Şimdi Ara

700$ altı oyuncu PC'si topluyoruz 'Görev: Full HD 60FPS' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
6.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows da, SSD de, DVD de, çevre bileşenlerini de koymuşsunuz. Ondan sonra fiyat tutmuyor. Nasıl tutsun? Windows 10 x64 430TL. Yermek için ABD veya Avrupa fiyatı bu, bizde ise bu kadar deyin. Böyle olmaz. Vatan'ı günahım kadar sevmem ama sizin yaptığınız da yersiz olmuş. ABD'de 100 liralık parça burada 200 lira ise deyin ki bakın burada bu kadar fark var, o yüzden olmaz. Ama fazladan şeyler ekleyip fiyatı geçtiğinde bakın vatan kazık demek olmaz, saçma olur.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

Orijinalden alıntı: furutos

Hdd eklememissin :) videoda 1tb ekli. Vatan sağolsun fahiş fiyatlar

120 GB SSD var ya. 135 TL daha sabit diske verilmesi gerecek ama harita geçişleri için SSD daha iyi değil mi? Tomb raider mesela, harita geçişleri nasıl oluyor SSD ile daha hızlı oluyor mu HDD ye göre?

Ssd zaten oyun pc sinde en az 120 gb olacak. Yokda kagni gibi dakikalarca beklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Firaristt

Windows da, SSD de, DVD de, çevre bileşenlerini de koymuşsunuz. Ondan sonra fiyat tutmuyor. Nasıl tutsun? Windows 10 x64 430TL. Yermek için ABD veya Avrupa fiyatı bu, bizde ise bu kadar deyin. Böyle olmaz. Vatan'ı günahım kadar sevmem ama sizin yaptığınız da yersiz olmuş. ABD'de 100 liralık parça burada 200 lira ise deyin ki bakın burada bu kadar fark var, o yüzden olmaz. Ama fazladan şeyler ekleyip fiyatı geçtiğinde bakın vatan kazık demek olmaz, saçma olur.

Vatan kazık demedim. Kur olarak gerçekten de 700 <===> 2100(%9 civarı fark ile) yaklaşık tutuyor onu gösterdim.

İşletim sistemi ve DVD oynatıcı olmadan nasıl işletim sistemi kurulacak? Vatan hazır kurulusunu verse bu sefer de en ufak sorunda götürüp format için 60 - 80 TL vermekten iyidir ama değil mi? Ha uğraşmayan amcalarımız teyzelerimiz vardır önemli işleri yüzünden, onlar formata yollar.

Uzun ömürlü olsun diye kesintisiz güç kaynağı, işlemci soğutucusu, daha iyi korumalı anakart/güç kaynağı ve titreşim emicileri de hesaba katmak gerek aslında. Sonra evde elektrik süpürgesi açınca cortlamasın.

Antivirüs zaten bedava onu yazmadım avira mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 16 Nisan 2016; 20:48:58 >

• Hah işte sonunda dh' ye yakışan video. Özümüzü unutturdunuz bize vallahi telefonda telefon hep. Bu videoların devamını da bekleriz. Çok faydalı ve güzel olmuş, hazırlayanın ellerine sağlık.

• Acaba Talha'nın Pc'ı mi :D gitmeden toplatacak birilerini arıyordu. İzleyelem bakalım ....watching in procress......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 16 Nisan 2016; 20:56:29 >

bır de 60 fps ımıs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yani hardcore bir oyuncu için FX4300 + GTX950 daha iyi bu bir gerçek ancak oyundan aldığı fps değerine pek takmayan bir insan için GTX750Tİ'da çokta aşağı kalır bir sonuç vermiyor. Bu ekran kartından fedakarlık karşılığında güncel Skylake, DDR4 tabanlı bir sisteminiz oluyor. İlerde bu işlemci beni kesmedi derseniz de soket yeni olduğu için seçeneğiniz bol olacak. Güncellemeye çok daha açık olacak kısaca.

Yani bende bu fiyat bandında arayıştayım ancak her ne kadar önceliğim oyunda olsa i3 6100 + GTX750TI çok daha mantıklı geliyor bana

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    DVD geçen on yılda kaldı. DVD ile birkaç MB/s hızla işletim sistemini 4-5 yıllık bilgisayara kuran mı kaldı? Bilgisayar toplamayı bilecek ama format atmayı bilmeyecek ve böyle bir bilgisayarı mahalle arası bir yere götürüp fomat attıracak ha? 8GB hadi 16GB diyelim, USB 3.0 flash bellek kaç lira ki? 20-30 lira. Koyarsınız ISO dosyasını, gerektiğinde yarım saatte formatı bitirirsiniz. Teyzeler, amcalar zaten bu bilgisayarları almaz, kullanmaz. Bunu alacak olanlar belli.

