Şimdi Ara

750 tl bütce telefon tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma öncelikler selamlar arkadaşlar 750tl bütcem var kardeşime bu fiyat aralığında dokunmatik telefon almayı düşünüyorum önerileriniz nedir fiyat ve performans ürünü hangisidir yardımlarınızı bekliyorum

Secim olarak bu varhttp://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i8150-galaxy-w-fiyati,567444.html buna benzer başka önerilerinz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix-61 -- 18 Nisan 2012; 23:31:07 >

• Bence fiyat performans olarak şu anda çok uygun.
  • Neo V ?
  • secimler arasında buda var lg-optimus-black-p970- samsung S8600 3 telefon arasında hangisi secilmeli lg birazdaha önde gibimi
  • +1
  • takipteyim aynı dertten muzdaribim
  • Optimus Black uygun olabilir, biraz daha uygun fiyata da bulabilirsin eğer araştırırsan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu fiyat aralığında iyi performans veren telefon konu günceldir yardım
  • neo v
  • Eğer samsung şarj sıkıntısını bu modelde de aştı ise alınabilir.
    Son zamnlarda ekran kalitesinde devrim gibi bir ilerleme yaptı adamlar.
    Fiyatı da özelliklerine göre uygun görünüyor.
  • samsung S8600 bu modeli kullanan arkadaşım var 3 gün gidiyor şarjı lg ile kıyaslamada hangisi tercih edilmeli
  • Bu fiyat aralığında bence en mantıklı seçim

Sony Ericsson Xperia Neo V

http://www.alalimbakalim.com/urun/sony-ericsson-xperia-neo-v-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.21.3

Hdmi ve USB girişleri çok büyük artı.Ekran çözünürlüğü ve kamerası da rakiplerine göre başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix-61

samsung S8600 bu modeli kullanan arkadaşım var 3 gün gidiyor şarjı lg ile kıyaslamada hangisi tercih edilmeli

Bada sana uyarsa çok güzel telefondur.
  • 100 lira kadar arttırabilirsebiz atrix derim.
  • Arkadaşlar yokmu artıran teli kardeşime alacağım üni öğrencisi max fiyat 800tl bundan yukarı cikmak zor Lg samsung ve hangisi
  • ,Kardeş Sony Ericsson Xperia Neo v al
  • bende neo v almayı düşünüyordum halada düşünüyorum ama başka bir forumda neo v kullanıcılarının telefonun kasasının gıcırdadığından muzdarip olduğunu okudum, hatta bir tanesi bu sorunun imalat hatasından kaynaklandığını ve servisin çözüm üretemediğini yazmış ve kendince peçete ile bişeyler yapmış resimlerini falan eklemiş bende talebimi askıya aldım hepsinin bir yerinde bi sorun var neo v nin bir üst modeli var ekranı 3,3 inç olan daha ince ona bakayım dedim onun sorunuda (ekranın 3,3 olmasını saymazsak) çok çabuk çiziliyormuş atrix alayım dedim bayağıda incelemiştim hafta sonu ankaradaki 2 avm deki türkcelde açığı yoktu açamayız dediler bakıp inceleyemedim, elektro world de satıcı nokia 700 önerdi inceedim kurcaladım karpuz kesmece oynadım hatta onun da ekranı pek ufak geldi, dün başka bi telefoncuya (türkcel) sordum oda lg optimus black al dedi kafam iyice karıştı hepsiburadadan vodofone 945 mi ne var 275 tl ye onu alıp geçecem kafam bozuluyor.

• Arkadaşlar telefonu kendime değil kardeime alıyorum oda Ericsson Xperia Neo v bunu beğenmedi Lg diyor yada samsung 8600 bu ikiiisi arasında hangisi bana göre lg cezbedici yinede sizlerin fikirlerini almakta fayda var
  • Sen Neo V al iyidir. Ama yok diyorsan lg almanı önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arbores -- 25 Nisan 2012; 1:11:23 >
  • Bencede i8150 den aşağı modelleri alma. Bu da fiyat performans açısından iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.