Şimdi Ara

73000 KM'lik yolculuğun sonuna geldik - ilan eklenmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk aracım,73000 kilometrelik yoldaşım,çok yakar az kaçarım,nam-ı diğer karakaçanım dan ayrılmaya bugün itibari ile karar verdik.
    Kimseye sürpriz yapıp,yeni bir araç da almıyorum üstelik...
    Epey zamandır satıcam,edicem,az yakan-çok kaçan bir otomobil alıcam desemde bugün farkettim ki bunlar hep dilimdeymiş.
    Kararı verdiğim an boğazıma düğümlenen o garip şey,gözlerimi dolduran fakat bir türlü akmayan gözyaşları eşliğinde,film şeridi gibi geçen anılarım...
    Meğerse sevmiyorum desemde,seviyormuşum keratayı

Geçtiğimiz kasım ayında 0 km VW Golf sipariş etmiş ve yaşanan aksiliklerden dolayı da bu siparişi iptal etme kararı almıştım.Derler ya her olmayan işte bir hayır vardır diye;iyi ki de olmamış diyorum şu anda,hem almadığım golf ile hem de karakaçanın katkıları ile kısmet olursa Anadolu Yakasından bir ev alacağız.

Son seferimizi haftaya cumartesi günü izmire giderek yapmayı planlıyorum,haftaya döndüğümde sahibinden de görebilirsiniz

Ne kadar laf söylersem söyleyeyim,bu kadar süredir kahrımı çekti,canım sıkıldığında kollarım yolu ezberlemişcesine şile'ye önce tekele sonra sahile taşıdı;şu an yaşadığım ilişkinin ilk temellerinde bile katkısı oldu;ilk onun içinde başbaşa kalarak tanımıştık birbirimizi...

Hepinizin huzurunda o'na her şey için teşekkür ediyorum.
    Teşekkürler yoldaşım,umarım yeni sahibini üzmesin...

İlan için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 13 Nisan 2012; 18:36:54 >

• quote:

Ne kadar laf söylersem söyleyeyim,bu kadar süredir kahrımı çekti,canım sıkıldığında kollarım yolu ezberlemişcesine şile'ye önce tekele sonra sahile taşıdı;şu an yaşadığım ilişkinin ilk temellerinde bile katkısı oldu;ilk onun içinde başbaşa kalarak tanımıştık birbirimizi...

Al benden de okadar
  • Valla Veyselim moralini bozmak gibi olmasın ama ben benim Puntoyu hala unutamadım. İçinde ne anılarım ne yollarım vardı. Üzerine 2 araba değiştirdim ama hala aklımda kerata. Sende unutamazsın hiç uğraşma

Bu arada Anadolu yakasına geleceğin için arabanın satılmasına sevineceğim neredeyse. Artık mini buluşmalarımızı kaçırmazsın.
  • Hayırlısı veysel yav. Satılmazsa da keser sucuk yaparız eşekten :)
    Allah daha iyilerini versin bundan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayrimenkul her zaman karlı bir yatırım aracıdır. 2000 yılında, Çalıştığım firmadan istifa edip 2 ortak kendi firmamızı kurduğumuz zaman, bizlerde otomobillerimizi ilk etapta elden çıkarmıştık. Yıllar geçti şartlar lehimize oldu bugün o zaman ancak yollarda gördüğüm otomobillerin sahibi oldum. Üzülmeyin şartlar değişir, Daha iyisini satın alırsınız. İnsanın uzun bir süre kullandığı bir eşyadan ayrılması kolay olmuyor. Sizi çok iyi anlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Valla Veyselim moralini bozmak gibi olmasın ama ben benim Puntoyu hala unutamadım. İçinde ne anılarım ne yollarım vardı. Üzerine 2 araba değiştirdim ama hala aklımda kerata. Sende unutamazsın hiç uğraşma

Bu arada Anadolu yakasına geleceğin için arabanın satılmasına sevineceğim neredeyse. Artık mini buluşmalarımızı kaçırmazsın.

eminim ki aklıma gelecektir zaten
    evin teslimi aralık ayında olacak ama kışın taşınma işleri sıkıntılı olur diye seneye bu zamanlar yerleşmeyi düşünüyoruz.
    yani bu seneki buluşmalara cihan ile gelirimartık seneye de size aldırırım kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Hayırlısı veysel yav. Satılmazsa da keser sucuk yaparız eşekten :)
    Allah daha iyilerini versin bundan sonra.

