Hemen Kalkacak Gibi Fiyakali Dursan Da Ebedi Bir Uykuya Dalmişsin Eski Dostum. Yastiklari Koltuğa Destek Edip Kalksan Da Artik Güçsüz , Takatsiz Kalmişsin Eski Dostum.
Bir Zamanlar Başini Dik Tutardin At Gibi Gökdelen Binalarda 30.uncu Kat Gibi Durmadan çalişirken Rakkasli Saat Gibi şimdi üç'ün Biri Kalmişsin Eski Dostum.
Sağliğinda , Ben , Senin Hep Aklina Uyardim Kendim üşüsem Bile Sicak Yere Koyardim Dantelli Külotlari Senin Için Soyardim üzgünüm, Son Düdüğü çalmişsin Eski Dostum.
Süt Gibi Bacaklari Kaldirirken Havaya şimdi Takat Kalmamiş Ziplayip Oynamaya Haline Her Bakişta Başlarim Kahkahaya Gözünden Malum Yaşlar Gelmiyor Eski Dostum
Açtiğin Bacaklarin Sayisini Unuttum Kismetsiz Günlerinde Ellerimle Avuttum Bazen Keltoş Başini Okşayarak Uyuttum Tedavülde Kalmayan Pul Muşsun Eski Dostum.
Zevkini Sen Yaşadin Işlenen Günahlarin Senin Yerine Hesap Verecek Benim Yarin Hiç Caciği Olur Mu Pörsümüş Bir Hiyarin Böyle Sakin Durmaktan Gayen Ne Eski Dostum.
Kim Demiş Eski Dostlar Düşman Olmazmiş Diye Doğruysa, Senin Beni Mahçup Edişin Niye Işemek Olmasaydi Yedirirdim Kediye Ben Sana şimdi Niye Hammalim Eski Dostum............
tek kelimeyle süperde +18koydun diye herkes uymaz küçükler falan da girebilir
quote:
Tedavülde Kalmayan Pul Muşsun Eski Dostum.
Dehşet ya
quote:
Orjinalden alıntı: 1679fbhju
tek kelimeyle süperde +18koydun diye herkes uymaz küçükler falan da girebilir
ben uyarıyı yapayımda girenin günahı boynuna :)
Zevkini Sen Yaşadin Işlenen Günahlarin Senin Yerine Hesap Verecek Benim Yarin Hiç Caciği Olur Mu Pörsümüş Bir Hiyarin Böyle Sakin Durmaktan Gayen Ne Eski Dostum.
Işemek Olmasaydi Yedirirdim Kediye
quote:
Işemek Olmasaydi Yedirirdim Kediye Ben Sana şimdi Niye Hammalim Eski Dostum............
Hiç Caciği Olur Mu Pörsümüş Bir Hiyarin
Işemek Olmasaydi Yedirirdim Kediye
koptum ya bunlara
lisedeyken arkadaşlar bu şiirin fotokopisini çektirip sınıfa dağıtmışlardı