Şimdi Ara

780kb/sn ile DOWNLOAD YAPTIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: ngbe

IDM olayı nedir tam olarak

Şu anki en sağlam, en hızlı downloaderdır kendileri. Uzun adı internet download manager. Bugüne dek onun hızına kimse ulaşamadı..

bence flashget daha hizli ayda benzerler biririne cunku her ikiside dosyayi parcalayip cekiyolar

onun için bi fark göremiyorum ben ve ikisinide kullandim sonuc degişmedi Flasjget kullaniyorum ve memnunn işte :)
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• quote:

Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK
    SAYININ 12 KİŞİ OLMASI DOWNLOAD HIZINI ETKİLEMİYOR ÇÜNKÜ ÖZEL BİR MODEMİ VE KABLOSU VAR

hıhı evet tabi
    />

Orjinalden alıntı: johonwayni

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: ngbe

IDM olayı nedir tam olarak

Şu anki en sağlam, en hızlı downloaderdır kendileri. Uzun adı internet download manager. Bugüne dek onun hızına kimse ulaşamadı..

bence flashget daha hizli ayda benzerler biririne cunku her ikiside dosyayi parcalayip cekiyolar

onun için bi fark göremiyorum ben ve ikisinide kullandim sonuc degişmedi Flasjget kullaniyorum ve memnunn işte :)

idm daha hızlı bence flashgetten

• Neden en yavası net Türkiyede ki

• valla bana 1 mb bit yeterde artıo ama o apartmanca toplu adsl olayı cok hosuma gitti daha bizim apartmandakileri tanımom (18 yıldır aynı apartmandayım) tepe tepe kullanın batırın ttneti

TOSHİBA A100-599
  • en hızlı download manager diyorsanız bir de fedora 7 uzerinde gelen 1 mb bile olmayan jigsaw ile dosya indirin bakalım , benim bilgisayarımda stabil 420 ile cekiyor , ne 419 oluyor ne 421 , deneyin bakalım siz de de benzer durum olacak mı ;) 4mbit adsl var telekomun

780kb/sn ile  DOWNLOAD YAPTIM

Bir film 20 dakkada iniyor :) artık indiricek film bulamiorum. torrent veya başka paylaşım programlarından verim alamiorum çünkü upload 128k halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxoch -- 22 Eylül 2007; 12:29:57 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.