmetlerini aradım benim internetimin hızını 1 mps ye düşürerek sabitledi ve şu anda internet oldukça yavaş.Ben onlara 8 mps hizmetleri olduğu için katıldığımı,bana bu hizmeti vermeleri gerektiğini söyledim.Ancak onlar eve gelen sinyalin az olduğunu elektrikçi yaptırmamı söylediler.Tecrübeleri arkadaşlara soracağım nasıl bir yol izlemeliyim? Elektrikçi neyi yapacak ve sonucunda internet hızım artar mı yoksa sorun smile adsl kaynaklı mıdır?

buna da şükür de...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    17 yıl önce açıldı
    Chrome 5+1 sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.