Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden son günü geçsin ki zaten sınırsız 1 mbit kullanıyorum diyor. kota onun için fark etmiyecek. 2-3 tl fazladan para öder sadece. Öyle değil mi?

...dediği gibi arkadaşın istediğin zaman geçebilirsin bi zararı olmaz

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • Hızlı okununca gerçektende kotalıymış gibi duruyor. Bende sınırsızdan dün geçiş yaptım o yüzden dikkatli okudum. Ay sonunu beklemeniz gerek diyince eyvah dedim. Gene TTnet bize bir süpriz mi hazırlıyacak. Neyse sorun düzeltilmiş oldu

Yıldız Teknik Üniversitesi
    İnşaat Mühendisi
    2013 Girişliler

Lenovo Y500 SLI
  • Geçtim bile
     8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

İnşaat Mühendisi
    2013 Girişliler

Lenovo Y500 SLI
  • Ha birde arkadaşlar görüyorum torrent asılıyo herkes bende başladım eskiden rapid le indiriyodum part part torrent pek tercümen yoktu arkadaşlar baya güzel şeyler indiroyo burda kullandıkları torrent sitelerini ve nasıl kullandıklarını bana pm'yle ulaştırırlarsa çok sevinirim şuan x-men iniyor 790kb/sn

İnşaat Mühendisi
    2013 Girişliler

Lenovo Y500 SLI
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Beyler an itibari ile bende geçtim.. Yalnız online işlem merkezinden yaptım işlemimi ve onay verdikten sonra hat bağlanamamaya başladı.. TTNET i aradığımda oradaki beyefendi ev içinde paralel bağlantı olduğundan bu kadar yüksek bir sinyalin sağlıklı bir biçimde aktarılamayacağını söyledi ve sanırım sistemden biraz ayar yapıp hızımı 4-5mbit seviyelerine çekti.. Şu an gayet güzel..

Şimdi biz 2 yıl taahhüt vermiş olduk ama bu 15 gb olayını gerçekleştirmeye başladıkları anda ben sınırsıza geri dönerim.. Bu taahhütten nasıl kurtulcaz?

Nereden çıkardınız taahhüt verdiğinizi? Bir forum falan mı imzaladınız? Yoo..

Bu kampanyaya geçmekle taahhüt falan verdiğiniz yok. İstediğiniz zaman 1Limitsiz'e geçiş yapabilirsiniz.

TTNET Online İşlem merkezinde taahhüt vermiş oluyorsun..

• TTNET online işlem merkezinden tahattüt verilmez..Tahattüt bir nevi senet gibi imza ile gerçekleşir..

Bildiğim halde bu soruyu sordum MH'ye ve tahattüt falan yok..O yeni abonelere..

quote:

- Kampanyadan yararlanan mevcut TTNET ADSL aboneleri, 24 aylık taahhüt verip 8 Mbps'ye kadar NET paketlerine geçerek ilk 3 ay boyunca şimdi ödedikleri paket ücretini, kalan 21 ay boyunca da geçiş yaptıkları paketin mevcut tarife ücretini ödeyeceklerdir.

Ama bu kampanya dışındaki 8 Mbps'a geçenler hakkında bir taahhüt var ya da yok gibi bir açıklama bulamadım. Yani gizlice bir taahhüt verme gibi bir olay olamaz benim düşünceme göre. Yanlış biliyor da olabilirim çünkü ben 8 Mbps kullanmıyorum, arayıp sormadım müşteri hizmetlerini. Ama böyle bir durumu belirten bir bilginin mutlaka olması lazım ttnet'te bence.
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.

• Ben yaparken size özel fln diye bi bölüm geldi netlmitsize geçmemi gösteriyodu altında 24 ay taahhüt yazıyodu yapmadım ordan menüden tarife değişikliğine girdim ordan yaptım hiçde öle bişi yazmıodu walla

İnşaat Mühendisi
    2013 Girişliler

Lenovo Y500 SLI
  • Yaaa şimdi geçsem mi bu pakete 8mb 15 gb geçtin mi 512 ye düşüyormu şu anda 1MB sınırsız kullanıyorum ve günde 1 film iniyor size mantıklımı?

• arkadaşım yaklaşık 1.5 aydır kullanıyor sürekli 8 mgbit diyor

MEGAN FOX
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evanescence.

arkadaşım yaklaşık 1.5 aydır kullanıyor sürekli 8 mgbit diyor

Ama 15GB ye geçiyormu
    Oda var tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

Yaaa şimdi geçsem mi bu pakete 8mb 15 gb geçtin mi 512 ye düşüyormu şu anda 1MB sınırsız kullanıyorum ve günde 1 film iniyor size mantıklımı?

Fazla değil sadece bir önceki sayfayı bile okumuş olsaydınız hızın 15GB'dan sonra 512'ye düşmediğini öğrenmiş olurdunuz. Geçici bir süre bu 512'ye düşürme olayı işlemiyormuş.
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.
  • ben 1 mb i bile geçtim saniyede fena hız

hız düşmüyor diye geçmeye niyetlenenler geçmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 18 Ağustos 2009; 20:37:07 >

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ&amp;amp;#39;NCE engellenmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::ZaFeR::

8 mb sınırsız ile 1 TB download yapan biliyorum :D

afedersinde yuh diyorum yani

Orijinalden alıntı: uzil

arkadaşlar hız düşümü başladı..sanırım ilk piyangoda bana vurdu

hız düşmüyor diye geçmeye niyetlenenler geçmesin

zannetmiyorum öyle bir şey olsa herkeste olur...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.