Amin çağrıcım,hayırlısı diyelim

Zaten bir GSI değildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdrive

Gayrimenkul her zaman karlı bir yatırım aracıdır. 2000 yılında, Çalıştığım firmadan istifa edip 2 ortak kendi firmamızı kurduğumuz zaman, bizlerde otomobillerimizi ilk etapta elden çıkarmıştık. Yıllar geçti şartlar lehimize oldu bugün o zaman ancak yollarda gördüğüm otomobillerin sahibi oldum. Üzülmeyin şartlar değişir, Daha iyisini satın alırsınız. İnsanın uzun bir süre kullandığı bir eşyadan ayrılması kolay olmuyor. Sizi çok iyi anlıyorum.

teşekkür ederim dilekleriniz için,inşallah daha da iyilerinin sahibi olursunuz
  • vesyel hayırlısı olsun dostum ayrılmak zor bende çok iyi bilirim hatta bir de sattıktan sonra yolda görürsen o zaman için parçalanıyor
    allah sana daha iyilerini nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Merhaba arkadaşlar,

İlk aracım,73000 kilometrelik yoldaşım,çok yakar az kaçarım,nam-ı diğer karakaçanım dan ayrılmaya bugün itibari ile karar verdik.
    Epey zamandır satıcam,edicem,az yakan-çok kaçan bir otomobil alıcam desemde bugün farkettim ki bunlar hep dilimdeymiş.
    Kararı verdiğim an boğazıma düğümlenen o garip şey,gözlerimi dolduran fakat bir türlü akmayan gözyaşları eşliğinde,film şeridi gibi geçen anılarım...

Geçtiğimiz kasım ayında 0 km VW Golf sipariş etmiş ve yaşanan aksiliklerden dolayı da bu siparişi iptal etme kararı almıştım.Derler ya her olmayan işte bir hayır vardır diye;iyi ki de olmamış diyorum şu anda,hem almadığım golf ile hem de karakaçanın katkıları ile kısmet olursa Anadolu Yakasından bir ev alacağız.

Son seferimizi haftaya cumartesi günü izmire giderek yapmayı planlıyorum,haftaya döndüğümde sahibinden de görebilirsiniz

Veysel'im,

Karakaçan'ını özleyeceğinin farkındayım, ama umarım o yeni sahibini değil, yeni sahibi onu üzmesin. Ben de önceki araçlarımdan sadece Gümüş Gölge'yi özlüyorum ama yeni sahibinin ona iyi baktığını bildiğim için içim rahat. İyi hizmet eden bir otomobile ondan ayrılırken bizim de son bir hizmetimizin olması gerekir diye düşünüyor ve onu ona en iyi bakacak taliplisine vermemiz gerektiğini düşünüyorum, emin sen de benim gibi aynı fikirdesin.

Yeni eviniz hayırlı ve uğurlu olsun, Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

Adana'dan selam ve sevgiler,

Taner Göde

• 2 yılda 73000 km de az buz bir km değil....

araçsız olmak sizi zorlayacak sanırım....
  • bende ccyi satarken aynı şeyleri yaşadım dostum gerçekten zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

2 yılda 73000 km de az buz bir km değil....

Benzin parası cebinde kalınca her türlü zorluğun üstesinden gelir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

neyse ki benzinli değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

vesyel hayırlısı olsun dostum ayrılmak zor bende çok iyi bilirim hatta bir de sattıktan sonra yolda görürsen o zaman için parçalanıyor
    allah sana daha iyilerini nasip etsin

amin baki.hepimize daha iyileri nasip olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Veysel'im,

Karakaçan'ını özleyeceğinin farkındayım, ama umarım o yeni sahibini değil, yeni sahibi onu üzmesin. Ben de önceki araçlarımdan sadece Gümüş Gölge'yi özlüyorum ama yeni sahibinin ona iyi baktığını bildiğim için içim rahat. İyi hizmet eden bir otomobile ondan ayrılırken bizim de son bir hizmetimizin olması gerekir diye düşünüyor ve onu ona en iyi bakacak taliplisine vermemiz gerektiğini düşünüyorum, emin sen de benim gibi aynı fikirdesin.

Yeni eviniz hayırlı ve uğurlu olsun, Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

Adana'dan selam ve sevgiler,

Taner Göde

Teşekkür ederim Taner Abim,

Sattığım kişinin de aracıma en az benim kadar dikkat etmesini gerçekten yürekten diliyorum,umarım kısmetinde değer bilen bir kişi yatıyordur.

İyi dilekleriniz için teşekkürler ve sevgiler,

Veysel

• quote:

quote:

quote:

yok hocam yok benzinliydi

benzinli ve iki yılda dolu dolu 73000 kilometre...

o yüzden hem arabasız kalmak epey zorlayacak ama bütçe açısından bir ayda yaklaşık olarak 4 depo benzin tüketen ben için bütçeye pozitif bir katkısı olacağını düşünerek böyle bir karar aldık.

• İyi olmuş işte. Hayırlara vesile olmuş gider ayak. Evinizde güle güle, ağız tadıyla oturun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam yok benzinliydi

benzinli ve iki yılda dolu dolu 73000 kilometre...

o yüzden hem arabasız kalmak epey zorlayacak ama bütçe açısından bir ayda yaklaşık olarak 4 depo benzin tüketen ben için bütçeye pozitif bir katkısı olacağını düşünerek böyle bir karar aldık.

imzada corsa'nın yanında "D" harfini görünce dizel sandım....

o zaman benzinliyse gerçekten bütçede epey fark olacaktır....

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgealp.ozturk

İyi olmuş işte. Hayırlara vesile olmuş gider ayak. Evinizde güle güle, ağız tadıyla oturun.

teşekkür ederim hocam inşallah
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.