Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bl@ckh@wk

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

Orijinalden alıntı: luque_2535

An itibariyle hızım düştü .. Rapidde sorun vardır dedim microsoftun sitesinden birşey indirmeye çalıştım 40-50kb arası çekiyor ..

Modemi resetledin mi?

Evet Ama sanırım buradaki olayla alakalı hız düşümü ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_33651665/mpage_1/key_/tm.htm

İnşallah öyledir

EDIT :

quote:

Orijinalden alıntı: uynus
    Speedtest'ten test yapıp SS koyar mısınız? Birde modemdeki hız göstergelerini.

Lütfen sadece laf ile yanıltıcı mesajlar atmayalım...

Modemdeki hız göstergeleri derken ?

Yanıltıcı mesajla alakası yok , 8mbit'r geçtim geçeli 550-600kbla dosya çekiyordum bugün sabahtan beri 90-100kb arası çekmeye başladı

+

Buradaki arkadaşlarda Ağustos'un 10undan sonra hızlar düşmeye başlayacak dedikleri için hız düştü sandım , hala da sanıyorum eğer yukarıdaki gibi yine alt yapı çalışması yapmıyolarsa ..

Alıntıları Göster
    Ben de denemeyi düşünüyorum şu hız düşmeme olayını ama kotaya bakamıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

Orijinalden alıntı: luque_2535

An itibariyle hızım düştü .. Rapidde sorun vardır dedim microsoftun sitesinden birşey indirmeye çalıştım 40-50kb arası çekiyor ..

Modemi resetledin mi?

Evet Ama sanırım buradaki olayla alakalı hız düşümü ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_33651665/mpage_1/key_/tm.htm

İnşallah öyledir

EDIT :

quote:

Orijinalden alıntı: uynus
    Speedtest'ten test yapıp SS koyar mısınız? Birde modemdeki hız göstergelerini.

Lütfen sadece laf ile yanıltıcı mesajlar atmayalım...

Modemdeki hız göstergeleri derken ?

Yanıltıcı mesajla alakası yok , 8mbit'r geçtim geçeli 550-600kbla dosya çekiyordum bugün sabahtan beri 90-100kb arası çekmeye başladı

+

Buradaki arkadaşlarda Ağustos'un 10undan sonra hızlar düşmeye başlayacak dedikleri için hız düştü sandım , hala da sanıyorum eğer yukarıdaki gibi yine alt yapı çalışması yapmıyolarsa ..

Alıntıları Göster
    Kotayı aştık ve hızımız düşmedi peki bu olaydan sonra faturası yüksek gelen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Kotayı aştık ve hızımız düşmedi peki bu olaydan sonra faturası yüksek gelen var mı ?

adminim yok..faturalar 49 lira geliyor

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

adminim yok..faturalar 49 lira geliyor

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkür ederim, 1mbit sınırsız kullanıyorum, suan geçiş yapsam 49 TL'mi gelir yine..

Cevap için teşekkür ederim, 1mbit sınırsız kullanıyorum, suan geçiş yapsam 49 TL'mi gelir yine..

Ben 22 Temmuzda geçmiştim , ay sonu aynı parayı ödedim ..

Sonuçta 2 tarifenin fiyatı da aynı ..

quote:

Ben 22 Temmuzda geçmiştim , ay sonu aynı parayı ödedim ..

Sonuçta 2 tarifenin fiyatı da aynı ..

Alıntıları Göster
    Tamam ben geçeyim öyleyse, teşekkür ederim.

Geçiş yaptım tarifem değişti gözüküyor modemi resetledim ama sabahtan beri hız konusunda sürünüyorduk halen öyle dolayısıyla geçip geçemediğim konusunda şüpheliyim : )
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dorota

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: konia

Alıntıları Göster
    http://www.speedtest.net/result/539257710.png

ama baglantı çok kotu bugun yav hiç bişi inidirilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 13 Ağustos 2009; 19:57:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

http://www.speedtest.net/result/539257710.png

ama baglantı çok kotu bugun yav hiç bişi inidirilmiyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kafamı kurcalıyor bu gerçekten.

Bir yandan 8 Mbit'in hızı.

Bir yandan da 15 Gb dan sonra hızı düşecekmi düşmeyecekmi sorusu.

Son postlara doğru sanırım bir kaç arkadaşın hızı düşmüş.

Benim şuan 1 Mbit Sınırsız tarifem var yani 49 Lira. 8Mbit 15GB kotalı tarifede aynı ücret. Şuan bakmadım ama 50-60 Gb olmuştur kotam. Bu akşam 8 Mbit 15 Gb a geçsem ne olacak ? Kotam 0 lanıp mı değerlendirilicek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn

Arkadaşlar kafamı kurcalıyor bu gerçekten.

Bir yandan 8 Mbit'in hızı.

Bir yandan da 15 Gb dan sonra hızı düşecekmi düşmeyecekmi sorusu.

Son postlara doğru sanırım bir kaç arkadaşın hızı düşmüş.

