Şimdi Ara

7870 ghz edition hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar imzamdaki sistemi kullanıyorum lakin sistemi komple değiştirmek gibi bir imkanım yok ancak elimdeki 6850'yi satıp üstüne bi miktar ekleyip 7870 yahut o derecede bi kart almayı düşünüyorum. Ciddi anlamda sıkıntılar yaşamaya başladım yeni oyunlarda, darboğaz olacağını biliyorum fakat performans açısından çok farketmez mi 6850'ye göre? Max çözünürlüğüm 1680*1050 bu arada.

R9 270 DirectCu II Asus al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf4 mesela yuksek islemci isteyen.ben 3 ghz phenomII ile denedim seninki de o civarmis 7870xt ayarindaki 6850 cf ile dogru durust oynayamadim takilip durdu.islemciyi 3.6 ghz yaptigimda sorun cozulmustu yani karti yukselttin diye cok islemci isteyen oyunlarda sorun yasamazsin demek degil ama 6850'nin yetmedigi oyunlarda iyi kart alirsan etkisini gorursun ama gunumuzde islemci canavari olmayan oyun mu kaldi sen biraz sorunu o yuzden yasiyorsun.3570k ile 6850 kullanan kuzenim var grid autosport oynuyor karti degistirelim diye gelmedi yanima.270, 270x, 7870 bunlar zaten hep ayni kartlar almak yerine 265 alabilirsin mesela 7850'nin yeniden isimlendirilmisi.1680 coz. kullandigin icin islemci 1920'deki rahatligi goremez eger kartin yetmedigi durum olursa iyi oc olur o model ya da ikinci el 2gb 7850 al o da olur.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Cevaplar için teşekkürler , ikinci el garantili temiz 7870 buldum fakat hala düşünme aşamsındayım kafam çok karışık ama muhtemelen alıcam onu ya önümüzdeki aylarda da artık diğer parçaları değiştirecez..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.