Şimdi Ara

8 mbps sınırsız internet 49 tl ise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz neden 1 mbps sınırsıza yine 49 veriyoruz

• Böyle daha zevkli
  • 8mbit 49 lira olanda 15gb yükleme yapınca 512kbps'ye düşüyor hız,

ama ttnet hiçbir dediğini yapmadığı için bunu da yapmıyor, kullanan kişiler 8mbit kullanmış oluyor sürekli
  • MSN den açıklama yaptımya
  • 8 mb diye bişey yok ayrıca prosedürde 15 gb yi geçince 512 ye düşüyor internet hızın da şimdiye kadar hiç düşmedi ayrıca bu bağlantıyı kullanıyorum 210 dan fazla download hızım geçmedi birçok yerde de bu bağlantıyla 120 yi geçemiyor arkadaşlarım belirli yerlerde sağlam verim alabiliyorsun
  • Çok güzel oluyor. hatta şu anda tarife değişikliğine giderek 6 ay boyunca 29 lira ödüyorsunuz.

TTnet müşteri hizmetleri sundu .

dipçik. Şuan 700-800le indiriyorum malum siteden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 8 Mart 2010; 23:16:02 >
  • çünkü biz salağız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 gb geçtiğinizde internet hızı düşüp düşmemesi ihtimalmi yoksa kimse de düşmüyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

çünkü biz salağız
  • süperonline da nasıl kullanan varmı 8 mbps ye geçeyim ozaman 15 gb den sonra hız düşmüyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 8 Mart 2010; 23:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

15 gb geçtiğinizde internet hızı düşüp düşmemesi ihtimalmi yoksa kimse de düşmüyor mu ?

hacı gökten ayva yağsa bize tarak düşer. oda seker göze girer. hiç bulaşmam bu işlere, ilk ay 512 kbps hızla net kullanmak istemiyorsan sende bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Çok güzel oluyor. hatta şu anda tarife değişikliğine giderek 6 ay boyunca 29 lira ödüyorsunuz.

hee öyledir neti ilk bağlattıgımda 3 ay bedava demişlerdi 3 ay sonunda 100 kagıt hoşgeldin tarifesini soktular.

Ya interneti yalnız kullansam bu kadar soru sormazdım ama internet ortak olduğu için adamı pişman etmek istemiyorum
  • Saçmalama, aynı değil ücretler. 8 mbit 49 tl, 1 mbit 45 tl
  • Ortalama 810 ile indiriyorum.Speedtestte de 760 larda çıkıyor.Kota 104gb hız düşmesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: splitz

quote:

15 gb geçtiğinizde internet hızı düşüp düşmemesi ihtimalmi yoksa kimse de düşmüyor mu ?

hacı gökten ayva yağsa bize tarak düşer. oda seker göze girer. hiç bulaşmam bu işlere, ilk ay 512 kbps hızla net kullanmak istemiyorsan sende bulaşma

başım benim başım benim tarak tutar saçım benim
  • quote:

quote:

Çok güzel oluyor. hatta şu anda tarife değişikliğine giderek 6 ay boyunca 29 lira ödüyorsunuz.

hee öyledir neti ilk bağlattıgımda 3 ay bedava demişlerdi 3 ay sonunda 100 kagıt hoşgeldin tarifesini soktular.

Ya interneti yalnız kullansam bu kadar soru sormazdım ama internet ortak olduğu için adamı pişman etmek istemiyorum

Bu işin sözleşmesi var karşılıklı anlaşma yapıp imza atıyorsun. Neden bahsediyorsun ki sen.
  • quote:

telekoma gidip tarife değiştirmek istiyorum desem ilk 6 ay 29 sonra 49 olmak üzere abone olabilecek miyim?
  • hız düşüyor 512 ye bir sürü kişinin düştü,düşmüyo diyenlerinde düşecek,gaza gelmeyin boşuna 512 ile kullanmak ölüm benim 16 gb oldu anında düşürdüler..
  • Ben geçen sene smile adsl'e internetini taşı kampanyası ile geçmiştim (kârlı olmuştu). 16 taahhüt vardı, bu taahhütün bitmesine 4 ay var ama şu anda indirimli süre bittiği için 1mb'e 45 TL veriyorum.

8mb'e geçmek için aradığımda aynen şöyle dediler; "taahhüt bitmeden tarife değiştirirseniz 67 tl tarife değişim ücreti ödeyeceksiniz ama sadece 1 seferlik". Bu naısl girşeydir anlamadım ben? Biraz daha fazla fatura ödeyecez bu 67 TL neyin nesidir? İndirimli süre bitmiş niçin değiştirmiyorlar tarifeyi?
  • 8mpbs 49.50 lira yani 50 tl yi geçiyor

1mpbs 45 lira en fazla 46 lira geliyor

Ama bunlar normal gününde faturasını ödeyen kişiler için benim gibi 4 ayda bir fatura öderseniz her ay 58 60 lira ödersiniz faiziyle
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.