Şimdi Ara

7000-8500 arası peugeot 306 hb almalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • soru açık arkadaşlar 3 kişilik küçük bir aile kullanıcak.
    bu araç hakkındaki yorumlarınızı ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. yakıt 2.el parça durumları nasıldır

SAYGILAR....

"11 Alfa Romen Giulietta-Sp2 Afl-bi-xenon White-_-'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm SP2 - Alfa Rosso -_- '05 Alfa Romeo 156 MK2 Distinctive - Jarama Black -_- '02 Alfa Romeo 156 MK1.5 - Alfa Rosso -_- '07 Honda Civic HB 1.8 I-Shift - Nighthawk Black Pearl -_- '08 Fiat G.Punto(dualogic) - Exotic Red -_- '97 Fiat Marea ELX - Sienna Red
  • up
    "11 Alfa Romen Giulietta-Sp2 Afl-bi-xenon White-_-'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm SP2 - Alfa Rosso -_- '05 Alfa Romeo 156 MK2 Distinctive - Jarama Black -_- '02 Alfa Romeo 156 MK1.5 - Alfa Rosso -_- '07 Honda Civic HB 1.8 I-Shift - Nighthawk Black Pearl -_- '08 Fiat G.Punto(dualogic) - Exotic Red -_- '97 Fiat Marea ELX - Sienna Red
  • o fiyata 93 94 modeller falan vardır, yüksek modeller büyük ihtimal kazalıdır. bu araca hiç binmedim ama 106 ya benzerliğinden yola çıkarak yakıtta ve parça olayında ekonomik olduğunu düşünebiliriz. 97 mode civarı olanlara bakmanızı tavsiye ederim. temiz bulursanız, içinizede sinerse alın
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Genel olarak iyi bir araçtır , yürüyen aksam, motor olarak sağlam ama diğer fransız araçları gibi elektronik olarak sorun çıkarabilir.Arka koltukta oturmak biraz sıkıntılıdır bu yüzden almadan önce mutlaka test edin.Kriz zamanı 8500 tlye 99 model bile bulursunuz.
    Yakıtı yazmayı unutmuşum bizde 1.8 vardı şehir içinde 1 depoyla 500 km ancak gidiyordu.Şehir dışında 90 kmyi geçmezseniz 700 kmyi bulursunuz.Parçada sıkıntı yaşamazsınız.Performans olarak ise gayet iyiydi hafifliği ve kısa tutulmuş vites oranlarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobest -- 5 Mart 2009; 21:16:10 >

Chery kimo 1.3 lusso
  • 2000 kasım trafik çıkışlı 2001 model 306 Platinun sahibiyim. Aracım şu an 106000 km de ve hala da sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. 100 tl ile şehiriçi 440-450 km yapıyorum. Temiz bulduktan sonra kesinlikle öneririm.
  • ben yaklaşık 3 sene 97 model diamond kullandım. Gayet yeterli bir iç hacminin olduğunu söyleyebilirim. Arkadaşların dediği gibi motor problemi yaşamazsınız (eğer iyi bakılmışsa araca tabii), ama elektrik ve elektronik aksamda ufak problemlerin çıkması muhtemeldir.
    Yere iyi oturan, performansı orta karar bir arabadır.
    Yanlız bir arkadaşın dediği 99 model bulursan kaçırma, bence oldukça zor ama. Bende bir süredir araştırıyordum ve o rakama 170-180 binde 97-98 model buldum ama çok güvenilir gelmedi arabalar. O paralara alınabilecek bir kaç iyi arabadan biridir. Ama eğer lpg ye karşı değilseniz lpgli olmasını tavsiye ederim. Çünkü yakıt açısından çok ekonomik olduğu söylenemez.

Orjinalden alıntı: uazro

o fiyata 93 94 modeller falan vardır, yüksek modeller büyük ihtimal kazalıdır. bu araca hiç binmedim ama 106 ya benzerliğinden yola çıkarak yakıtta ve parça olayında ekonomik olduğunu düşünebiliriz. 97 mode civarı olanlara bakmanızı tavsiye ederim. temiz bulursanız, içinizede sinerse alın

bu yoruma tamamen katılıyorum. diğer arkadaşaın bahsettiği elektronik bir sorun yoktur. fransız aracı elektronik arızası bu tip genellemeler gereksizdir. arka koltuklarda gayet iyidir. ankaradaysan ispatlarım. 99 model sedan 306 sahibiyim. 85 bin km de aralık 2006 da almıştık 12 milyara. hiç bir ekstra arıza, masrafımız olmadı. aldığımız adam temizdi, kapalı garaj vs durumları da vardı ee 2. el araba da bunlar olduktan sonra risk büyük ölçüde kalkıyor zaten. aklına gelebileek her türlü soruya seve seve yardımcı olurum. saygılar

• arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. şimdi aklımda bir soru var. yakıt ve bakımlar.
    litre olarak 1.6 ne yakar.birde bakımları pahalı olur mu?

saygılar....
  • 1.6 güzel yakar, iyi yakar, kısaca yakar. 1.4 daha iyidir bu araçlarda. ama ekonomik kullanmak istiyorum, lpg de sorun olmaz benim için diyorsan taktırırsın kullanırsın. bakım konusunda bana laf düşmez
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • quote:

Orjinalden alıntı: uazro

1.6 güzel yakar, iyi yakar, kısaca yakar. 1.4 daha iyidir bu araçlarda. ama ekonomik kullanmak istiyorum, lpg de sorun olmaz benim için diyorsan taktırırsın kullanırsın. bakım konusunda bana laf düşmez

peki litre bazında bir bilginiz varmı yakıt konusunda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.