eski maaşı 7500tlydi bu ay 8200 aldı yüzde 25 değil sanırım aldığı zam ! bazıları abi bütçeyi zorluyor felan filan diyorda bizi ilgilendirmez kendi çocuklarına arkadaşlarına yedirmesinler, diyanete her sene 20 milyar tl vermesinler, sarayı kapattırsın bu insanlara değer vermeyi öğrensin başlarım sizin bütçe hesabınıza! |
7500 TL Emekli Maaşı Alanlara ZAM Yapılmadı (3. sayfa)

-
-
Kimse hayrına para vemiyor emeklilerre, zamanında parra değerliyken ödedikleri, kesilen prrimleri hesaba katmamışsın, adamlar onlarca sene prrim ödüyor, yaşlıyken emekliler rahat etmeyecekse ne zaman rahat edecek. Devlet maaş ödemese bu kişileri aç mı bırakacaksın, mecbur herkes anasını, babasını doyuracaktır..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla emekli maaşlarında bir şey deniyorlar ama çözemedim. annemin maaşı 7200 civarıydı, nisan gibi 7500e yani en düşük emekli aylığına çektiler, şimdi %25 zam beklerken 8200 yapmışlar. hadi eski aylıktan %25 yaptılar desen o da değil. anlam veremedik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hiç üzülmüyorum böyle olucağını bilmiyorlarmıydı 5 sene sonra gider gene yalanlara kanarlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devlet yok ki. Devlet sadece sana vergi saplarken var. Vergi sokmak için var.
Babam bağkur'u yıllarca görece üst basamaktan ödedi ve şu an tarım bağkur'u veya naylon çalışma belgesiyle bağkur ödeyen insanlarla aynı parayı alıyor. Diyecek çok söz vardı, söyledik de, ancak sonuç yine aynıydı.
Bence emekli maaşı düşürülmeli gelen paralar da tayyibin hesabına devredilmeli. Emeklilere 2500 TL fazla bile. Aylık 1500 TL ile geçinebilirler. 6000 TL de tayyibin hesabına aktarılsın. Emekli Vefa vergisi adı altında kesinti yapılmalıdır.
-
Gençler yeterince acı çekiyor azcıkda Boomer lar çeksin. Zaten hepsinin evi var kira vermiyorlar kuru ekmek yiyin ömrünüzü tamamlayın ülke rahatlasın.
otobüslerde beleş olmasın sokakta emekli görmeyelim lütfen. AŞKIM RTE
Saçmalık
Anadolu insanı cefakardır, yettirmesini bilir, aza kanaat getirir,
Kılıçdarın, en düşük emekli maaşı 15.000 lira olacak, tekifini elinin terrsiyle itti, İlk arabasını alaccak gençlerden ötv almayacağım, şu an ki fiyatın yarısına alacaksınız teklifini de eliyle itti, ev ve kira fiyatlarını yarıya düşüreceğim lafını da eliyle itti, depremzede kardeşlerimiz de bedava ev istemedi, Suriyeli kardeşlerimizin geri gönderilmesine de onay vermedi, yeter ki istikrar bozulmasın biz böyle mutluyuz mesajını cümle aleme bildirdi.
Onun için emekli mayışlarının arrtmasına lüzum yok, yeterde artar bile, zaten yaşlılar fazla yemez, fazlası dokunuyor, ekmek, çorba yeter.
Hiç üzülme;
Üzülürsen kısmen üzül.
2008 de abo oranını 70 ten 28 e bu iktidar düşürdü.
Sonuç birdahaki secimde yine iktidar..
7500 tl alanların büyük bir kısmı bu iktidarı destekliyor,
ki kök maaslar 4500 tl civarı.
5510 sayılı kanun ek 19 ile
7500 e tamamlanıyor normaldir…
Bende emekli oldum ama zerre üzülmüyorum,
İnsanlar hakketiği sekilde yünetilir…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle hakediliyor bence daha da düşük olmalı şu ekonomik ortamda devletimize zarar gelmesin önemli olan o...
-
Devletimiz emekliye çok çok fazla bile maaş veriyor derhal 5000 bandına çekilmeli ve kurumlar vergisi gibi %22 vergi kesilmeli bu günlerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 27 Temmuz 2023; 16:13:3 >
O vergiciği de 25% yapıverdiler yeğeeennnnn...
-
Emekli maasi iyi , emekli halinden memnun.
Tarsus'ta yarenlik caddesi var emekliler oradaki banklarda oturup keyif ediyorlar. Belki su alacak paraları yok ama olsun hayatlarından memnun emekliler.Mis gibi ağaçların altında banklarda günlerini geçiriyorlar.
Ama Avrupa'nın emeklilerine bakın , yok tatile gidelim şu ülkeye bu yıl Yunanistana mi gitsek orda mı tatil yapsak diye bir sürü dertleri var. Bizimkilerin böyle bir derdi yok ne güzel
Sen emekli olduğunda hiç alma devlete bağış yap.
-
Niye hakediliyormuş! Saçma sapan yorum yapan bir ergen daha...
-
Sizin gibi boş düşüncesi olanlar her emekliyi akp ye oy verdi zannediyor. Genelleme yapacağınıza gruplama yapın.
-
şahsen ben olsam %10-15 falan verirdim emekliye. emekli %10 versen yine şükreder isyan etmez. o yüzden boş yere arada +%15 vermişler.
şimdi %10 verirdim seçim öncesi ocakta da %35-40 verirdim yine bana oy atarlardı. Erdoğan emeklinin ciğerini biliyor ama bence yine bir iyilik yaptı hak etmedikleri kadar çok verdi. dediğim gibi %10dan fazlasnı vermek boş bu emekliye. arada muhalif emekliler de kaynıyor evet ama bana kalırsa bu emeklinin en az %70i akp tarafında olduğu için %70'in yanması için %30 feda edilecekse edilsin.
hele hele hem 42-43 yaşında eytden emekli olup bir taraftan emekli maaşı alıp diğer taraftan çalışmaya devam eden ve 2.işten de maaş almaya devam eden eytlilere %5 bile vermezdim. hem emekli olup hem de istihdama gençlere yer açmıyorlar. o zaman bunları emekli etmeyecektin kardeşim. "emekli olacaksın" ya da "çalışmaya devam edeceksin" hangisini istiyorsun ? diye soracaktın adamlara.
hem emekli edip hem de aynı işlerde çalışmaya devam ediyorlar, nasıl emekli oluyor bu adamlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 29 Temmuz 2023; 11:19:32 >
-
bağışlayacağım tabi yüce devletime helalı hoş olsun siz de yapın bu fedakarlığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X