Ne uzun ömründen bahsediyorsunuz? Artık güncellemeye değmez diye çıkarıp kenara koyduğum AMD Athlon 64 3500+ işlemci anakart ve 1GB DDR2 ram hala çalışıyor ve her şey stok soğutucu ve fansız kasadaydı. Saçmalamayı başka boyutlara taşımaya gerek yok. Evde elektrik süpürgesi açınca cortlaması ne alaka? Sigorta ve daire/apartman tesisatı ile alakalı bir şey o.

Videoda olmayan şeyleri ekleyip bütçeyi geçiyor diyorsunuz. Önceki mesajımda yazdım, 1600 liraya kasa hariç içindeki tüm parçalar alınabiliyor. 1800 lira civarına kasa ve içerisindekiler alınabiliyor. Tutup SSD, Windows koyup fiyat karşılaştırması yapmanız mantıksız. Kimseyi kandırmaya gerek yok. Bu ülkede büyük şirketlerin bile orijinal OS kullanmadığını gördüm, pc toplayanların %95'i OS satın almıyor. Key olarak isterseniz çok daha ucuza alabilirsiniz zaten. Ama DVD koyup format atılacağı zaman lazım olur gibi bir mantık olmaz. Ben 5 sene önce bilgisayar toplarken evet, DVD yaygındı ve kullanılıyordu, son 2 yıldır kabloları bile takılı değil, süs olarak duruyor, zamanında da en ucuzunu almıştım zaten. Kurduğunuz mantık hatalı, bunu anlatmaya çalışmıştım ama anlamamışsınız. Oyun için bilgisayar toplanacaksa öncelikler ve alınacak parçalara ayrılacak bütçenin oranı aşağı yukarı bellidir. Tutup 4'te 1'ini Windows'a ve DVD sürücüye yatırmak saçmalıktan öte bir şey.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking

• Şöyle düşük vramlı PCleri tavsiye edip günaha gitmeyin. Quantum Break, Hitman, Batman Arkham Knight gibi oyunlarda direk yıkılıyor. Devir Dx12 devri artık

• Bu paraya PS4 almak daha mantıklı.

Orjinalden alıntı: furandor

4000 tlyi gözden çıkarın ultra için ...

Yahu Bol keseden sallamayın 5 senelik donanımım ile ( Amd Phenom II x4 3.2 ghz, Shappire 7850 Oc 2 gb ve 8 gb Ram) Witcher 3 ü ultrada 30 fpsde, Doom un betasını full ayar 1080 p de 45 fps ile oynuyorum. Kaldı ki en baba oyunlarda bile full ayarda 1080 p 30 fpsden asla ödün vermedim daha. Siz yapımcıların uçuk kaçık sistem gereksinimi istediğine bakmayın...

• dota varken lol oynayan insanları anlamak zor geliyor laaa

• Bu 700 dolar TR de ki 700 dolar. Dikkat edin arkadaşlar.

• Daha çok donanım videosu istiyoruz.Farklı segmentlerde pc toplayın vs overclock denemeleri yapın.Donanım ile ilgili olsunda ne olursa olsun mobilden gına geldi artık.

• Hayaller 1080p@60fps, gerçekler yarı fiyatına satılan konsol performansı

• quote:

Orijinalden alıntı: crossmatch

Bu 700 dolar TR de ki 700 dolar. Dikkat edin arkadaşlar.

Kaliteli espiri diye buna derim

İntel İ5 6600K İşlemci - 700 TL (N11'den %25 çek ile )
    Corsair Hyper 212 Evo - 110 TL (Hızlıal )
    MSI Z170A Gaming M5 Anakart 600 TL ( N11'den %20 Çek ile )
    Corsair LPX 2x8GB 16gb DDR4 2400MHZ Ram - 300 TL ( N11'den 200e 44çekle ile 2x 8gb )
    Evga GTX 960 FTW 4 GB 128 Bit - 550 TL (amazon bf'den 660tl idi 110tl vergi iadesi gelmişti )
    Samsung Evo 850 - 250GB SSD - 190 TL (amazon bf )
    Aerocool GT-A Kasa - 150 TL ( n11 den)
    Aerocool KCAS 600W 80+ Plus PSU 125 tl ( hızlıaldan )
    Seagate 2TB 7200rpm Sata3 - 220 tl (eski pc de kalma )
    --------------------------------------------------------------------------
    gerçi 2945 TL tutmuş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.