Bildirim
8 bit Battlefield 3
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
O zamanki zevk başkaydı ama, grafik takıntısı olmadan oyun oynamak -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
O zamanki zevk başkaydı ama, grafik takıntısı olmadan oyun oynamak
Aynen katlıyorum ve o zamanlar oyunlar daha bi tatlı geliyordu :) -
-
Grafik eksiğini hayal gücümüzle doldurduğumuz için sanki gerçek gibi geliyordu eski oyunlar. Mortal Kombat Trilogy bana hep filmindeki gerçek görüntüler gibi gelmiştir -
quote:
Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath
Grafik eksiğini hayal gücümüzle doldurduğumuz için sanki gerçek gibi geliyordu eski oyunlar. Mortal Kombat Trilogy bana hep filmindeki gerçek görüntüler gibi gelmiştir
+1905
Amiga 500'ümü sattığıma hala yanarım... -
ben bir fark göremedim
Falan... -
Heyt be nostaljiye bak. Müziği duyunca tüylerim diken diken oldu. -
-
Atari 800 XL, Amstrad, Commodore 64, Amiga 500 sahibi olan ve kullanan biri olarak söylüyorum ki, bu cihazlarda oynanan oyunların tadını maalesef yeni kuşak bilmiyor. Her ne kadar emulatörler olsa da o eski tadı vermiyor. Kafa ayarı yapmak ne demek ? "Press Play On Tape" nedir ? vs....Sanıyorum bizimle birlikte kaybolacak bunlar. Şimdiki döneme geçmeden önce bi de atari salonları vardı. Oralardaki oyunlar...neyse... fena nostalji oldum... :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kamillica
Atari 800 XL, Amstrad, Commodore 64, Amiga 500 sahibi olan ve kullanan biri olarak söylüyorum ki, bu cihazlarda oynanan oyunların tadını maalesef yeni kuşak bilmiyor. Her ne kadar emulatörler olsa da o eski tadı vermiyor. Kafa ayarı yapmak ne demek ? "Press Play On Tape" nedir ? vs....Sanıyorum bizimle birlikte kaybolacak bunlar. Şimdiki döneme geçmeden önce bi de atari salonları vardı. Oralardaki oyunlar...neyse... fena nostalji oldum... :)
Bu cihazların süper tadı falan olduğu yok duygusal bir olay.Şimdiki oyuncularada bu oyunlar güzel geliyor ilerde derler eskiden bir bf3 vardı ne manyaktı vsvs -
O yıllar şimdiki oyunlar çıksaydı, bu seferde o oyunlar için ne güzel oyunlardı diyecektik..Bu olay tamami ile duygusal, yani eskiye, maziye özlem diye nitelendirebiliriz.Ve onlar oynadığımız ilk oyunlardı.Eğer oyun dünyası gelişmeseydi.Ben şu an bu forumda olmayacaktım.Çünkü oyun oynamayı bırakmış olacaktım..Herşey yeri ve zamanında iyi.Efsane olarak kalmaları daha iyi.Şöyle bir örnek veriyim.Daha oyun oynamamış bir insana bir bu eski oyunları ve bir de şimdiki oyunları göstersen hangisinden daha çabuk etkilenir.Ben bunu neye dayanarak söylüyorum.Önceden ayıla bayıla oynadığım oyunu şimdi oynadığım zaman kendimi şu soruyu soruyordum.Bunu nasıl oynuyordum ben..Çok sıkıcı ve zevksiz..O yüzden ben ondan sonra eski oyunları tekrar oynam işini bıraktım.O oyunların benim geçmişimde güzel bir mani olarak kalmalarını her zaman yeğlerim.Evet o oyunlar gerçekten güzeldi.Ama o zaman şimdi değil..
-
Geçmişe özlem her zaman var. Oyunları geçtim hadi 90'lı yıllar mükemmeldi. Şarkıları ile olsun, tv programları ile olsun, giyim tarzı ile bambaşkaydı o zamanlar ve oyunlarda buna dahil tabi. İlk neyi kullanırsan o güzel gelir göze. Her zaman bu böyledir. Geçmişe dönebilmeyi çok isterdim.
-
-
ya şu contradan video ss felan koymayın nolur -
-
goal 3 kunio kun serisini tek gecerim :) -
-
-
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X