Şimdi Ara

7000 tl ye kadar sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşime doğum gününde yeni masaüstü bilgisayar alınacak.Beyfendi 17 sine bastı ve oyun canavarıdır.(3d filan oynuyor)Malesef bi araba parasına pc kasası toplamamız gerekiyor.İçim yanıyor ama sınıfı okul birincisi geçtiği için bişey demiyoruz.Bilgisayarlardan çok aşırı teknik anlamam.İleride oc işinede girmek istiyor.Sistem önerilerinizi bekliyorum.Aman beyler çok ekonomiye kaçmayalım sonra bidaha pc aldırır Allah korusun:D
    En son bilgisayarının özellikleri:
    i7 3770k
    ASUS P8Z77-V DELUXE
    Kingston 8 gb 1600mhz ddr3
    700 watt psu
    gtx670
    240 gb sandisk extreme ssd
    segate 1 tb 7200 rpm hdd

Vardı ama yaktı:S

Sizden acilen sistem önerileri bekliyorum...

• Nasıl yaktı merak ettim. OC falan mı yaptı? Yoksa oyun oynarken o bilgisayara bir şey olmaz?!
  • O SİSTEMİ BİTİRİP ATAN ADAMA PC FİLAN ALMAM BEN :D :D BENİM ŞUAN TOPLAYACAĞIM SİSTEME BİLE 10 BASAR + 3KAT DAHA PAHALI :D
  • Hocam adam yazın 3 ay evden çıkmadı eminim bilgisayar 3 ay kapanmamıştır.Adam makina biz para biriktirip araba alalım diyoruz. Adamın istediği pc ye bak:D Baban çok şımartıyor işte yapacak bişiy yq
  • Aynısını alın yeterli.
  • Bilmiyorum hocam oc filanda yapmıs olabılır ama yapsa solerdı heralde:D
  • Hocam keşke ile bişey yapabilsek ama babam soz verdı alacak caydıramayız.Adam gtx 690 dan flan bahsedıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dönem ortasındayız nasıl geçti sınıfı
  • O sistemi yakan yeni sistemi de yakar! 3 ay evden çıkmıyorsa sorunu başka yerlerdedir bence onu bir psikoloğa götürün!
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasbjk

Arkadaşlar kardeşime doğum gününde yeni masaüstü bilgisayar alınacak.Beyfendi 17 sine bastı ve oyun canavarıdır.(3d filan oynuyor)Malesef bi araba parasına pc kasası toplamamız gerekiyor.İçim yanıyor ama sınıfı okul birincisi geçtiği için bişey demiyoruz.Bilgisayarlardan çok aşırı teknik anlamam.İleride oc işinede girmek istiyor.Sistem önerilerinizi bekliyorum.Aman beyler çok ekonomiye kaçmayalım sonra bidaha pc aldırır Allah korusun:D
    En son bilgisayarının özellikleri:
    i7 3770k
    ASUS P8Z77-V DELUXE
    Kingston 8 gb 1600mhz ddr3
    700 watt psu
    gtx670
    240 gb sandisk extreme ssd
    segate 1 tb 7200 rpm hdd

Vardı ama yaktı:S

Sizden acilen sistem önerileri bekliyorum...

sormuşlar ama nasıl yaktı? çok fazla oc yaptı da mı yaktı?

bilgisayar olarak çok fazla 7000tl. bir bilgisayar kasasına 3000-3500'den fazla vermeyin.

i5 3570K yeterlidir. bundan fazlası gereksizdir oyunlar için
    anakart olarak çok aşırı oc yapmıyorsa asrock extreme 4 veya asus v gene alınabilir.
    ram bakımından corsair vengeance veya g.skill alınabilir.
    psu olarak kasa+psu alınmalı. ama eğer yaktığı kasayı kullanacaksa güç kaynağı olarak corsair hx 750W alınabilir. kasa yoksa corsair c70 300-400-500R alınabilir.
    670 bakımından gigabyte 670 özel soğutmalı modelini alın
    arşiv yapmayacaksa 500gb hdd yeter
    ssd olarak 240gb çok fazla. 128gb ocz vertex 4 alınmalı.

• Kardeşin o kadar bilgisayar meraklısıysa kendisi toplayamıyor mu sistemi
  • Hocam geçen seneden sözümüz vardı bıraz sıkısıktık alamadık.sımdı alacaz.
  • suprız yapacaz bide yorumlarınız ıcın tesekkur ediyorum fakat dedıgım gıbı bu gorev bana dustu parcalırın modellerıyle bırlıkte yazarsanız bı uyumsuzluk cıkmasın.
  • 7000 tl çok fazla 4000 tl ile çok iyi pc toplanabilir yazdığınız sistemin aynısını alabilirsiniz
  • pederin kesin talımatı var daha ıyı bısey olacakms en azından ıslemcıyle ekran kartını degıstırsek ?
  • eğer pahalı birşey istiyorsan i7 extreme socket + 690 gtx cf alırsınız gerisi de zaten aynen kalır ama dendiği gibi gereksiz
  • Yandı dediğin pc den hiçmi sağlam bileşen kalmadı. Ateş alıp külmü oldu .
  • Pardon cf ne alaka sli yazacaktım.
  • işlemciyle anakart gidik galiba ekran kartı sağlam
  • Kafa kırıyo apaçık muhatap alıp cevap vermeyin , bu nasıl bi fantaziyse artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.