Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşmeyenler pek sevinmesin bende seviniyodum neden düşmedi felan diye ama bugun 3 aylık borcumu ödemeye gittigimde sok oldum 224.5TL borc denilince birtek 24.5 lik olan faturamı odeyebildim.hemen ttneti aradım neymiş yanlışlıkla 8mbps limitsiz yani 99tl olana geçirmişler neyse bugun tarifemi 49 liralıga gecirdiler bakalım kendi hataları olan 99 lukları düzelttire bilecekmiyim 3 yere birden sikayet ettim ama hatalarını anlayıp faturadan para düşeceklerini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metiletilfenol -- 18 Ağustos 2009; 19:54:51 >
  • e bende 40 indirdim 40 çok mu??

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ&amp;amp;#39;NCE engellenmiştir.
  • Ben de 1 ayı aşkın süredir 8mbit Netlimitsiz kullanıyordum. Benim hızım düşmemişti ama, hızımın 512k'ya düşmesi hiç hoş olmayacağı için az önce Online İşlem Merkezi'nden (ttnet.com.tr) tarifemi değiştirdim ve eski limitsize döndüm. Tarife değişikliği hemen onaylandı ve şimdi hızım 2mbit oldu.

Bu zaman zarfında açıkcası 8 Mbit'in çok da elzem olmadığına karar verdim. Ancak 5-6 kullanıcı aynı anda internet kullanıyorsa o zaman faydası oluyor. Onun haricinde eğer birşeyler indirmek derdinde değilseniz, zaten internet sitelerinin açılma hızı belli ve her site size 8 mbit hızında veri gönderemiyor. Dolayısıyla artık 8 Mbit yok, çok da üzüldüm diyemem.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: signore

Ben de yaklaşık 1 aydır 8mbit Netlimitsiz kullanıyordum. Benim hızım düşmemişti ama, hızımın 512k'ya düşmesi hiç hoş olmayacağı için az önce Online İşlem Merkezi'nden (ttnet.com.tr) tarifemi değiştirdim ve eski limitsize döndüm. Tarife değişikliği hemen onaylandı ve şimdi hızım 2mbit oldu.

Bu zaman zarfında açıkcası 8 Mbit'in çok da elzem olmadığına karar verdim. Ancak 5-6 kullanıcı aynı anda internet kullanıyorsa o zaman faydası oluyor. Onun haricinde eğer birşeyler indirmek derdinde değilseniz, zaten internet sitelerinin açılma hızı belli ve her site size 8 mbit hızında veri gönderemiyor. Dolayısıyla artık 8 Mbit yok, çok da üzüldüm diyemem.

bu mesajınızı referans olarak alıyorum bilginize

ayrıca açtığım şikayete cevap vermenizi bekliyorum

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ&amp;amp;#39;NCE engellenmiştir.

• Uzil sadece bir teori bence sömürenleri indirecekler gibi bir his var neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

Yukarıdaki mesajımda bir düzeltme yaptım ve 1 ayı aşkın süredir 8 Mbit kullandığımı yazdım. Belki de online işlem merkezinde işlem yapabilmemin sebebi, son tarife değişikliği üzerinden 1 ay geçmiş olması idi. Telefonla tarife değiştirdikten sonra 1 ay dolmadan online işlem merkezi yeniden tarife değiştirmeye izin veriyor mu bilmiyorum. Ben deneme amaçlı online işlem merkezinden yeniden tarife değiştirme menüsüne girmeye çalıştığımda, 1 ay geçmeden tarife değiştiremezsiniz uyarısı aldım. Öyle bir niyetim de yok zaten :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Ben de 1 ayı aşkın süredir 8mbit Netlimitsiz kullanıyordum. Benim hızım düşmemişti ama, hızımın 512k'ya düşmesi hiç hoş olmayacağı için az önce Online İşlem Merkezi'nden (ttnet.com.tr) tarifemi değiştirdim ve eski limitsize döndüm. Tarife değişikliği hemen onaylandı ve şimdi hızım 2mbit oldu.

