Şimdi Ara

+8 Chitin denemesi yapıcam öneriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geia'da başladım 2 gün evvel şuan 53 levelim promosyon kodu aldım bayağı etkisi oldu.. Elimde 1 adet trina ve +7 e geçirdiğim pauldron var. 16M 'de para var. Buna göre +8 chitin basıcam birkaç öneri tavsiye alıyım. Eğer geçerse 250 300m Arası gidiyor +8 chitin pauldron. Eğer yanarsada elde avuçta birşey kalmıcak. Yani ya tamam ya devam.

Dip not. Sonunu düşünen kahraman olamaz diyerek böyle bi karar aldım haydi hayırlısı

• Hic kasma topla 5-10 tane +8 yakmalik item bas gitsn kasincada yanma ihtimali var kasmasanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Hic kasma topla 5-10 tane +8 yakmalik item bas gitsn kasincada yanma ihtimali var kasmasanda.

cümle kendi içinde çelişiyor niye yakmalık alıyorsun ki o zaman ?
  • Yani onden herhangi bi item yaksanda yanma ihtimali var onden 9 shard yaksanda demek istedim

• Pazardan 4 tane yakmak için +8 item aldım. 2 tane +6 chitin gittim anvile pauldronu +8'e geçirmek için.. Başladım yakmaya +8 ler gitti sonra chitin +6 +7 oldu direk. Elimde bitane +6 chitin 2 tanede +7 pauldron oldu. Şimdi bus ve yakmak için birkaç item alıcam. Önden +8leri eriticem sonra +6 chitin ( geçerse +7 iyi olur ) +6 chitin yanarsa +7 pauldronu trinasız basıcam oda yanarsa +7 diğer pauldronu trina ile basıp +8 'e geçirmeyi planlıyorum..

Okurken havale geçirebilirsiniz biraz karışık oldu ama neysem
  • Helal boyle devam hic kasmaya gerek yok ben bi gunde gemlerden cikan 2 adet chd yi 7 ye gecirmistim onlari satip +6 ee alip onuda 7 yapmistim en karli gunumdu :)) oyunu cok ozledim ama baslamakla baslamamak arasindayim

• +7 leri topla chitinleri ama yakmalık olarak +8 yakma +7 maul falan yak. bak dikkat et hepsi +7 olsun eğer 10 tane +7 yakmalığı yakabilirsen +8e geçmeden inan bana +8 chitin basarsın bana güven
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +6 elixir i +7 yapcam tırsıyom
    19 yıl önce açıldı
    +7 raptor mu +8 glave mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne oldu hocam simdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beklemedeyiz yazarken mesajında haberdar edersen çok iyi olur,başarılar
  • Yandı arkadaşlar ya. Oyundan soğuttu bi anlamda. Çünki elde avuçta ne varsa bu olaya yatırmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Yandı arkadaşlar ya. Oyundan soğuttu bi anlamda. Çünki elde avuçta ne varsa bu olaya yatırmıştım.

ben yaklaiık 6 sene oldu +9a cleaver basmaya karar verdim 9 tane trinam 20 tane 12 tane +8 cleaver vardı bide önden yakılacak itemler +8 fpler paulduromlar +9 wood staflar felan 2 tane +3 kekurim vardı onları satıp almıştım kasmasın şamsım yüksek olsun diye sabahın köründe kalktım saat 5di anvilde in cin top oynuyodu başladım yakmaya itemleri gitti herşey yandı lanet olsun demiştim sonra dayanamadım baska serverda char açtım onu kastım adam ettim serverda baya sözüm geçiyodu bi gün bi baktım oda soyuldu lanet olsun dedim ama güzel oyundu be insanı hayattan koparan tek oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Yandı arkadaşlar ya. Oyundan soğuttu bi anlamda. Çünki elde avuçta ne varsa bu olaya yatırmıştım.

geçmiş olsun kardeş aynısı benim başımada gelmişti ya geçerse ya geçerse diye diye iflasa sürüklüyor bi çeşit kumar gibi birşey
  • Zamanında oyunu bırakıcam diye tüm itemleri yakıyordum +7 clever +8e geçince devam etmiştim
  • Öyle olur zaten. Şimdi öyle border chaos felan takılıyorum premiumlu char yatıyor öyle.
  • Bikaç tane +8 yakmalık item salla yeter gerçi şans direk basanda oluyor.
  • 5 +8 item
    3 +7 item (fp) middle class
    sonra bas gitsin %99 şans

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.