İtopya üzerinden bir sistem aldım. İçinde Asus'un 7700xt dual versiyonu var. Sistemi aldıktan sonra 9060xt ekran kartı çıkınca ve fsr 4 ün sadece 9000 serisinde olcağını öğrendim. Sizce ekran kartını eskitmeden satıp 9060xt 16GB ye geçmem mantıklımı. |
7700xt den 9600 xt ye geçiş

-
-
Asıl fark rt performansında. Bazı oyunlarda rt yi kapatamıyoruz, gelecekte tüm oyunlar bu hali alacaktır. 9070xt ye geçerdim tabi uygun fiyatla denk gelmesi halinde.
-
Hocam geçmek isterdim fakat 2 kat fiyat farkı var aralarında. Biraz düşmesini beklesem fiyatı düşer mi yoksa artar mı?
-
9060xt fsr4le ucacak mi, 7700xt ile takil ilerde para oldu mu 9070 falan yaparsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence geçişe değmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9080 çıkınca 9070 al xt olması şart değil. çıkar bir kaç aya bu sefer de 9060 almıştım şimdi 9080 çıktı dersin. ya da kartı öldürene kadar kullan satarken zarar edecem diye düşünme çünkü etmeyecem diye şimdi zarar ettiğinde değişen bir şey olmayacak. seneye UDNA mimari çıkaracak amd onlardan al bence. bir sene rahat gidersin 7700xt'le.
-
Herkesin yanıtları için teşekkürler. Biraz beklemeye karar verdim gidişata göre değiştiricem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7700XT'den 9060XT'ye geçiş çok bariz fark yaratmayacaktır, RT oyunlarda bir miktar artış olacaktır ama ortaya bir bütçe koyuyorsunuz bence bunun karşılığını veren bir upgrade olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X