Şimdi Ara

71 bine sifir 1.5 dizel 90 bg stepway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugun arkadasima fiyat vermis bayii.
    Hurda indirimi ile 41 bin pesinat 30 bini ayda 1200 civari taksit ile kredi kullandirilarak alacakmis.
    Sizce hem sifir hemde 1.5 dizel 90 bg motorlu bir arac icin iyi bir fiyat degil mi şu zamanda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracın ederi 20 bin lira ama işte ne yapacaksın ben olsam vermezdim o araca o parayı 2.ele yönelsin

• Sıfır araç konusundaki opel bayisi 73.500'e edition plus astra sedan veriyordu.

Sırf dizel diye sanderoya bu parayı vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Temmuz 2018; 20:59:36 >
  • Alacaksam otomatiğini alırdım.

• Ben bundan sonra alirsam sadece 1.5 dci 90 veya 110 bg motorlu bir arac alirim.

Birkac gundur kullandim cok mukemmel atak kalkiyor.

O gücü yasamak istiyorum

• cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    Sikinti orda zaten gucu hissettirir ama frene basarsin durmaz yagmur yagar 80 i gecemezsin yol tutus namina bisey yok aracta

Dokker 90 ps kullandik kac defa kaza tehlikesi atlattim guclu motor dandik arabayla cok uyumsuz oluyor

• vaybe bi zamanlar 40 bin etmez diyorduk 71 bine fırsat aracı olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stepway kiralamistim cok kotu bi araba degil o kadarda gommemek lazim ha aracin kaportasi birlesim yerleri trimleri falan cidden kalitesiz hissediliyor ama sanayideki ustalarla ugrasmaktan iyidir

• Benim gözümde bu arabanın tek mantığı rapor üzerine alınacak indirim kullanılılacaksa alınabilir. Yoksa 2.el daha iyi araçlar var

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    1.6 Düz atmosferik tüplü arıza delisi opel'e binecegime
    gider dci alırım donanımsız az yakıt kafam rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Arıza delisi ? Ama doğru Dacia ya göre fazla arıza çıkarır çünkü daciada arıza yapacak donanım yokki airbaglı broadway

• Dacia ya airbagli brodway demek onun daha 2008 de aldigi 3 yildiza hakaret olur.

Bu araclarin kafesinin saglamligina ben guveniyorum.

Tabi donanim olarak eksikleri var.

Ama benim gibi motora öncelik verenler tercih edebilirler ki zatem her kirmizi isikta birkac tane sandero goruyorum

• Şirket arabası olacaksa güzel en az yakan araba ama kendiniz ve aileniz için alıyorsaniz biraz daha donanımlı araç alın derim. Megane DCI bakabilirsiniz veya 1.6 benzinli alıp tüp taktırabilirisiniz. Stepway aile veya bireysel kullanıcı için benim hoşuma gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Dacia ya airbagli brodway demek onun daha 2008 de aldigi 3 yildiza hakaret olur.

Bu araclarin kafesinin saglamligina ben guveniyorum.

Tabi donanim olarak eksikleri var.

Ama benim gibi motora öncelik verenler tercih edebilirler ki zatem her kirmizi isikta birkac tane sandero goruyorum
    2006 da grande punto 5 yıldız aldı geçen yıl 0 yıldız aldı ona ne demeli ? 2008 de 3 yıldız alan dacia şimdi girse -3 yıldız alır. Motordan başka esprisi yok o aracın biraz canınızın kıymetini bilin güvenli araçları tercih ediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

3 senedir atmosferik Opel Astra kullanıcısıyım daha bir kez arıza yapmadı.

Düzenli bakımı yapıldıktan sonra, Astra tüp uyumu en iyi ve en ekonomik araçlardan biridir.
  • 70 bine gidipte dacia almazdım kesinlikle.

Gider temiz ikinci el ama sağlam araç alırdım.

• yürümek daha güzel hiç değilse sağlıklı hem her yere metro var.Taksi var dolmuş var.Ben zaten 71 daciaya versem sağlığım elden gider sinir hastası olurum.

• Dizel ve ekonomik olduğu için alınır.Başka almak için bir sebep yok.Toyota corolla 1.6 life benzer rakamlardaysa ben onu alırdım.
  • 100 km de karma 5 tüketeyim gözüm yakıt ibresinde olmadan gönlümce gezeyim sanayi sanayi lpg ustasi gaz ayari yok arıza lambasi falan uğraşmayayim diyorsan hiç düşünme al.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.