Şimdi Ara

71 obp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 71 obp ile ilk on bin hayal mi.Mezunum.Geçen yıl 36 bindeydim. herkes obp belirleici olacak diyor ağlicam

• olur hocam ya 36k yapmışsın geçen sene birde çalış sen
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Ya gerçekte 10k olursam da obp yuzunden 20k olursa. felaket olur benim için
  • Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Usta sen 5k olmaya çalış
  • Anca öyle kurtarır diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obpnin etkisi değiştirilmedi yazıyor ama normalde yapmamız gerekenden daha iyi yapmak lazım. benim de obp 70
  • Değiştirilmedi ancak az sayıda soru olduğu için iki soru fazla yaparım açığı kapatırım durumu çok çok zor artik. Soru sayısının az olması zaten seçiciliği düşürüyor. Her sistem değiştiğinde olduğu gibi de bakin basari artti demek için de kolay soracaklar. Okul puanı düşük olanlar için felaket. Gerçekte on bininci olsan bu sistemde 10 bin geriye atması muhtemel okul puanı düşük olan birini. Bu durumda da ne tip gelir ne diş. Saatlerdir ağlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    85 tyt 58,25 ayt 95,6 obp
    2 yıl önce açıldı
    Tm Tyt 105 Ayt 73.75 Obp 75
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 5 bini düşmemeye çalış ilk 5k olursan 10k dışına çıkmazsın inş

• benim obp 74 bu saçma sisteme rağmen 1k ya gireceğime halen inanıyorum (sayısal). sen ham sıralamada ne kadar iyi yaparsan o kadar az atar.

örneğin ham sıralamada 200-300 aralığında olsam yeni sistemde bile beni en fazla 1.5k ya kadar atabilir. çünkü bu sınav teog değil herkes full çekemeyecek çok fazla elenen olacak.
  • Hocam her şey fene bağlı olacak ona göre.

Şöyle ki Türkçe-m1-m2 testlerini herkes çok iyi yapacaktır.

Sayısalcılar da sadece fende yarışacaklar.

Fen kolay da olsa zor da olsa (umarım bayağı zor olur) bayağı iyi netler çıkarmak gerekecek.(+37)

• Obp 71 son sene nasıl çalıştın da 36k oldun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı durum bende de var. Katliam olucak resmen bu sene sıralamalarda. Hakkımızda hayırlısı artık.

• Bence takma. Ygs de 160 soru vardı sıralamalar belliydi öyle herkesin iyi gelmiyordu. Şimdi gene 160 soru çözeceksin. Eğer sınav basit olmazsa ve süre artmazsa sıralamaları aynı gelecek. Bence ne basit olur nede süre artar bu teog değil ki bin tane birinci çıkarsa akademisyenler ayaklanır nereye sokacaksın çocukları :)

• 9. sınıfta bütünlemeye kaldım zor geçtim sınıfı. ağır ergenlik yaşadım diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gndgr

Hocam her şey fene bağlı olacak ona göre.

Şöyle ki Türkçe-m1-m2 testlerini herkes çok iyi yapacaktır.

Sayısalcılar da sadece fende yarışacaklar.

Fen kolay da olsa zor da olsa (umarım bayağı zor olur) bayağı iyi netler çıkarmak gerekecek.(+37)

Ve şimdiden 30-40 bin civarındaki mezunlar fenin önemi kalmadı çok çalışmaya gerek yok diye düşünüyor.(dersane arkadaşlarım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bence takma. Ygs de 160 soru vardı sıralamalar belliydi öyle herkesin iyi gelmiyordu. Şimdi gene 160 soru çözeceksin. Eğer sınav basit olmazsa ve süre artmazsa sıralamaları aynı gelecek. Bence ne basit olur nede süre artar bu teog değil ki bin tane birinci çıkarsa akademisyenler ayaklanır nereye sokacaksın çocukları :)

Ayaklansalar nolur ki.. baştaki böyle istedikten sonra
  • Düşündüm de bizim durumumuzu şöyle tahmin edebiliriz sanırım. 160 soru olacak. Yani eski sistemde ygsnin soru sayisi kadar. Sınavın kolay olacağını varsayarak 2016 ygs si yerleştirme siralamalarindan obp nin kaç bin geriye atacağını bilirsek,bu yılki en kotu senaryoda kaç bin geriye gidecegimizi aşağı yukarı kestiremez miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tweety1996 -- 13 Ekim 2017; 18:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tweety1996

Düşündüm de bizim durumumuzu şöyle tahmin edebiliriz sanırım. 160 soru olacak. Yani eski sistemde ygsnin soru sayisi kadar. Sınavın kolay olacağını varsayarak 2016 ygs si yerleştirme siralamalarindan obp nin kaç bin geriye atacağını bilirsek,bu yılki en kotu senaryoda kaç bin geriye gidecegimizi aşağı yukarı kestiremez miyiz?

Mantıklı bi yaklaşım. Benim de obp 70 bakalım umarım hedeflerimize ulaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Covetous

quote:

Düşündüm de bizim durumumuzu şöyle tahmin edebiliriz sanırım. 160 soru olacak. Yani eski sistemde ygsnin soru sayisi kadar. Sınavın kolay olacağını varsayarak 2016 ygs si yerleştirme siralamalarindan obp nin kaç bin geriye atacağını bilirsek,bu yılki en kotu senaryoda kaç bin geriye gidecegimizi aşağı yukarı kestiremez miyiz?

Dediğimi nasıl yapabiliriz. puan hesaplama siteleri ne kadar doğru bilgi veriyor bilmiyorum. Ham olarak oraya 10 bin yazdığımda 2015 de(sınav zorken) 4 bin geriye attı. 2016 da (sınav kolayken) 5 buçuk bin kadar. Burdan da sınav az soru olursa ve kolay olursa obpnin önemi artıyor ama bu fark aşırı olmuyor. üzüyor ama ağlatmıyor sonucunu çıkaramaz mıyız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Covetous

quote:

Dediğimi nasıl yapabiliriz. puan hesaplama siteleri ne kadar doğru bilgi veriyor bilmiyorum. Ham olarak oraya 10 bin yazdığımda 2015 de(sınav zorken) 4 bin geriye attı. 2016 da (sınav kolayken) 5 buçuk bin kadar. Burdan da sınav az soru olursa ve kolay olursa obpnin önemi artıyor ama bu fark aşırı olmuyor. üzüyor ama ağlatmıyor sonucunu çıkaramaz mıyız

Olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.