Şimdi Ara

6900xt fps sorunu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi z270 tomahawk anakart - 1080 ti ekran kartı - i7 6700k işlemci - ddr4 3200 mhz ram li bilgisayarım vardı. Ekran kartım yanınca aorus 6900xt satın aldım. şu an far cry 6 yı 2k çözünürlükte ortalama 60-70 fps de oynuyorum. Bu sistemim eski olduğu için mi düşük fps almaktayım? Yoksa ekran kartıyla alakalı bir durum mu? Ona göre yönlendirirseniz bütçem dahilinde yükseltme yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmdmeliksah -- 29 Temmuz 2023; 23:2:35 >

• 6900xt bende de var fps ler ucuyor. Sizi limitleyen islemci maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari ye tüp takınca ne bekliyorsun ki  

• stok ise 1080 ti için bile yetersiz olabilir o işlemci. 2k da kurtarmaz. z270'lere 8700k da olmuyor hani ikinci el bulsan oc yapsan diyecektim.

• İşlemci yetersiz hatta anakart ve rami bile ekleyebilirsin o listeye lakin bence daha fazla para harcama 60 fps gayet yeterli üstüne ekran kartını kısıtlayıp elektrikten tasarruf ederken ses ve ısı olarak istediğin aralıkta rahat rahat gezersin.

Param var diyorsan komple yeni kasa almanı öneririm ama yoksa çokta kasma.

• Soruyu zaten kendiniz cevaplamışsınız. Doğru düşünerek. Rx 6900xt o işlemci için baya yüksek bir kart. 2k bile olsa yine de fpsler düşük olur.

Daha güncel sistemlere geçerseniz kartın performansından tam yararlanırsınız. Mesela en az 11. nesil intel veya ryzen 5000 serisi işlemciler gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.