Şimdi Ara

zevk için 95-96 jeeplerden alınır mı ? chevrolet blazer yada Cherokee gibi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15-20 milyarlara 95-98 modellerde blazer yada cherokee'ler var. vergileri de modelden dolayı düşmüş durumda olduğu için 3-5 ay zevk için bu araçlar alınır mı ne dersiniz ? hatta kışı da bu araçlarla geçirmek mantıklı olabilir. Lpg ile bu araçlar binilebilir durumda oluyor heralde ne dersiniz ?

mesela bu jeepde hem konfor hem güç hem motor sesi hem görüntü herşey var yani ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-bundan-temizi-yok-emsalsiz-28556170/detay

• bakalım merakla bekliyorum bu konuya yorumları saltanat gibi araba bence bu paralara :)
  • alınmaz masraflı olur bence
  • Bir çok araçtan daha sağlamdır emin olabilirsiniz. LPG takılır diyorsunuz ama araç V8 olduğu için LPG motoru engelleyebilir biraz.
  • Gezenbilir.com da fazlasıyla kullanan mevcut.Oradan detaylıca bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Gezenbilir.com da fazlasıyla kullanan mevcut.Oradan detaylıca bilgi alabilirsiniz.

Burada taş gibi forumumuz varken başka siteye yönlendirilmek de ilginç !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Bir çok araçtan daha sağlamdır emin olabilirsiniz. LPG takılır diyorsunuz ama araç V8 olduğu için LPG motoru engelleyebilir biraz.

LPG yetmeyip de aracın benzine geçme durumunu duydum ama pek inandırıcı gelmedi doğrusu. eğer böyle bir sorun varsa gazladığımızda ciddi benzin yakacak o zaman :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LPG yetmeyip benzine yüksek hacimli ve yüksek beygirli motorlar genelde üst devirlere doğru geçer.
  • Amacınız bilgilenmekse sorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikara1981

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Bir çok araçtan daha sağlamdır emin olabilirsiniz. LPG takılır diyorsunuz ama araç V8 olduğu için LPG motoru engelleyebilir biraz.

LPG yetmeyip de aracın benzine geçme durumunu duydum ama pek inandırıcı gelmedi doğrusu. eğer böyle bir sorun varsa gazladığımızda ciddi benzin yakacak o zaman :(

O benzine geçenlerde montaj hatası olduğundan dolayı geçiyor çoğunlukla. Sanmıyorum adam akıllı bir montaj olduğunda benzine geçeceğini.

Gazladığında ciddi yakacak ama o sesteki güzelliği de başka türlü alamazsın.

• Prins marka sıralı sistem LPG uygulatırsanız sorun yaşamazsınız..

Dehşet keyifli makina bunlar..
  • Yalnız alet ne kadar temiz duruyor yahuu
  • Böyle araçlarla kick down yapınca mezi geliyor benden
  • Konuyu açan arkadaşın aynı düşüncelerini ben de soruyorum.

alet gerçekten çok temiz duruyor iç kısımları döşemeleri...

Ben araçta alıp satarken kar yapmayı filan ticaret düşünmüyorum. Hatta sorunsuz keyifli kullanacaksam varsın aldığımdan 2 -3 binlara az bile satılsa olur önemli olan bana zevk versin kafam rahat kullanim.

Biraz daha yorum yaparmısınız bu araç alınırmı ?
  • senelik MTV 2.935 tl sizin için sorun değilse alınır neden alınmasın. Bu konfora araç bedava (MTV'si hariç)
  • masralar problem olmazsa alınır
  • Temiz ve diri durması önemli değil motor ,sensörler ,şanzıman veya elektronik bir arızada aracın parası kadar para ödemek zorunda kalırsınız.Birde üstüne üstlük ustalardan kaynaklanan stres ve can sıkıntısı yanınıza kar kalır.Yoksa bu araçlarda şasede veya kaportada problem kolay kolay olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.