Şimdi Ara

780Ti vs 980 KİNGPİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ekran kartı değişimi yapacağım. Şu anda elimde 970 var onu satıp bunlardan birini almayı planlıyorum. İmzamda 295X2 yazıyor çünkü amazonda onu çok uygun bir fiyata bulmuştum indirim kalkmış fakat. 980 Kingpin çıkacak yakında sizce onu mu almalıyım yoksa 780Ti Classfield mi almalıyım yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
    Bu arada amazon.com'da ürünlerin Türkiye'ye gönderilip gönderilmediğini nasıl anlarım?

• Hocam 780!ti classifield kullandim sli imzamda mevcut fakat 3 gb ram yetmiyir 2k ustunde malesef. Onerim 980 yonunde zira bende 2 tane 980 classifield siparisi verdim ha kingpin suan on siparis alabiliyorsan onu al ama hava sogutmada pet getirisi olacagini dusunmuyorum yinede son karar senin . Bu konuda daha detayoinbilgiye sahip arkadslR var forumda umarim yardimci olurlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuneytBora kullanıcısına yanıt
    Hocam 780Ti'ın genel performansı nasıl? 980 KINGPIN ile ne farkı olur? Zira amazona gelirse almayı düşünüyorum 980 KPE yi. Fakat 780Ti da hoş kart. Vatandan alma şansım var. Birde ACX 2 çıktı bu 780Ti ACX 1 sıkıntı olur mu? Amazondan 980 Classfield de alabilirim Türkiye fiyatlarına göre çok çok uygun. Birşey daha soracağım bu modelin (EVGA Classfield 780Ti) Asus ROG Matrix ile farkları nelerdir?
    http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx780-ti-classified-acx-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet ÖZKAN -- 3 Şubat 2015; 21:37:08 >

• butcene uygunsa dusunmeden al gtx980 kingpin modelini 780ti sirf gtx9xx serisinde bulunan maxwell teknolojisi yuzunden alinmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağı benim için sıkıntı değil aslında bundan önce 295X2 alacaktım indirimden çıktığı için alamadım. Ondan bu kartlaa yöneldim. Tavsiyeniz için teşekkürler. Yaklaşık 780 Dolardı 295X2. Bütçe uygun zaten 980 KPE 750 Dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet ÖZKAN -- 3 Şubat 2015; 21:46:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet ÖZKAN

Güç kaynağı benim için sıkıntı değil aslında bundan önce 295X2 alacaktım indirimden çıktığı için alamadım. Ondan bu kartlaa yöneldim. Tavsiyeniz için teşekkürler. Yaklaşık 780 Dolardı 295X2. Bütçe uygun zaten 980 KPE 750 Dolar.

Ben tesekkur ederim

• Ben de 970'i iade edebilirsem 980 Kingpin almayı düşünüyorum. Çıkış fiyatı Amazon'da 750 dolar civarında kalacaksa çok mantıklı bir seçim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle 980 al. Hangi modeli alacağın sana kalmış. İster kingpin al ister classi al ister matrix al çok bir şey farketmez. Ha ben olsam ne alırım? Gider Poseidon alır parayı basar custom sıvı döşerim oh mis.

• Umut Mert Bey kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutmayı nasıl takarım fikrim yok :) XSPC ninkiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet ÖZKAN

Sıvı soğutmayı nasıl takarım fikrim yok :) XSPC ninkiler var.

Nasıl takacağınızı forumdaki çoğu custom sıvı soğutma konusunda bulabilirsiniz. Poseidon hava soğutma ile dahi çok iyi bir karttır. Çünkü üstündeki kocaman bakır blok ısıyı uzaklaştırmada bayağı etkili.

• Büyük ihtimal 980 KPE alacağım fakat onun haricinde 780Ti KPE Türkiye ye yollanıyor mu yukarıda link ?
  • 970 i neden satıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmetY58 kullanıcısına yanıt
    Sorunlu olduğunu duydum ve bu durum fizikselmiş. Zaten memnun değilim karttan performans konusunda. Hele yurtdışında o fiyatları görünce kafa gitti.
    EVGA GTX 970
  • Mehmet ÖZKAN M kullanıcısına yanıt
    970'in performansından memnun değilseniz 780ti almayın çünkü aralarında ciddi performans farkı yok.980 de %10 civarına kadar daha performanslı.O da sizi tatmin etmeyecektir.980 Matrix Platinum dışında sizi memnun edecek kart bence yoktur.

http://www.amazon.com/Asus-MATRIX-GTX980-P-4GD5-ASUS-Graphics-Cards/dp/B00S5V6EG0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1422999901&sr=8-1&keywords=980+matrix
    http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=1510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 3 Şubat 2015; 23:47:02 >

Performans konusunda beğenmediğiniz 980 alın 780ti kurtarmaz sizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Peki 980 Kingpin nasıl ?
    980 Kingpin kartının reel testi yok.Ya da ben bulamadım.Bütün sitelerde yakında gelecek diye yazıyor.Kartı kullanmadım da...Dolayısıyla şu anda piyasada testleri olan en güçlü kart Asus 980 Matrix...Ama kingping kartların anormal bir overclock potansiyeli var.Bu nedenle overclockla her şekilde Asus 980 Matrix'i geçeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 3 Şubat 2015; 23:55:36 >
  • 970 i satıp 780ti neden düşünüyorsunuz tam anlayamadım ,aralarında hissedilmeyecek farklar var.

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-970-vs-GeForce-GTX-780-Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

970 i satıp 780ti neden düşünüyorsunuz tam anlayamadım ,aralarında hissedilmeyecek farklar var.

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-970-vs-GeForce-GTX-780-Ti

Ne zaman birileri şu tarz siteleri linkleyip "puanları aynı ama" dese bana bir gülme geliyor.

780Ti kullanmış arkadaşlara bir sorun bakalım kaçı 970'i tercih eder kaçı 780Ti'ı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.