Şimdi Ara

1300tl max telefon tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 aralıkta telefon almayı düşünüyorum 3 senedir 5800 kullanıyorum bıktım telefondan yeni alıcam ama samsung düşünmüyoru pek oyun oynarım ama çok değil şarjıda 1 günü rahat çıkarsın yeter benim için htc one mini olabilir yada lg g pro olabilir telefonun sesi iyi olsun ve yanında gelen kulaklıklar iyi olsun tavsiyeleri bekliyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yunus683 Y kullanıcısına yanıt
    10 küsür GB dahili hafıza yeterliyse LG G2. Yeterli gelmezse LG Optimus G Pro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

10 küsür GB dahili hafıza yeterliyse LG G2. Yeterli gelmezse LG Optimus G Pro.

g2 1300 tl ye yokki g proda sanki biraz büyük gibi

Paralel ithalat LG G2 16 GB, 1300 TL civarında rahatlıkla bulunabiliyor.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-16gb-fiyati,1333750.html
  • quote:

Paralel ithalat LG G2 16 GB, 1300 TL civarında rahatlıkla bulunabiliyor.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-16gb-fiyati,1333750.html

peki bunların garanti koşulları nasıl

2 yıl ithalatçı firma garantili. Yani garantisini LG Türkiye değil, hangi firma ithal ettiyse o firmanın anlaştığı teknik servis veriyor.

Düzenleme:
    Hatta bu linkte aynı fiyata LG Türkiye garantili de var.

http://www.beyazesyam.com/Lg-G2-D802-16-Gb-Beyaz-Cep-Telefonu_154003.html?ref=akakce&v=1.73.3#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 24 Kasım 2013; 16:21:22 >
  • quote:

2 yıl ithalatçı firma garantili. Yani garantisini LG Türkiye değil, hangi firma ithal ettiyse o firmanın anlaştığı teknik servis veriyor.

Düzenleme:
    Hatta bu linkte aynı fiyata LG Türkiye garantili de var.

http://www.beyazesyam.com/Lg-G2-D802-16-Gb-Beyaz-Cep-Telefonu_154003.html?ref=akakce&v=1.73.3#0

peki hangisi daha iyi ithalatçı firmamı yoksa lg türkiye garantisi ben yalovada oturuyorum hangisi benim için iyi olur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    LG Türkiye garantisi her zaman daha iyidir. LG servisinin olduğu her yerde hizmet alırsınız. İthalatçı garantili olanların servisleri genellikle İstanbul'da bulunuyor. Ayrıca her marka kendi ürününe daha iyi hizmet verir.
  • bende size g2 yi tavsiye ederim
  • quote:

LG Türkiye garantisi her zaman daha iyidir. LG servisinin olduğu her yerde hizmet alırsınız. İthalatçı garantili olanların servisleri genellikle İstanbul'da bulunuyor. Ayrıca her marka kendi ürününe daha iyi hizmet verir.

1.peki bu beyazeşyam sitesi güvenilirmi kredi kartıyla alıcam telefonu çünkü?

2. Bunun dışında başka tavsiyeniz varmı?

O siteden hiç alışveriş yapmadım, bilemiyorum.http://www.sikayetvar.com/ gibi sitelerden araştırabilirsiniz.

Bunun dışında Lg Optimus G Pro alınabilir. HTC One Mini önermem, performansı benzer fiyattaki telefonlara göre zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus683

quote:

1.peki bu beyazeşyam sitesi güvenilirmi kredi kartıyla alıcam telefonu çünkü?

2. Bunun dışında başka tavsiyeniz varmı?

Alıntıları Göster
    paralel ithalat xperia z tavsiye ederim. boyut önemli değilse g pro da alabilirsin. lg g2 alma hafızası yetersiz 16 gb yetmez. 32gb.lığı da paralel ithalat bile olsa bütçeni aşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

paralel ithalat xperia z tavsiye ederim. boyut önemli değilse g pro da alabilirsin. lg g2 alma hafızası yetersiz 16 gb yetmez. 32gb.lığı da paralel ithalat bile olsa bütçeni aşar.

xperia z istemiyorum şarjı çok çabuk gidiyor arkadaşımda var

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

bende size g2 yi tavsiye ederim

g2 ile g pro arasından büyüklük olarak ne kadar fark var

Boyutlar:

LG Optimus G Pro: 150,2 x 76,1 x 9,4mm

LG G2 : 138.5 x 70.9 x 8.9 mm
  • quote:

quote:

bende 4 saat ekran açık kalma süresi oluyo. ve bu zaten akıllı telefonların standartı.
  • quote:

Boyutlar:

g pro cepte rahat taşınabilirmi g2 5.2 g pro 5.5 boyutunda yanlış bilmiyorsam

• quote:

quote:

Boyutlar:

boyutunu merak ediyorsan operatör mağazalarında 2 sinide deneyebilirsin
  • quote:

quote:

quote:

bende 4 saat ekran açık kalma süresi oluyo. ve bu zaten akıllı telefonların standartı.

xperia z ısınamadım bi türlü o yüzden sevmiyorum arkadaşımın telefonunda bi 5 dk real racing oynadım şarj %92 den % 84 e düştü hemen

• quote:

quote:

Boyutlar:

Cepten cebe değişir. Kumaş pantolonda rahat taşırsın, ancak kot pantolonda zor. Kot pantolon cebinde G2 de zor taşınır.

Ayrıca G2'yi aşağıdaki linkten parafkart ile alırsan 111 TL paraf kart kampanyasıyla telefon 1214 TL'ye geliyor.

http://www.n11.com/lg-g2-d802-16gb-cep-telefonu-beyaz-P16779109

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.