Herkese merhaba arkadaşlar. Büyük bir oyun tutkunu olarak güzel bir oyun yapmak en büyük hayallerimden biri olmuştur hep. 12 yaşında başladım bu işlere. 13-14 yaşlarında bir zamanın meşhur Oyunkuzusu vs tarzı sitelerinde yayınlanmış oyunlarım oldu. Yıllar geçtikçe Steam yayılmaya başladı ve aklımda kendimizi gösterebileceğimiz çok iyi bir platform olduğu fikri dönüp durdu uzun bir zaman. Neyse, günümüze gelelim. Şuan 21 yaşında üniversite öğrencisiyim ve okuldan kafa dengim, güvenebileceğim ve bu işi ciddiye alan 2 kişi ile kompakt bir ekip oluşturduk. Mart'tan beri uykusuz geceler ve binlerce kahve ile bugünlere geldik. Dün itibariyle oyunumuzun Steam sayfasını açtık ve büyük bir eşiği geride bıraktık. Oyunun hemen hemen %90 civarı kısmı bitmiş bulunmakta. ![]() Mindmist için hikaye tabanlı bir macera oyunu diyebiliriz en temelinde. Direk baştan söyleyeyim korku oyunu değil :) Kendimize örnek olarak Firewatch, Gone Home, What Remains of Edith Finch gibi oyunları örnek aldık. Jahrein de oyunun videosunu izlerken daha ilk dakikasında What Remains of Edith Finch'i hatırlattı demesi yüzümüzde bir gülümseme bıraktı :) Burada çok uzun yazıp sizleri sıkmak istemiyorum, Steam sayfasında detaylar mevcut. Emeklerimizin boşa gitmesini istemiyoruz. Steam gibi on binlerce oyunun olduğu yerde oyunun ölü doğmasını istemiyoruz. İlgisini çekenler istek listelerine eklerlerse çok çok mutlu oluruz. Her türlü geri dönüşe de açığız. Steam algoritmasını alt etmemizde bize yardımcı olun DH halkı. Seviliyorsunuz. ![]() https://store.steampowered.com/app/1455040/MINDMIST/ Herkese iyi günler diliyorum. |