Şimdi Ara

Yaş 21 ciddi kız meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay arkadaşlar beni bir cafeye çağırdılar.Oturduk bir masaya.Yan masada ise üniden başka sınıflarından arkadaşları varmış 2 kız bir erkek( o unide benim eski sevgilimde var).O masadaki kizlardan birine vuruldum.Arkadaslardan ismini öğrendim intagramdan yazdım.
    Geçen ay bi cumartesi 20:00 sularinda yazdim tam 3 saat yazismisiz yani tabiki telefonun basindan kalkmiyarak degil bazen 25dk konusmadigimiz bile oldu.
    Bunlar (masadaki 2 kiz bir erkek) hep birlikte takiliyolarmis.Iste o kizla haftasonuda hep boyle konustuk.Hersey çok guzel gidiyordu konusmalari bazen kiz baslatiyordu bana keske daha once tanissaymisiz keske sende bizim okulda olsan falan dedi.Yani tabi cok buyuk bir cumleler degil ama cidden bu kadar guzel kizdan bunlari duymak cok hoş.
    Neyse gecen o masadaki bir erkek dedigim cocuk yazdi insagramdan.Sen xx'lemi konusuyosun falan dedi bende evet dedim hayirdir dedim oda o benim sevgilim birader dedi bende eyvallah bilmiyodum dedim.
    Sonra baktim kiz beni engellemiş.Arkadaşa baska hesaptan yazdirdim neden PolisBeyi engelledin demis.Oda arkadasin cok kafa dengi adam ama once eski sevgilisine cozum bulmali.Kiz benle ugrasip duruyor ben bu okulda yeniyim ve cidden hic ugrasacak vaktim yok demis.
    O cocukta sevgilisi degilmis ayni sehirden arkadasmislar kizi seviyomus ama.
    Bu arada
    Ben :21
    Kiz: 20
    Kizi seven cocuk ise :21 yasinda.
    Arkadaslar iste bu olaylarin ustunden 1 ay gecti.Hala kizi unutamadim bundan sonra ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konudaki kisilere bakiyorum daha yeni 10 kisiydi 2dk filan durup okudular simdi 3 kisi kalmis bisey yazmayip cikmissiniz sizde ne yapacagimi bilemiyorsunuz demi

• Onlara unutamayacağı bir ders ver.Zekice bir plan yap. İntikam soğuk yenen bir yemek.Göreyim seni aslanım.
  • Anladıgım kadarıyla senin eski sevgilin konuştuğun kızla uğraşmaya başlamış. Kız da rahatsız olup arkadaşını sevgilisi gibi göstermiş sana karşı. Eski sevgilin ile aranızdaki durumu halledip şimdiki kızla arayı yapmanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Anladıgım kadarıyla senin eski sevgilin konuştuğun kızla uğraşmaya başlamış. Kız da rahatsız olup arkadaşını sevgilisi gibi göstermiş sana karşı. Eski sevgilin ile aranızdaki durumu halledip şimdiki kızla arayı yapmanız lazım.

Hocam eski sevgilimle hallettim olayi. Ama kiz engeli kaldirmayinca bende bisey demedim.Yani kendimi ezdirmek istemiyorum

• Hocam yeni kıza durumu anlatıp eski sevgilinin adına özür dile sonra geri çek kendini kızın gönlü varsa gelir sana yoksa da içinde kalmamış olur. Senlik bir sorun değil o yüzden rahat rahat git kızın adına özür dile bence:)

• polis değil misin aga ver odunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karınca boku

polis değil misin aga ver odunu

Hocam kisisel hayatlarimizda polis olmuyoruz

• 21 yaşından önce nasıl polis oldunuz?
  • Ya kardeşim kusura bakma da biraz mantıklı olun ya. Git eski sevgilini çek kenara hoşlandığın kızı da diğer yanına al. İkisini yüzyüze getir eski sevgiline sert ama ölçüyü kaçırmayacak şekilde konuşmanı yap kızdan uzak durması gerektiğini bir daha da uğraşmamasını söyle. Bunu da yapamıyorsan kusura bakma ama ben kızdan çok hoşlanıyorum diye de gezme yani. Bizden de başka bir fikir bekleme. Kızı alıp koynuna sokacak halimiz yok.

• Kusura bakmada anladığım kadarıyla kız demiş ben o çocukla uğraşamam onu halletsin bu şey gibi değilmi engelleri aşan mario yani kızla sevgili olmasan kız çokta takmıyacak ben öyle hissetim
  • Süt iç

• İnstagram ile ilişki mi kurulur la, sosyal medya internet vs kullanan kızlardan hayır gelmez.

• Kız çok saçma davranmış bence bu kızı boşver , bu kızdan sana hayır gelmez.Başka kıza git.

• Ne alakası var yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Ne alakası var yaw

Senle birlikteyken aynı anda başkalarıyla konuşmasını acik sacik fotoğraf çekip millete sergilemesi seni rahatsız etmiyorsa sorun yok ama beni ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: başaran

quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Ne alakası var yaw

Senle birlikteyken aynı anda başkalarıyla konuşmasını acik sacik fotoğraf çekip millete sergilemesi seni rahatsız etmiyorsa sorun yok ama beni ediyor.

Bu bir sorun tabii. Ama tanıdıkları ile iletişim için kullanıyorsa sosyal medya hesaplarının olması o kadar da sorun değil kanımca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaran

İnstagram ile ilişki mi kurulur la, sosyal medya internet vs kullanan kızlardan hayır gelmez.

Nokta...

• Seeeks

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Neredesinnn Seeennnn?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.