Şimdi Ara

Passat 1.4 tsi bluemotion trendline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yılda ortalama 12.000-15.000 km yol yapıyorum. Passat 1.4 tsi bluemotion trendline almayı düşünüyorum ama aracın tüketimi hakkında sağlıklı bilgilere ulaşamadım. Bir de acaba şu aralar sıra bekler miyim? Bu konuda öneri ve yardımlarınıza, bir de dediğim gibi yakıt ankara gibi yoğun bir şehirde şehir içi tüketim miktarları hakkında bilginize ihtiyacım var.

Passat 1.4 TSI Bluemotion Trendline: Kapsamlı Bir Bakış

Volkswagen Passat 1.4 TSI Bluemotion Trendline, sınıfının lideri bir sedan olup, verimliliği, konforu ve gelişmiş özellikleriyle bilinir. Bu model, 150 beygir güç ve 250 Nm tork üreten 1,4 litrelik turboşarjlı benzinli bir motora sahiptir.

Passat 1.4 TSI Bluemotion Trendline, yakıt verimliliğini artıran Bluemotion teknolojisi ile donatılmıştır. Bu sayede aracın ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 5,3 litredir, bu da onu bütçe dostu bir seçim haline getirir.

İç mekanda Passat 1.4 TSI Bluemotion Trendline, geniş ve konforludur. Yumuşak dokunuşlu malzemeler, ısıtmalı ön koltuklar ve geniş bir bagaj alanı sunar. Ayrıca, kullanımı kolay bir bilgi-eğlence sistemi ve çok işlevli direksiyon simidi ile donatılmıştır.

Passat 1.4 TSI Bluemotion Trendline, güvenlik konusunda da çok şey sunar. Yedi hava yastığı, elektronik stabilite kontrolü ve yorgunluk tespit sistemi gibi bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğiyle donatılmıştır.

Genel olarak Volkswagen Passat 1.4 TSI Bluemotion Trendline, verimliliği, konforu ve güvenliği ile öne çıkan etkileyici bir sedan seçeneğidir. Eğer bir sedan arıyorsanız, Passat 1.4 TSI Bluemotion Trendline kesinlikle dikkate alınması gereken bir modeldir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • VW Passat 1.4 TSI Trendline yerine size 1.6 VVT-i Toyota Avensis Elegant öneririm. Passat 57.900 , Avensis ise 56.900 TL lik fiyat etiketine sahip. Motor ve yakıt açısından iki araçta sizi fazla üzmez. Çünkü az Km yapıyorsunuz. Ancak Toyota Avensis Donanım olarak Passat Trendline'dan çok daha üstün kısacası Passat Trendline'a vereceğiniz paranın daha azıyla , daha donanımlı olan Toyota Avensis alabilirsiniz. Ayrıca Toyota Bayiileri iyi indirimlerde yapıyor...
  • trendline donanıma yönelmeyin hocam...
  • peki alternatif olarak jetta 1.4 tsi comfortline dsg alsam, tüketim ankara da yoğun trafiğin içinde, ortalama ne kadar olabilir.?
  • jetta comfort dsg yerine gollf tsi highline alabilirsiniz. hatta size onerim madem o paraları gözden çıkardınız şu an audi kampanya yaptı A3 modellerinde iyi indirimler var. 1.2 tfsi baz donanım 50.500 manuel şanzımanlı progressive paketli A3 ise 55.000 civarı bırakıyorlar.

Orijinalden alıntı: azermustafa

peki alternatif olarak jetta 1.4 tsi comfortline dsg alsam, tüketim ankara da yoğun trafiğin içinde, ortalama ne kadar olabilir.?

bu çok göreceli bir kavram..
    Olmayacak rakkamlar söylenir... siz aracı aldıktan sonra o rakkamları göreez .. büyük hayal kırıklıgı yaşarsınız..
    Gittiginiz istikamet, saatler, yaşadıgınız şehir ve kullanım tarzınız gibi bir çok değişken var...

1.4 TSI manuel Jetta sahibi arkadaşım kendi güzelgahında 6.8-7 yakıyor... DSG ile rakkam biraz daha da düşer.. ama açık ve uzun yolları tercih etmeye özen gösteryor... düzgün kullklanıyor aracı ...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azermustafa

peki alternatif olarak jetta 1.4 tsi comfortline dsg alsam, tüketim ankara da yoğun trafiğin içinde, ortalama ne kadar olabilir.?

D sınıfını gözüne kestirmiş adam Jettaya bulaşmaz.
    Passat o sınıfın en iyi araçlarından biri.Alırsanız pişman etmez hiçbir şekilde.
    Avensis de yüksek donanımıyla alınabilir.
    Sorunsuzluğunu ve servis kalitesini de unutmamak gerekir toyotanın.
  • Aslında passat 1.4 tsı bluemotion çok istediğim bir araç ama dsg sanzimanla birlikte 65 bin tl gibi bir fiyat soz konusu. İkinci el bulmak ise imkansız. Bu nedenle 55 bin tl civarı jetta dsg 1.4 tsı modelini düşünüyorum.

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.