Bu aralar bu ekran kartı çok mu değerlendi anlamadım.Crossfire olarak 2 li 7950 sahibiyim fakat abilerimle konuştuğum zaman gel sana tanesine bin lira verelim diyorlar.650 tl ye almıştım zamanında.Bilgisi olan var mı acaba.Piyasada sanırsam kalmamış
piyasada kalmadı.miningciler de 2.elde anında kaptığından yüksek fiyat çekiyolar diye biliyorum. Şarap gibi kart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
tanesine 1000 lira kim veriyor onu anlamadım ?
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
Bizim orda bilgisayarcı bir abi var onla konuşurken teklif etti böyle birşeyi ama anlam veremedim.Şimdi anladım sayılır. Bitecoin litecoin olayı için
quote:
Orijinalden alıntı: mrwope
quote:
Bizim orda bilgisayarcı bir abi var onla konuşurken teklif etti böyle birşeyi ama anlam veremedim.Şimdi anladım sayılır. Bitecoin litecoin olayı için
o ikisine 1000 lira demiştir. yoksa 820 tl ye zaten vatanda sıfır r9 280x (eski adı hd 7970) var.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mrwope
quote:
o ikisine 1000 lira demiştir. yoksa 820 tl ye zaten vatanda sıfır r9 280x (eski adı hd 7970) var.
Şimdi vatandan geliyorum aoc monitör aldım asus hd 7950 piyasada kalmamış saphire mevcut.Şimdi baktığımda watt paşına en yüksek kazanç bu karttaymış.Bende bu işe atılayım bari :)
1000 tl veren kimse gelsin satıyım ben ona kartımı Arkadasın da dediği gibi 2 karta toplam 1000 tl demiştir.
1000 tl veren kimse gelsin satıyım ben ona kartımı Arkadasın da dediği gibi 2 karta toplam 1000 tl demiştir.
bende de bir tane hd 7870 myst (xt) ve hd 7950 var. hd 7950 tam efsane bir kart ancak tanesi de 1000 tl edecek kartta değil.o fiyata ikinci el ref r9 290'lar var.
iyiymiş bak şimdi bana böyle teklif gelse satar daha iyi bir kart alırım lakin sende cf var tek kart olsa daha iyi olurdu
cobiC
kullanıcısına yanıt
1000 tl ye gider r9 280x veya gtx 770'in sıfırını alırım 7950'mi almak isteyen varsa engel olmiyim ben
mining bitti AMD 2.el kart alınmaz piyasadan. Nvidia 2.el lere daha rahat güvenilir ASIC minerlar çıkana kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: WarSaw
mining bitti AMD 2.el kart alınmaz piyasadan. Nvidia 2.el lere daha rahat güvenilir ASIC minerlar çıkana kadar.
mining'i yapan hâlâ yapıyor hocam. ben pek bulaşmadım açıkçası bilgisayara kıyamadım. ama 3 tane hd 7950 veya en az 2 tane r9 280x varsa birşeyler getiriyormuş yapana arkadaşlara.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: WarSaw
mining'i yapan hâlâ yapıyor hocam. ben pek bulaşmadım açıkçası bilgisayara kıyamadım. ama 3 tane hd 7950 veya en az 2 tane r9 280x varsa birşeyler getiriyormuş yapana arkadaşlara.
Aman hocam bulaşmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme