Şimdi Ara

780kb/sn ile DOWNLOAD YAPTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen pazar gecesi rapidten 8 part halinde bir dvix filmi İDM ile sadece 16 dakika içerisinde indirdim

download hızına baktığımda sürekli 700-720kb/sn arasında gidip geliyordu bazen 780kb/sn i dahi gördüm

yani nerden baksanız 6MBİT internet hızına ilk ben ulaştım gerçi şu an 420 ile çekiyor hayvan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 19 Eylül 2007; 0:30:52 >

• normal hızın kaç ki?

Orjinalden alıntı: kartalaraz

kablo net mi.. adsl mi

4Mbit ADSL SINIRSIZ YANLIZ ŞÖYLE BİR DURUM VAR BİZİMKİ APARTMANCA TOPLUCA KULLANILAN BİR TÜR TARİFE YANİ APARTMANDAKİ 12 KULLANICI İLE ORTAĞIM VE AYDA 8 YTL ÖDÜYORUM SAYININ 12 KİŞİ OLMASI DOWNLOAD HIZINI ETKİLEMİYOR ÇÜNKÜ ÖZEL BİR MODEMİ VE KABLOSU VAR BELKİ PAZAR GÜNÜ TEK KALMIŞIMDIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: cacasat

özel bir kablosu ve modemimi var heheh olurmu öyle şey ya

apartman dan telekom hattına fiberobtik kablo çekilmiş
    ayrıca senin evinde 16 tane çıkışı olan bir modem varsa bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 19 Eylül 2007; 1:39:02 >
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

6 Mbit hıza ilk siz ulaşmış olabilirsiniz, ancak 16 Mbit hıza forumdan ColdShadow ulaştı. Hem de 1 aydır öyle devam ediyor. Siz 750 ile indirirken kendisi 2 mb/s ile indiriyor...

Kablonet ile mi?

UCLA-University of California Los Angeles
    MacBook Pro 15 | PS4 | Xbox One X | iPhone X | iPad Pro | Apple Watch | 2018 Mercedes AMG C63S
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

6 Mbit hıza ilk siz ulaşmış olabilirsiniz, ancak 16 Mbit hıza forumdan ColdShadow ulaştı. Hem de 1 aydır öyle devam ediyor. Siz 750 ile indirirken kendisi 2 mb/s ile indiriyor...

Kablonet ile mi?

Evet. Kablonet ile. Arkadaş ilk mesajında ADSL olduğunu yazmamış.

• bence ani hız değişimlerinden kaynaklanıyor bu dalgalanma gibi birşey yani istediginiz kadar fiberoptik kablo döşeyin 4mbit ile 512 kbi geçemezsiniz ani bi hız artışı olmuştur yada bir test yapıyorlardır bu arkadaşta heyecanlanmıştır cokk fazla ve bizimlede paylaşmak istemiştir bunu ne var bunda

önemli olan sürekli ve stabil cekebilmek bende geceliğin 550 ile cektim kablo da rs den neki bu hatta 1-2 saniye 700lere bile cıkmıştı...

bye

Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK

quote:

Orjinalden alıntı: cacasat

özel bir kablosu ve modemimi var heheh olurmu öyle şey ya

apartman dan telekom hattına fiberobtik kablo çekilmiş
    ayrıca senin evinde 16 tane çıkışı olan bir modem varsa bilemem

Nasıl çekiliyor ve bunun maliyeti nedir?
  • biz daha 50 lerde sürünelim.
  • Arkadaşlar olay IDM' de. Bu program download başladığında dosyayı birkaç parça halinde çekiyor ve internetin bütün trafiğini kendine çekiyor. Yani siz film falan indirirken diğer kullanıcıların interneti kasılmaktan inliyor. :)

Ben IDM kullanıyorum. Çok hızlı indiriyor. Mesela bir driver indirirken hiçbir program kullanmadan 30-40 Kb ile indirirken IDM ile 250-350 Kb arasında indirmeye başlıyor tabii hemen telefonlar yağıyor diğer arkadaşlardan KAAPPAAATTTTT diyeee...
  • Ben Dun Aksam 5,2 Mb İle Yaptim Ama İnternette Sorf Yapamiyordum Adsl Destek Hattını Aradım Ve hattınızın Bagli oldugu yerde calisma var Modeminizi yarım 1 saat sonra Sifirlayin dediler sora duzeldi

Orjinalden alıntı: ngbe

IDM olayı nedir tam olarak

Şu anki en sağlam, en hızlı downloaderdır kendileri. Uzun adı internet download manager. Bugüne dek onun hızına kimse ulaşamadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: ngbe

IDM olayı nedir tam olarak

Şu anki en sağlam, en hızlı downloaderdır kendileri. Uzun adı internet download manager. Bugüne dek onun hızına kimse ulaşamadı..

Hıı hıı tabi eet.Kimseler ulaşamadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.