Şimdi Ara

7210 repetar ı söktüm yağmur yağıyor diye baktım halaaynı internet bir işe yaramıyor bu repeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu nasıl iştir cihazı söktüm internet hala var yani ben anteni yok diye az çekiyo diye biliyodum söktüm cihazı bir baktım hala 2 diş bu cihazı ne için kurdum ben süsmü

• Anlayamadım hocam olayı ama yağmur için dayanıklıdır 7210n
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Anlayamadım hocam olayı ama yağmur için dayanıklıdır 7210n

hızlı yazdım doğrudur, hocam cihazı söktüm şimdi komşumdan gelen sinyal aynıydı yani söksem taksam bişey fark etmiyor cihaz bi işe yaramıyor
  • arkadaşlar cihaz çok az sinyal dagıtıyor belkide dagıtmıyor bile, terasa kurdum sadece terasdan kullanabiliyorum anten yerine 5 dbi lık anten vardı elimde onu taktım gene birşey fark etmiyor hemen bi alt katında falan kullanamıyorum, universal repeter modunda bu arada, ne yapmalıyım?
  • Dlink dap160 access ile airties 5341 modemi repeater seklinde kullandim.. bunlar uzerinden konusacak olursam; modemden mesh yapmak gerekiyor ssid leri ve sifreleri ayni yaptiktan sonra..ap tarafinda da repeater yapip, modem e connect dedikten sonra, gayet de guzel calisti..

Demem o ki modemden mesh etmek gerekebilir..

yalniz bu sekilde sinyal kayiplari olabilecegi gibi modemin wifi hizi da onemli etken.repeater modunda ap uzerinden bilgisayara 65mbps hiz saglarken, ap'ye cat5 kablo cekip accesspoint modunda kullaninca 150 ile 300mbps arasinda hiza ulastim.. imkan varsa modemle ap arasina kablo cekin; benim modemin wifi sinyal gucu ve hizi dusuk oldugu icin repeaterden vazgectim, kablo cekme imkani yoksa, modem de iyiyse baska care kalmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

arkadaşlar cihaz çok az sinyal dagıtıyor belkide dagıtmıyor bile, terasa kurdum sadece terasdan kullanabiliyorum anten yerine 5 dbi lık anten vardı elimde onu taktım gene birşey fark etmiyor hemen bi alt katında falan kullanamıyorum, universal repeter modunda bu arada, ne yapmalıyım?

Antenin açısı yetmiyordur client olarak bağlandığınızda db seviyesi kaç
    anten modunu vertical ise horizontal yapın.
  • quote:

quote:

arkadaşlar cihaz çok az sinyal dagıtıyor belkide dagıtmıyor bile, terasa kurdum sadece terasdan kullanabiliyorum anten yerine 5 dbi lık anten vardı elimde onu taktım gene birşey fark etmiyor hemen bi alt katında falan kullanamıyorum, universal repeter modunda bu arada, ne yapmalıyım?

peki benim anlamadığım nasıl bu cihaz tek yönlü aldığı sinyali gene ilerimi atıcak? bana aktarması için ne kadar güçlü bir anten takmalıyım hariciye? birşey daha neden bu benim taktığım çubuk antenler işe yaramıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

peki benim anlamadığım nasıl bu cihaz tek yönlü aldığı sinyali gene ilerimi atıcak? bana aktarması için ne kadar güçlü bir anten takmalıyım hariciye? birşey daha neden bu benim taktığım çubuk antenler işe yaramıyor?

Harici antenlerle randıman vermiyor 7210en iyisi üzerindeki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Harici antenlerle randıman vermiyor 7210en iyisi üzerindeki

baba iyide cihazın oldugu oda (teras balkon) dan farklı bir odaya geçersem kullanamıyorum, yani benim anlamadığım bu cihazın anteni tek yönlü peki bu repeter için sinyali alıcak gene karşıya mı göndericek ben nasıl kullanıcam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.