7m2 Dükkan için portatif klima önerisi
Merhaba değerli forum üyeleri,
Yaklaşık 6-7 m² büyüklüğünde küçük bir dükkanım var. Malum, havalar iyice ısındı ve içeride çalışmak zorlaşmaya başladı. Bu yüzden, bütçemi sarsmayacak, taşınabilir (portatif) ve küçük alanlar için uygun bir klima arayışındayım.
İnternette birkaç marka ve model buldum ama değerlendirme veya detaylı video incelemesi bulmakta zorlandım. Bu ürünlerle ilgili deneyimi olan ya da benzer ihtiyaç için kullandığı bir cihazı tavsiye edebilecek biri varsa gerçekten çok memnun olurum.
Vals AC 09 PER A++ 9000 BTU Mobil Klima
promo 7000 BTU Soğutma Mobil Klima
Kiwi KAC-7910 9000 BTU Mobil Klima
Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Fikir olması açısından dükkan fotoğraflarını da ekleyeceğim

Dostlar merhaba, başlıkta belirttiğim üzere 2.el laptop arayışı içerisindeyim fakat bir türlü karar veremedim.
Daha önce Acer Nitro 5 Nvdia RTX 3060 140w Intel i7 12700h kullanıyordum ve çok memnundum.
Şimdi piyasaya bakıyorum 3070-3080 4050-4060 alınabiliyor aşağı yukarı o kadar kafam karıştı ki yardımınza muhtaç kaldım suan. Hp victus serisi görüyorum genelde 4060 lı 4050li acer nitrolar denk geldi sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorm
Bilgisayarda anormal şekilde fps droplar hk.
Merhaba değerli forum üyeleri son zamanlarda bilgisayarımda (özellikle oyunlarda) acayip bir fps drobu var Rdr2 bitirmeden önce hiç drop yemezken şuan 3-5sn de bir drop yiyorum ek olarak aynı şekilde Witcher 3 3-5 snde bir anlık drop yiyorum oyunların grafik ayarlarını hiç değiştirmedim sanırım en son CCcleaner yükleyip kullandıktan sonra başıma geldi bilgisayarımın özelliklerini aşağıya bırakıyorum (driverlarım güncel)
Corsair Vengeance 16GB 3000MHz DDR4 CL16
Asus B450M-A PRO
NVİDİA GTX 1650
AMD RYZEN 5 3600
480 GB WD GREEN M2 SSD
" video yükle bölümü hata verdiği için youtube yükledim "
Ana kanalları veren iptv
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 705 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler