Şimdi Ara

70-80₺ arası Corolla, jetta, astra, Megane ve elentra tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ailem için bir araba düşünüyorum bütçe 70-80₺ arası Corolla yeni kasa 1.6 life,jetta, astra , elentra,focus seçenek çok sizce hangisi ve nedeni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence 70 bin liraya icon edc fluence alın



    hem donsnım iyi hemde az yakar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla tavsiye etmem. 4 ay kullanıp sattım. Yakıtı fazla, kaportası çok zayıf, özellikle tavanı yağmur yağarken öyle ses yapıyor ki araçtan soğursunuz. Araç içini dolduramamış gibi boş görünüyor. Hele ki life donanım bomboş. Benim araç 1.6 Advance MultidriveS idi. Şehiriçinde kışın 10lt ortalamayı gördüm. Havalar ısınınca 8,5-9 arasındaydı. Şehirdışı 6-6,5lt yakıt tüketimi vardı. LPG'ye en uyumlu motorlardan biri bunu da gözardı etmemek lazım tabi.

    Benzinli araç olacaksa LPG uyumu önemli. Bundan dolayı uyumsuz olan astrayı ve focusu elerim. İkisi de 40bin km sonra sorun çıkartıyor.

    Megan güzel araç ama icon donanımıyla.Joy ve Touch kadranları çok kötü aynı Master minibüs gibi. icon donanım ile ayrı bir güzellik ekleniyor araca. Pure Vision Full Led farlar aracın çehresini değiştiriyor. Benzinli modelde tek donanım var Joy. Bu fiyat aralığında icon da olmayacağına göre Megan da eleniyor.

    Elentra benzinli olarak tek donanımla geliyor aynı Megan gibi ve boş araç. LPG uyumu var. Alternatif olarak Kia Cerato da eklenebilir.

    Jetta 1.2 Comfortline bulursanız hem yakıt ekonomisi, hem bagaj hacmi, hem donanımı, hem de düşük MTV ile yormaz. İkinci eli de hızlı araç.
    Veya Jetta 1.4 bulabilirseniz düşük mtv hariç diğer özellikleri yine aynı şekilde olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 26 Haziran 2018; 12:3:15 >




  • Corolla öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel degerlendirme olmus. Eline saglik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetta kullandım berbattı golf 5 kokpiti gibi birşey var içinde.



    Bu fiyata tertemiz C5 ehdi alabilirsiniz B7 Passat 1.4 alabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulanan birisi olarak Astra K derim. özellikle dinamic paket yada excalence. Donanım olarak diğerlerinden çok üstün. Gırtlak dolusu donanım çarpışma önleme için oto fren, şerit yardımcısı, yağmur far sensörleri, spor sürüş modu, led ön arka, lastik basınç sensörü, çift bölgeli iklimlendirmeli oto klima, spor koltuklar...vs vs. Aktif pasif şehir içi Güvenlik özellikleri, ön ve yan hava yastıkları, arka perde hava yastığı. 150 hp ve 245 tork. Daha önce golf 7 1.6tdi comf aracım vardı. Yol tutuş ve güç ile iç hacim olarakta golften iyi olduğunu rahatlıkla söylerim. Saydığınız araçlar içindende çok rahat sıyrılacak bir araçtır. Söylediğiniz araçların bir kısmını kullandım bir kısmındada yolculukta bulundum Bu konuda profesyonel oto karşılaştırma videoları falanda internette bulabilirsiniz. Acizane tavsiyemdir. İmkanınız varsa hiçbirimizin dediğine göre değil gidip deneyip öyle alın. En iyisi kullanarak ve araştırıp inceleyerek almaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.