Benim şuan 1 Mbit Sınırsız tarifem var yani 49 Lira. 8Mbit 15GB kotalı tarifede aynı ücret. Şuan bakmadım ama 50-60 Gb olmuştur kotam. Bu akşam 8 Mbit 15 Gb a geçsem ne olacak ? Kotam 0 lanıp mı değerlendirilicek ki

Alıntıları Göster
    Ttnet online işlem merkezinden geçiş yaptım, online işlem merkezinde tarifem değişmiş gözüküyor fakat modem arayuzunden baktıgımda hala 1mbit görünüyor bağlantı...
    Acaba geçiş ne zaman olucak ?
    Online işlem merkezinden tarife değiştirenler ne kadar sürede değişti tarifeniz ???

• quote:

Ttnet online işlem merkezinden geçiş yaptım, online işlem merkezinde tarifem değişmiş gözüküyor fakat modem arayuzunden baktıgımda hala 1mbit görünüyor bağlantı...
    Online işlem merkezinden tarife değiştirenler ne kadar sürede değişti tarifeniz ???

Alıntıları Göster
    hız düşmesi yok 1-2 arkadaşın kendilerinden kaynaklanan veya kişisel sorunlarını genel bir sorun gibi göstermeleri doğru değil.

rahat rahat indirin indireceğinizi,bakın keyfinize

• quote:

onay tuşu varya hani orda..en son adım olan..ona bastığım anda internetim gitmişti..30 saniye sonra geldiğinde hızım 8mbit idi..

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ&amp;amp;#39;NCE engellenmiştir.
  • quote:

quote:

onay tuşu varya hani orda..en son adım olan..ona bastığım anda internetim gitmişti..30 saniye sonra geldiğinde hızım 8mbit idi..

Alıntıları Göster
    4gb 1mbit sınırlıdan netlimitsize geçtim ayın 23. de.
    Online işlem merkezinde 60 lira fatura gözüküyor arkadaşlar ne ayak

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    100 gb oldu hız düşmesi yok ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandurgut

ayın 23'ünde geçtiğin için önceki günler harcağın kota miktarıda hesaplanıp ekleniyor ayın son günü geçseydiniz 49 öderdiniz ...

Orijinalden alıntı: ms3rtek

100 gb oldu hız düşmesi yok ...

Alıntıları Göster
    Beyler an itibari ile bende geçtim.. Yalnız online işlem merkezinden yaptım işlemimi ve onay verdikten sonra hat bağlanamamaya başladı.. TTNET i aradığımda oradaki beyefendi ev içinde paralel bağlantı olduğundan bu kadar yüksek bir sinyalin sağlıklı bir biçimde aktarılamayacağını söyledi ve sanırım sistemden biraz ayar yapıp hızımı 4-5mbit seviyelerine çekti.. Şu an gayet güzel..

Şimdi biz 2 yıl taahhüt vermiş olduk ama bu 15 gb olayını gerçekleştirmeye başladıkları anda ben sınırsıza geri dönerim.. Bu taahhütten nasıl kurtulcaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

quote:

ayın 23'ünde geçtiğin için önceki günler harcağın kota miktarıda hesaplanıp ekleniyor ayın son günü geçseydiniz 49 öderdiniz ...

Sınırsız kullanmadığım halde niye 49 lira ödeyimki 1 ay için ?
    Sonuçta her türlü alacaklar o parayı.Efaturası çıksın bir bakalım neye ne kadar almışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.Kaan

quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

quote:

Sınırsız kullanmadığım halde niye 49 lira ödeyimki 1 ay için ?
    Sonuçta her türlü alacaklar o parayı.Efaturası çıksın bir bakalım neye ne kadar almışlar...

Alıntıları Göster
    ben ayın 4 ünde geçtim 1 mb sınırsızdan faturam ne kadar gleir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: baranel

8 mbit kullanan arkadaşlar hız testi sonuçlarını yazabilirmi. Ben 2 mbit ile aldığım sonuç. Download 1.77 upload 0.38
    http://www.speedtest.net/

Alıntıları Göster
    ee düşmüyorsa bizde bağlatalım

• quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Beyler an itibari ile bende geçtim.. Yalnız online işlem merkezinden yaptım işlemimi ve onay verdikten sonra hat bağlanamamaya başladı.. TTNET i aradığımda oradaki beyefendi ev içinde paralel bağlantı olduğundan bu kadar yüksek bir sinyalin sağlıklı bir biçimde aktarılamayacağını söyledi ve sanırım sistemden biraz ayar yapıp hızımı 4-5mbit seviyelerine çekti.. Şu an gayet güzel..

Şimdi biz 2 yıl taahhüt vermiş olduk ama bu 15 gb olayını gerçekleştirmeye başladıkları anda ben sınırsıza geri dönerim.. Bu taahhütten nasıl kurtulcaz?

Nereden çıkardınız taahhüt verdiğinizi? Bir forum falan mı imzaladınız? Yoo..

Bu kampanyaya geçmekle taahhüt falan verdiğiniz yok. İstediğiniz zaman 1Limitsiz'e geçiş yapabilirsiniz.
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.