valla ben de tam tersi 8 mbitin aşırı elzem bişey olduğuna karar verdim bu 3 ayda dl hadi bi yere kadar önemli de ul daha önemli benim için. online oyunlarda host olmak olsun, ping olsun sağlam ul gerektiriyor hep. indirdiklerimi paylaşmak hoşuma gidiyor 1 kbye limitlemiyoruz ul yi çok şükür, en çok ul nin düşmesi koycak bana. şimdi son saatlerimi 70-80k torrentden ul yaparak harcıyorum

bang! bang!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzil

Yukarıdaki mesajımda bir düzeltme yaptım ve 1 ayı aşkın süredir 8 Mbit kullandığımı yazdım. Belki de online işlem merkezinde işlem yapabilmemin sebebi, son tarife değişikliği üzerinden 1 ay geçmiş olması idi. Telefonla tarife değiştirdikten sonra 1 ay dolmadan online işlem merkezi yeniden tarife değiştirmeye izin veriyor mu bilmiyorum. Ben deneme amaçlı online işlem merkezinden yeniden tarife değiştirme menüsüne girmeye çalıştığımda, 1 ay geçmeden tarife değiştiremezsiniz uyarısı aldım. Öyle bir niyetim de yok zaten :)

hayır ben bu mesajınızı su yüzden referans olarak aldım..forumda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan ve insanları aşşlayan çokça insan var..ve eğer tabir-i caizse bu mesajınız o üyeler için kapak niyetinde..yok efendim neymiş..3 ay sınırsız, ondan sonra kota düşücekmiş..yok sözleşme varmış..yok bu tarifeye geçenler bi daha geri tarife değiştiremezmiş..vs.vs.vs.forumda ben ve bikaç arkadaş anlatana kadar dilimizde tüy bitti..o yüzden bu kanıttır.o yüzden referans olarak alıyorum dedim

bunun sebebide biz 49 liraya sınırsız kullandık ya..o yüzden insanların içine oturuyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 18 Ağustos 2009; 20:17:38 >

• demin benimkide 512 ye düştü.arkadaşlar ayın 31 inde akşam saat 22-23 gibi tarifenizi değiştirin online işlem merkezinden.ama neden 512/128 oldu ki ? download 512 ye düşer diyor upload 128 e düşer demiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergorur -- 18 Ağustos 2009; 20:27:47 >

Sabah senin mesajını gördüm Allah dedim bugün keserler 10 GB indirdim daha 30 GB vardı Rapid kotam doldu indiremedim.Sonra da kestiler hızı...

Orijinalden alıntı: theraptorx

Benim hızımda 8 Mbit devam diyor. Ancak gerçekten alışkanlık yaptı. Artık bu saatten sonra sınırsız 1 Mbit'e dönmek çok cazip değil. Sanırım 4 GB limitli, 8 Mbit bağlantıya geçerim

evet ona bende katılyorum..bi arkadaşın dediği gibi bence bilerek düşürmediler ki alışalım diye..şahsen ayda 40-60 gb download yapan biriyim ama o hız mükemmeldi ya..ne bilim face te video izlerken takılma olmuyodu..yada youtube da hd bişi izliceksem hemen doluyodu..yani fena alıştım bende

bravo ttnete..psikolojik savaş açtı bize

• Full hız devam ediyor.
    şimdi 2gblık bir dosya çektim.
    Eğer bitiyorsa bir kaç şey indireyim dedim.
  •  8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

Başımız sağolsun.8Mbit internetimizi kaybettik.
    Edit ; Acılı olay 10-15 dakika önce gerçekleşmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 18 Ağustos 2009; 20:34:35 >

• Gerçekten kötü bir durum.

20 tane rapid linki tanesini 50 KB ile indirirken şuanda sadece 1 tanesini o hızla indirebilicem.Aybaşında 15 GB kasıp 1 MB'e geçmeyi düşünüyorum...

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Full hız devam ediyor.
    şimdi 2gblık bir dosya çektim.
    Eğer bitiyorsa bir kaç şey indireyim dedim.

ne var ne yok indir abi.bende bugün 1080p bluray rip indirdim 8gb iyi ki indirmişim,ölmeden önce 1080p görmüş oldum
    ama bence artık bütün hızlar en az 8mbit civarında olmalı yani şu zamanda 512 hız ne demek ya!

• çok şükür ben gömdüm...7 gecesini okutuyorumulan ne denk ha..tamda ramazanda gitti..mübarek hızmış

• 11 Gün önce geçmişim 8 megabite. Hız düştü birkaç saat önce. İki saat browser ayarlarıyla oynadım bu lanet niye girmiyor bu siteye diye.. Allahtan yer değiştiricem, 512 kbps hız anneme yeter. 19 gün beklemek tam işkence olurdu. Yer : Alanya / Antalya.

Ben anlamıyorum bu adamları arkadaş. Altyapı döşüyorlarda bunun için mi? 512 kbps hızla İNTERNETTE BİLE ZOR GEZERSİNİZ ve BUNU SINIRSIZ TARİFE ALTINDA YAPIYORLAR. Ben tam diyorum altyapı döşüyorlar, en düşük hız 2 mbps olur, hop 512. Bu ülkede "yaşamaktan" nefret ediyorum. Ülkemi seviyorum, ama kusura bakmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 18 Ağustos 2009; 20:42:43 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.