Şimdi Ara

SATILIK EVGA GTX 690 SİGNATURE EDİTİON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK EVGA GTX 690 SİGNATURE EDİTİON
    AMERİKADAN ALDIĞIM EVGA GTX 690 SİGNATURE EDİTİON KARTI SATIYORUM, ORJİNAL KUTUSU İÇERİSİNDE SAHİBİNİ BEKLİYOR. SADECE ANKARA İÇİ SATIŞA UYGUN BUNU BELİRTEYİM, ALMAK İSTEYEN ARKADAŞ ELDEN TESLİM ALABİLİR, ŞEHİR DIŞINDAN LÜTFEN TEKLİF YAPMAYIN. FİYAT 2.500TL, TAKAS YOK, TEŞEKKÜRLER.

NOT: KUTU İÇERİSİNDEN ÇIKAN T-SHİRT BENDE ZATEN XXL BEDENDİ.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu mal bi harika dostum
  • Tshirte 10 liraya talibim :)
  • Giydim ama dostum :) bu arada dükkanım da fotoğraflar mevcut.
  • Olmaz Ozaman Cok Hijyenikimdir .:)
  • :))
  • araba ile takas varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _lazo_

araba ile takas varmi

İyi bi güldürdün hocam , Allahta seni güldürsün.
  • Allah hepımızı guldurur ınsallah :)))))))
  • hocam hayırlı satıslar honda cbr 125 lik motor ıle takas varmı
  • Maşallah üyeler elma şekeri gibi :) Maserati quattroporte ile takas mümkün.
  • hocam elektrik faturasını ne kadar kabartıyor? kartla beraber enerjisa dan hisse almak lazım mı
  • O kadar abartı fatura geldıgını söyleyemem harbıden, baba grafık ısteyen oyunlarda tam ayar açtığında evet o zaman harcıyor ama onun harıcınde cogu oyunda sıcaklık 65 dereceye bıle ulaşmıyor.
  • teşekkür ediyorum

hayırlı satışlar, saygılar
  • Rica ederim, tesekkurler iyi alışverişler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • breh maşallah breh breh breh 2.500 tL ' cik ekran kartı hell yeah... iyi satışların olsun.
  • Cıddı alıcıya bır mıktar ındırım yapabılırım.
  • şakayla karışık kartın fiyatını yüksek bulanlar olmuş :) , fakat bu kart gtx 780, gtx 780 ti ve gtx titan'ı rahat tokatlıyor. kendisiyle kapışabilecek bir hd 7990 var. performansın en iyisini isteyen ve maddi koşulları elveren kişi tarafından değeri bilinecektir diye düşünüyorum. hayırlı satışlar kardeşim.
  • affedersin ama yavaş tokatlasın... ayrıca sıfır 780 ti 2050 lira
    ilan sahibinden özür diliyorum

http://gpuboss.com/gpus/EVGA-GeForce-GTX-780-Ti-vs-EVGA-GeForce-GTX-690

• quote:

Orijinalden alıntı: tass_co

affedersin ama yavaş tokatlasın... ayrıca sıfır 780 ti 2050 lira
    ilan sahibinden özür diliyorum

http://gpuboss.com/gpus/EVGA-GeForce-GTX-780-Ti-vs-EVGA-GeForce-GTX-690

kime göre neye göre. bir de attığınız link evga'nın superclock modeli. zaten bu tip durumlarda tek bir kaynağı asla baz almam. bu forum da ne videolar ne başlıklar açıldı gtx 690'ın üstün çıktığı. elbette 1.5 yıl sonra çıkmış olması ve daha iyi yazılım desteğine sahip 780 ti'nin öne çıktığı durumlar mevcut. ama gtx 690'ın da yüksek çözünürlük ve birkaç farklı noktalarda da baskın çıktığını belirtmek isterim.

http://www.hwcompare.com/16389/geforce-gtx-780-ti-vs-geforce-gtx-690/

diğer yandan aynı muamele gtx 780 ti vs gtx titan konusunda yaşanmakta. evet 780 ti titandan kesinlikle daha hızlı bir kart ama herşey hız değildir. eğer single precision açısından bakacaksanız r9 290, r9 290x, gtx 780 ti gtx titan'dan üstündür. ancak hiçbiri double precision'da titan etmemektedir. 1.5 teraflops ile dp'ın kralı olan bu kart sırf oyun oynamak için değildir. ayrıca şubat ayında çıkan bir grafik işlemciyi günümüz ürünleriyle karşılaştırmak büyük bir haksızlıktır.

sonuç olarak üstünlük, konusuna gören değişkenlik gösteren göreceli bir kavramdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 4 Mart 2014; 16:20:10 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.