Şimdi Ara

8 Dk lık Egzersiz ile Göbeği Eritip Adonis Kası yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
11
Favori
11.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videodaki egzersizi uygulayıp da başarılı olan var mı forumdan. Youtube yorumları pek inandırıcı gelmiyor bana malum inci terk insanların yorum yaptıgı bi yer.

• Sadece mekikle bütün yağ gitmez.

Ayrıca bu videoyu birebir uyguladım bir ay boyunca sıkılaşma oldu.

Ama bir problem var, yaparken insanın boynu inanılmaz derecede kasılıyor ve ağrıyor.

Karnımdan çok boynumun ağrıdığını bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Sadece mekikle bütün yağ gitmez.

Ama bir problem var, yaparken insanın boynu inanılmaz derecede kasılıyor ve ağrıyor.

2 kere yaptım. Boynum ağrıdığı için bıraktım hele ilk yapışta. Daha hareketlerin yarısını bile yapamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sune -- 25 Ağustos 2012; 1:57:58 >

• Çalışıyor. Gerçi bir türlü kilo alamayan ve gün içinde koşu/yürüyüş yapan biriyim zaten. Göbek erimedi ama belirginleşiyor işte tabi spor salonu gibi beklemeyin ama yavaş yavaş bakalım. 1 ay geçti mi bilmiyorum. Bakıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sune

quote:

2 kere yaptım. Boynum ağrıdığı için bıraktım hele ilk yapışta.

Evet, boynu inanılmaz derecede kasıyor acıtıyor berbat oluyor.
    Video altındaki yorumdada aynı problemi anlatmış arkadaş

beyler bu hareketleri yaptım şuan boynum elimde hastaneye götürüyom
    ysrdg 3 days ago 4

• quote:

Biraz önce haraketi videoya bakarak tam 8 dk yaptım. Yaptım derken yarım yamalak adam 10 yapıyosa bi sette ben 3-5 tane yapabildim. Son hareketi hiç yapamadım zaten. Karın bölgem de hemen belirtiler olustu Bi yanma bi uyusma gibi. Yararlı bişey gibi duruyor ama ben mekik çekmenin göbeği eritmeye değil kas yapmaya yaradıgı şeklinde bişeyler duymuştum. Bu video yu uygulayacagım amacıma ulaşırım umarım.

• 2 sene önce falan, azim yapıp 5-6 ay falan yapmıştım bunu. Şuan baya kilo almama rağmen halâ adonis kası var. (baya var :O)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

2 sene önce falan, azim yapıp 5-6 ay falan yapmıştım bunu. Şuan baya kilo almama rağmen halâ adonis kası var. (baya var :O)

Egzersizi yapmadan önce göbeğiniz var mıydı. Veya kilolu muydunuz? Benim için asıl önemli olan bu aslında. Çünki bunu normal zayıf bir insan yaptığında kas oluşur ben de biraz yağ ve göbek var.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

quote:

2 sene önce falan, azim yapıp 5-6 ay falan yapmıştım bunu. Şuan baya kilo almama rağmen halâ adonis kası var. (baya var :O)

Egzersizi yapmadan önce göbeğiniz var mıydı. Veya kilolu muydunuz? Benim için asıl önemli olan bu aslında. Çünki bunu normal zayıf bir insan yaptığında kas oluşur ben de biraz yağ ve göbek var.

Sen ne diyosun, vardı göbek baya. Ama bu egzersizler kas için, yağ yakmazsın. Ben ayrıca her sabah koşuyordum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

quote:

Önce diyetle yağdan kurtulup sonra bunu yapmak en verimlisi olur.

Yağ ile karın kası berbat oluyor..
  •  8 Dk lık Egzersiz ile Göbeği Eritip Adonis Kası yapmak?
  • Aslında ramazandan ayından önce 1 ay fitnes a gitmistim. Araya ramazan girince ara verdim tekrar başlamaya da üşeniyorum. Üşenerek göbeği eritemem bunun da farkındayım. Hem Fitnes a gidim evde de bu hareketi yaparsam bayağı bi işe yarar heralde?
  • Body cilerden tavsiye bekleniyor !!
  • Takip geçen sene 8 min ABS yapıyordum ama çok zor geliyordu bıraktım şuanda yapmak isterim çünkü boy var baya baya kiloda var ama baya değil göbek gitse yeter her sabah koşun demeyin istanbulda koşulcak alan yok maalesef en güzeli yazlık 6da kalk o serin havada 1 saat koş her şeyden iyidir.
  • Konu tutar ilk sayfadan yerimizi alalim

• beyler benim yaşım 16. Kilom 68 civarı. Kollarım çok zayıf bu nedenle de tüm ağırlığım göğüs ve hafif göbekte. önerisi olan var mı ?

arkadaşlar koş falan demeyin mahallenin en iyi topçusuyum :D amacım sadece göbek eritmek
  • pıym

• benim kuzen bunu 2 ay yapıp. koca göbeğini eritti. kasları belli olmasa da sıkılaştı. ilk 1 hafta çok ağrı çekersin ama alıştıkdan sonra harika oluyor. dene
  • Beyler bende genelde bu boğaz bölgesinde bir ağrı gibi birşey oluyor.Gırtlagın iki tarafı ağrıyor bende yaparken ve yaptıktan sonra.Bunun nedeni nedir acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.