Şimdi Ara

70.000 TL YE C SEGMENTİ VE ÜSTÜ ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam 70.000 TL Ye araç arıyor LPG li manuel aklında astra 1.6 cd var başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz

• Dacia stepway

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C cruze belki bulunabilir. D mondeo veya avensis olabilir. Astra cd çok eski değil mi?

• Megane 2 sedan 2005-2007 arası 1.5 DCI veya 1.6 benzin olabilir.

• Zor ama bulabilsen Accent Era c sınıfı temiz Cook zor belki b+ 

• Vectra C kullanıyorum tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt

70.000 Paraya temiz Cruze bul bu devirde herşeyimi devrederim sana  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HakanSeyhanW kullanıcısına yanıt

temiz astra cd bulmak da aynı zorlukta olsa gerek  

7 Tane cruze var kardeşim 70.000 Lira altına boş muhabbet yapma. 70.000 Liraya 2015 model araçmı arıyorsun eski diyosun kahvedeki dayılar daha iyi anlar arabadan.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bakimli-astra-cd-910306740/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-motor-park-garajda-sifir-yapildi-kesinlikle-pazarlik-yoktur-906593540/detay

Sen Cruze al kardeşim

(İlanların benle alakası yoktur Cruze satan arkadaşı rencide etmek gibi bir amacım yoktur maksat karşılaştırmaktır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanSeyhanW -- 3 Mart 2021; 12:34:53 >

Ne alıyorsan al takıldın cruse a. Mondeo ve avensis de önerdim. Git al astra cd banane, üslubuna bak...

Tamam alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

C cruze belki bulunabilir. D mondeo veya avensis olabilir. Astra cd çok eski değil mi?

O paralara temiz düzgün cruze 1 sene önceydi ne yazıkki....

• xmxksk kullanıcısına yanıt

Cümle içinde geçen 'belki' kelimesi bir ihtimal bulunabilir, olabilir de olmayabilir de manasını ifade etmiyor mu? Zaten kesin cruse olur onu al demedim.

98-20 model araç almayı düşünen birine farklı bir öneri de bulundum. Sarı sitede yazan rakamların çoğu balon. Sen inanıyor musun 70 dedi 70e satacak? Piyasa ölmüş vaziyette...

5 ay önce birine satmıştım arabayı. Sonra internette gördüm 12bin üstüne koyup satmaya çalışıyordu. 5 ay oldu satamadı. En son ilana koyduğunda benden aldığı fiyata koymuştu. Ben de o dönem galerinin verdiği fiyata yeni evli diye geldiği için kullanıcıya bırakmak istemiştim. Piyasa da inanılmaz balon var. Galeriler 3-4 aydır doğru düzgün araba satamıyorlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.