Şimdi Ara

78 model w123 kasa 200d hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

78 model w123 kasa 200d Mercedes almayı düşünüyorum arabanın ilanı:http://www.araba.com/1941877.html adresinde...

yakıt tüketimi, yedek parçaları sorun çıkarması ve diğer özellikleri hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Herkese şimdiden teşekkürler.

• 83 modeli bir arkadaşımda var ve orjinal 360.000kmde araba taş gibi tık yok düz dizel olduğu için bakımı parçaları pahalı değil bizim burda kırsal motorin var litresi 2.10lira arkadaş 50liralık motorinle ş.dışı 400km yapabildiğini söyledi
  • o kadar az mı gerçekten wow! (: yedek parça ve motor sorunlarından da kolayca sıyrılabilirsem benden iyisi yok (:
  • yok mu başka fikri olan??
  • bizim burda var birtane 230e adam ilk sahibi ve satmam diyor : ) kaportası v.s. çok iyi durumda araba 30 senelik tabi o da iyi bakmış.

dizel almandan ziyade benzinli tüplü alabilirsin,daha az masraflı olur.

biz de çok 190 e 2.0 aradık ama nasip olmadı.

nerde olursan ol bir yıldızın gölgesinde ol : )
  • 123 kasa 200d yi hatta 240d yi iyi bilirim. 200d olanı hızlı koşan birisi 0-100 de geçer . 240 ında pek farkı yoktur gerçi. O kadar hantaldır yani. Motoruda kamyon gibi ses çıkarır. Söylendiği kadarda az yakmaz. Yeni nesil 1.6 benzinli araçlardan fazla bile yakabilir. Benzinli olanlara bak 230 filan.
  • Evet, bu aracın benzinlisi ve LPG'lisi (400 TL olandan, analog sistem, tek boğazdan mikserli) acaip iyi gidiyor, mükemmel uyum sağlıyor, kasası ve motor parçaları, herşeyi ile etli ve kalın yapılmış, şimdiki donanımlar belki yok ama o zamanki kalite de şimdi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar (:

ortalama mazot tüketimi ne kadardır? şehir içi özellikle önemli benim için.

hantal olması problem değil. az yaksın sorun çıkarmasın ve konforlu olsun tamamdır (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhalidk

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar (:

ortalama mazot tüketimi ne kadardır? şehir içi özellikle önemli benim için.

hantal olması problem değil. az yaksın sorun çıkarmasın ve konforlu olsun tamamdır (:

w123 ün klimalılarıda var diye hatırlıyorum onlarada bak istersen
  • elbette klimalıları var :) benim aracım w123 230e 83 model ve 4 cam otomatiği,klima,deri döşeme vs. mevcut. benim sana tavsiyem lpg li bir w123 bulman olacaktır. çünkü 200d ile araç sollamaya bile çıkmak istemezsin inan...benim aracım lpg li M102 motor ve 136 hp gücünde. ayrıca dizellerinde bu donanımı (klima, cam otomatiği vs.) bulmak oldukça zor olacaktır...hakkında hayırlısı olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.