Şimdi Ara

70metreden wireless* adsl bağlanılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaslar. 2bina arası yakLask 60-70m den tek modemle adsl erişimi sağlayabilir miyim? Ya da kablosuz nasl bi çözüm üretebiliriz. Yardımlarnzı bekLiyorum. Şimdidn saolun

• pek bi bilgim yok ama galiba güçlendiriciler war bizimkinide biri güçlendiriciyle kulanıyodu
  • dostum 60-70 metre ise kablo çekme imkanın varsa öle yap ama kablosuz istiyosan başta bi mesafeye bak bağlanmaya çalış eğer olmazsa araya access point koy mesafe uzasın ama sinyal güçlenmesi olmaz sadece mesafe uzar
  • Dostum Access point nedir, nasl yaplr?
    Kablosuz başka çözümler var mıdr?
  • Acces point ve güçlendiricyle nasl olu bilgi verir misiniz?
  • access point yapılmaz, alınır :D

yazınızda meramınızı tam olarak anlatamamışsınız, 60-70 metre tamam ama aranızda engel varmı? bu 60-70 metre iki bina arası mı, eğer öyleyse dairelerin birbirlerine göre konumları nedir, iletişim kuracak iki nokta birbirini direkt görmekte midir?

en kötü ihtimalle bu 60 metrenin bina içi veya birbirini görmeyen ve iletişim için oldukça kötü şartlarda bir yerde olduğunu varsayarsak: modeminizin WDS özelliği varsa iki noktanın tam ortasına range extender bağladığınızda iletişim kurarsınız. range extender yerine repeater özellikli bir AP'te olur (aynı işi görür)

bunun haricinde bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_6351534/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabani -- 21 Mart 2006; 22:13:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde 50 metreye kadar rahat rahat kullanıyoruz.Hızda hiç düşme olmuyor. Gayet güzel... yayın yapan adsl bizden bayağı bi uzakta ama sorun yaşamıyoruz. Üstelik o kadar kişi bağlanıyor...
  • kardes bi sorun yasamassnız ama mesafe sakın olaki 100 m i gecmesin yoksa net kopar yani bi işine yaramazbi de hız olarak iki kullanıcıya 256 yetiyo ben baglattım o şekilde hemde üç daire :D
    bi sorun yok ayrıca bu iş yasal
  • Birbirini arasında engel olmayan 70metre mesafeli karşılıkLı 2ev kullanıları için hangi donanımlar gerekLidir? Yardım..
  • Birbirini arasında engel olmayan 70metre mesafeli karşılıkLı 2ev kullanıları için hangi donanımlar gerekLidir? Yardım..
  • normalde iletişim kuramıyorsanız verdiğim linkte geçen Quad antenlere bakın.
  • airties - mesh

• http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1356&IID=10966 bu ürün hipernex 'te .. şimdi 10 kullanıcıyız.. ama modem yetersiz kalıyor galiba.. bu ürünü alsak çözülür mü sorun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.