70.000 TL YE C SEGMENTİ VE ÜSTÜ ARAÇ

-
-
Dacia stepway
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C cruze belki bulunabilir. D mondeo veya avensis olabilir. Astra cd çok eski değil mi?
Megane 2 sedan 2005-2007 arası 1.5 DCI veya 1.6 benzin olabilir.
Zor ama bulabilsen Accent Era c sınıfı temiz Cook zor belki b+
Vectra C kullanıyorum tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
70.000 Paraya temiz Cruze bul bu devirde herşeyimi devrederim sana
-
temiz astra cd bulmak da aynı zorlukta olsa gerek
-
7 Tane cruze var kardeşim 70.000 Lira altına boş muhabbet yapma. 70.000 Liraya 2015 model araçmı arıyorsun eski diyosun kahvedeki dayılar daha iyi anlar arabadan.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bakimli-astra-cd-910306740/detay
Sen Cruze al kardeşim
(İlanların benle alakası yoktur Cruze satan arkadaşı rencide etmek gibi bir amacım yoktur maksat karşılaştırmaktır.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanSeyhanW -- 3 Mart 2021; 12:34:53 >
-
Ne alıyorsan al takıldın cruse a. Mondeo ve avensis de önerdim. Git al astra cd banane, üslubuna bak...
-
Tamam alırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fbyram
C cruze belki bulunabilir. D mondeo veya avensis olabilir. Astra cd çok eski değil mi?O paralara temiz düzgün cruze 1 sene önceydi ne yazıkki....
-
Cümle içinde geçen 'belki' kelimesi bir ihtimal bulunabilir, olabilir de olmayabilir de manasını ifade etmiyor mu? Zaten kesin cruse olur onu al demedim.
98-20 model araç almayı düşünen birine farklı bir öneri de bulundum. Sarı sitede yazan rakamların çoğu balon. Sen inanıyor musun 70 dedi 70e satacak? Piyasa ölmüş vaziyette...
5 ay önce birine satmıştım arabayı. Sonra internette gördüm 12bin üstüne koyup satmaya çalışıyordu. 5 ay oldu satamadı. En son ilana koyduğunda benden aldığı fiyata koymuştu. Ben de o dönem galerinin verdiği fiyata yeni evli diye geldiği için kullanıcıya bırakmak istemiştim. Piyasa da inanılmaz balon var. Galeriler 3-4 aydır doğru düzgün araba satamıyorlar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X