Şimdi Ara

718 TL MSI Mpg Gungnir 110M (518 TL YANIYORRR 🔥🔥🔥 (CASHBACK İLE))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI Mpg Gungnir 110M Temperli Cam 3 X Auto Rgb Fan 1 X 120Mm Fan Atx Gaming Bilgisayar Kasası
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08BCR6BZT

tr.msi.com
    Black Friday Cashback Promotion 2021- Best Deals and Sales on PC Component Parts| MSI
    https://tr.msi.com/Promotion/Best-Black-Friday-cashback-deals

200 TL CASHBACK ile 518 TL

Stokta 14 adet kaldı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun önü temper camlı modeli 2 gün önce cashback ile 460 TL'ye satıldı. Ama onda 4 adet ARGB fan vardı. Alamayınca içime oturdu.

Buna niyetlendim ama bunda da hem 1 ARGB fan eksik hem de 60 TL pahalı.

Her türlü yine ucuza geliyor ama ekstradan 1 ARGB fan almak işime gelmiyor. Üstte 240R almayı düşünüyordum uyumlu olsun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 26 Ekim 2021; 20:35:46 >
  • Yandığı falan yok sakin olun  

4x ARGB fanlı ve daha pahalıya satılan 110R modelini 2 gün önce 659 TL ye vatandan aldık.

• snowtger kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer fırsatı ben görmedim. Gerçekten iyi fırsatmış fakat onu kaçırdık.. Şuan dolar bu haldeyken bu kasa 518 TL bedava bence. Arkadaşım kasayı ve PSU'yu değiştirmek istiyordu, onun için satın aldık. 518 TL iyi fiyat. Evet, 2 gün önceki fiyat cidden çok iyimiş fakat kaçtı bir kere... Bir daha zor sanırım o fiyat ama bilemedim.

Bende XPG Battlecruiser var. Geçen sene 800 TL'ye almıştım. Şu MSI kasada bir XPG Battlecruiser olmasa da yine çok kaliteli bir kasa ve 518 TL'nin uygun olduğunu düşünüyorum.. İhtiyacım olsa kendime de alırdım dediğim gibi :)

Not: Arkadaşa PSU olarak da 588 TL'ye Corsair CV650 aldık. Bununda fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum...

Amazon ve Hepsiburada'da 588 TL şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 26 Ekim 2021; 22:0:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.