Şimdi Ara

7850 2gb'dan gtx 660'a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen haftasonu vatandan sapphire 2gb 7850 aldım 400 liraya. Ama aldıktan sonra biraz araştırdım ki oyunların hepsinde 660 serisi daha yüksek fps ler veriyor daha performanslı bir kart ve physx desteği var. Zotac gtx 660 480 lira şu anda. Yani değişim yaparsam 80 lira bir fark vereceğim. Siz ne dersiniz yapayım mı bugün değişimi? Physx ve 7-8 fps için değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Intel daha iyi...

Yine yanlış bölüme yazdım ama bence gereksiz olur 660 Ti modelini alın yoksa yanaşamyın.
  • Ben % 25 indirim ila alacağım. Yani 100 lira bir fark var o kartla. Neden nvidia yı onermiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: m@trix

Ben % 25 indirim ila alacağım. Yani 100 lira bir fark var o kartla. Neden nvidia yı onermiyorsunuz?

Nvidiayı önermiyor değilimde 660 7870'den daha düşük performanslı karttır alacagın fıyatı %30 sandım ve 80tl 660a verecegıne 70tl 7870e ver daha fazla performans al diye dedim
  • quote:

Ben % 25 indirim ila alacağım. Yani 100 lira bir fark var o kartla. Neden nvidia yı onermiyorsunuz?

Öneriyoruz işte Gtx 660 Ti daha iyi olur.
  • Physx açarsan fps en az 10-15(bazı yerlerde 40 fps bile kaybedersin) düşer. 7850 dursun, yanına gts 450 koy physx için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 28 Aralık 2012; 14:16:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 950'mi GTX 760'mı
    9 yıl önce açıldı
    MSI GTX 1050 2 GB
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar geçen haftasonu vatandan sapphire 2gb 7850 aldım 400 liraya. Ama aldıktan sonra biraz araştırdım ki oyunların hepsinde 660 serisi daha yüksek fps ler veriyor daha performanslı bir kart ve physx desteği var. Zotac gtx 660 480 lira şu anda. Yani değişim yaparsam 80 lira bir fark vereceğim. Siz ne dersiniz yapayım mı bugün değişimi? Physx ve 7-8 fps için değer mi?

Bugra kardesımı dınle pişman olmazsın. O bu yollarda cok toz yutmus bırı, kötü olsa asla onermez
    Kesınlıkle 7870 ghz edition almalısın

• Hocam onada sağlam fark vermemiz gerekiyor beni aşar. Aslında içimde hep bir nvidia kart kullanmak kaldı. Ilk bilgisayarım nvidia idi belki onunda etkisi vadir. Ve nvidia nın içinde barındırdığı teknolojiler daha cazip. Aydınlatıcı bilgi verebilecek bir arkadaş var mıdır..?

• quote:

Hocam onada sağlam fark vermemiz gerekiyor beni aşar. Aslında içimde hep bir nvidia kart kullanmak kaldı. Ilk bilgisayarım nvidia idi belki onunda etkisi vadir. Ve nvidia nın içinde barındırdığı teknolojiler daha cazip. Aydınlatıcı bilgi verebilecek bir arkadaş var mıdır..?

Gtx 660 Ti diyorum adam halen daha beni görmezden geliyor. Neyse yardım edende kabahat.
  • 660, 7850 den performanslıdır ama değiştirmeyi değmez
    değiştirmek istiyorsan HD 7870 le değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Physx açarsan fps en az 10-15(bazı yerlerde 40 fps bile kaybedersin) düşer. 7850 dursun, yanına gts 450 koy physx için

Hocam 1920*1080 cozunurlugunde kullanacağım. Yani kart zaten performanslı olduğu için düşse bile oyun zevkini etkilemez diye düşünüyorum?

• 7870 önerenlere bir sorum var. Cidden merak ettiğim için soruyorum. 7850 ile de zaten tüm oyunları ultra ayarlarda oynayabiliriz.7870 e geçince bana ne gibi bir katkısı olacak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Physx açarsan fps en az 10-15(bazı yerlerde 40 fps bile kaybedersin) düşer. 7850 dursun, yanına gts 450 koy physx için

Hocam 1920*1080 cozunurlugunde kullanacağım. Yani kart zaten performanslı olduğu için düşse bile oyun zevkini etkilemez diye düşünüyorum?

Gtx 660 alacaksan physx açık ve kapalı iken fps leri yazarsın, bilgileniriz.
  • 1.si 7850-660 bu kartlar ile BÜTÜN oyunları ultra oynayamazsın.
    2. olara sana 7850i değiştir 7870 al demiyoruz dostum sadece üstüne para verip 660 alacağına 7870 al diyoruz anladınmı şimdi?
  • Biraz daha ver GTX 660 Ti al, bellek bant genişliği ve rop dışında 670 ile aynıdır.
  • quote:

7870 önerenlere bir sorum var. Cidden merak ettiğim için soruyorum. 7850 ile de zaten tüm oyunları ultra ayarlarda oynayabiliriz.7870 e geçince bana ne gibi bir katkısı olacak?

1920*1080 çözünürlükte
    yüksek görüntü ayarlarıyla sorunsuz oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

1.si 7850-660 bu kartlar ile BÜTÜN oyunları ultra oynayamazsın.
    2. olara sana 7850i değiştir 7870 al demiyoruz dostum sadece üstüne para verip 660 alacağına 7870 al diyoruz anladınmı şimdi?

Hangi oyunu 1080p de en yüksek ayaklarda 30 fps vermeden oynatacak? Sonuçta 3d acmayacagiz ve testlerde 1080p ultra ayarlarda iyi performans verdiği gözüküyor bu kartların, benim kaçırdığım bir nokta mı var?

• quote:

7870 önerenlere bir sorum var. Cidden merak ettiğim için soruyorum. 7850 ile de zaten tüm oyunları ultra ayarlarda oynayabiliriz.7870 e geçince bana ne gibi bir katkısı olacak?

Bus,bandwith,texture aralıgı,transıstor sayısı 7870 ghz editionda daha fazladır ki buda oyunlarda daha da fazla fps almanı saglayacak. Artı ghz edition oldugu ıcın standart 7870 den farklı olarak hız asırtılmıs olarak gelıyor, ve oc kapasıtesı daha da yuksek. Bazı kullanıcılar 7850 ile bazı oyunlarda ultra degılde hıgh modda cok akıcı oynayabıldıklerını soyledıler, Ki 7870 ghz ile cok daha ıyı olacagı kanısındayım.Yine de daha kapsamlı arastırma yapabılırsın. Özellikle de kaan0101, F@TİH ve bonser24 nick'li arkadasılarımız bu kartları cok kullandı, onlardan da fıkır ve gorus edinebilirsin.
  • quote:

Hangi oyunu 1080p de en yüksek ayaklarda 30 fps vermeden oynatacak? Sonuçta 3d acmayacagiz ve testlerde 1080p ultra ayarlarda iyi performans verdiği gözüküyor bu kartların, benim kaçırdığım bir nokta mı var?

Şimdi şöyle dostum FarCry 3-Battlefield 3(multi)-Hitman-Metro2033 Bu oyunları 1080p ve ultra herşey açık oynamaya çalış demek istediğimi anlarsın. Akıcılık bozulur oyunun tadı kaçar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.