Şimdi Ara

76 Camaro Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-1976-model-motor-ve-aksam-bakimli-camaro-48155327/detay/?

Açıklama :
    ARACIN BAKIMLARI DÜZENLİ YAPILMIŞTIR--MOTOR VE ŞANZIMANDA SORUN YOKTUR-KAPORTA 1 KEZ BOYA GÖRDÜ ALINDIĞINDA--PERFORMANSI VE TORQUE'U YÜKSEK GERÇEK KLASİK BİR ARABADIR.

Sizce nasıl,alınır mı?

• bu arabalar gerçekten efsane. geçen gün karabağlar tarafında gördüm bi tane o da 74 78 arası bi modeldi. kavşaktan dönerken hafif kıç attırdı gaza fazla dokunarak. o mükemmel sesi duyup kafamı çevirdiğimde camaro yu gördüm tam kıç atarken tarif edilemez bi duygu.

araba temiz ve sorunsuzsa almanı tavsiye ederim
  • arabayı yakından görmek gerek resim kalitesi düşük ve arkada ışık yok yorgun gibi gözüküyor. eğer araç diriyse alınabilir. bu kasalarında 60 lı yıllardaki gibi olmasa da namı vardır.
  • yaşıtlarına göre biraz ucuz bu arabada bir şey var sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

yaşıtlarına göre biraz ucuz bu arabada bir şey var sanki

bana da öyle geliyor normalde piyasası ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

yaşıtlarına göre biraz ucuz bu arabada bir şey var sanki

düşük olması normal tabiki araba cok bakımlı degil

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-1974-model-fistik-yesili-chevrolet-camaro-kaya-gibi-masallah-57351723/detay/

bu ilandaki camaro ile kıyaslarsan zaten farkedebilirsin.

• Ne yakar bu gençler? :D :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    32.270 man nasıl araba
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Ne yakar bu gençler? :D :D

çok yakar :D
  • 67'

76 Camaro Sizce Nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: m352

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Ne yakar bu gençler? :D :D

çok yakar :D

Çok çok yakar bencede :D Gece yolcularının unut beni sevgilim klibinde bindikleri araç. Nerden aklıma geldiyse :)
  • benzini içer..
  • Tapılır buna be
  • Bu araç yaklaşık 2-3 sene önce gene ilandaydı (tam zamanı maalesef hatırlamıyorum). Ancak o zamanlar 15000 tl civarıydı. Yalnız km sanki daha fazlaydı (emin değilim fakat ben de almayı düşünmüştüm o zaman ve km si daha fazla diye kalmış aklımda) ve ayrıca fotolar birebir aynı fakat eski ilanda fotolar böyle eski görünümlü değildi büyük ihtimal photoshop ile oynanmış. Tabi gene de güzel araç. Gidip bir incelemek, kontrol etmek-ettirmek hatta varsa imkan iyiyse böyle güzel bir araç alıp hafta sonları zevkle binmek lazım.
  • Sitedeki problem sebebiyle art arda atılmış. Yöneticiler silebilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byatunga -- 9 Eylül 2011; 23:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

Bu araç yaklaşık 2-3 sene önce gene ilandaydı (tam zamanı maalesef hatırlamıyorum). Ancak o zamanlar 15000 tl civarıydı. Yalnız km sanki daha fazlaydı (emin değilim fakat ben de almayı düşünmüştüm o zaman ve km si daha fazla diye kalmış aklımda) ve ayrıca fotolar birebir aynı fakat eski ilanda fotolar böyle eski görünümlü değildi büyük ihtimal photoshop ile oynanmış. Tabi gene de güzel araç. Gidip bir incelemek, kontrol etmek-ettirmek hatta varsa imkan iyiyse böyle güzel bir araç alıp hafta sonları zevkle binmek lazım.

aynen gidip bir incelemek lazım.
  • Sitedeki problem sebebiyle art arda atılmış. Yöneticiler silebilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byatunga -- 9 Eylül 2011; 23:48:01 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byatunga -- 9 Eylül 2011; 23:47:41 >
  • Benim komşum var izmirde bu tarz araçlarla uğraşan herkes tanıyor o adamı, o da alıp toplamıştı ve şahane bir hale getirmişti

http://www.youtube.com/watch?v=XXSWH4zhVqQ

Bu da yaptıktan sonra drag'a girmiş hali aracın, onun o aracını gördükçe dibim düşüyordu bu camarolara
  • Benim komşum var izmirde bu tarz araçlarla uğraşan herkes tanıyor o adamı, o da alıp toplamıştı ve şahane bir hale getirmişti

http://www.youtube.com/watch?v=XXSWH4zhVqQ

Bu da yaptıktan sonra drag'a girmiş hali aracın, onun o aracını gördükçe dibim düşüyordu bu camarolara
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.