Bildirim
760GM-P33 & AMD sempron 145 Çekirdek Açma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bilgisi olan varsa paylasabilirmi... -
forumu arasan bulurdun.
http://forum.donanimhaber.com/m_54039500/tm.htm -
forumu aramadıgım yargısına nasıl ulastın ?
sorumun yanıtı bu değil, inceledigim konuydu zaten. -
biosu kurcala çekirdek acma işlemlerinin hepsi ordan yapılır az ingilizcen varsa cabuk çözersin. -
daha önce açtığım anakart ve işlemciler olmustu.
ilk kez kullandıgım anakart kullanan birisinin söyleyecegi ayarlar dururken kurcalamayı 2.plana attım. -
MSI ANAKARTA 760GM-P21 (FX) AMD SEMPRON 145 2.8 GHZ TAKILI, İŞLETİM SİSTEMİNİ KURMADAN ÇEKİRDEK AÇTIĞIMDA WİN 8 KURAMADIM ANCAK KURDUKTAN SONRA AÇABİLDİM SİSTEM STABİL ÇALIŞIYOR İŞLEMCİ MODELİ AMD ATHLON X2 4400E OLARAK GÖZÜKÜYOR HIZI 3.16 GHZ 350W POWER SUPLY VAR SIKINTI OLMUYOR
VATANDA %25 İNDİRİMLE 59 TL YE ALDIĞIM İŞLEMCİ ATHLON X2 OLDU WİN8 PUANI 6.4 OLARAK GÖZÜKÜYOR SİSTEMİ KURDUĞUNUZDA ANAKART QUİK BOOT TA OLDUĞU İÇİN BİOSA GİREMEZSİNİZ PİLİNİ ÇIKARIP TAKIN SORUN KALMIYOR -
İŞLEMCİNİN SICAKLIĞI HALA AYNI ÇEKİRDEK AÇMADAN DA STOK FANLA 26 DERECE İDİ AÇTIKTAN SONRADA 25-26 ARASI 1080İ FİLM İZLEMEK İÇİN TOPLADIM SIKINTISIZ ÇALIŞIYOR AYRICA İŞLEMCİ FANI ALMAYA GEREK YOK -
BİOS TAN CELL MENU GİR EN AŞAĞIDA 3 İŞLEM VAR OKADAR -
UNLOCK CPU CORE (ENABLED)
ADVANCED CLOCK CALİBRATİON (AUTO)
CPU CORE CONTROL (AUTO)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios pili nasıl çıkarılır
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- uyku modunda indirme devam eder mi
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- ping düşürme
- komut istemi
- nvidia 572.83
- iso dosyası nedir
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X