Şimdi Ara

7 Nar 2 Limon Paketi 23.25 TL ve ücretsiz kargo (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
10.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dışında çatlağı olmayan narın içine de yağmur suyu girer diyosunuz yani, bence zor , nar kabuğunun tüm o izalasyonun işi suyu içine almamak halbuki
    buzhane narını anlamanın bi yoluda üst kısmında taç yaprakları gibi olan uç kısmın içinde küflenme varmı yokmu bakmak lazım diye duymuşluğum var , belki arkadaşlar bir göz atarlar

sonuçta kişiselleştirmeye gerek yok .
    ikna edici bulan fiyatını beğenen arkadaşlar alır afiyetle yer.
  • nar ekşisi alan var mı? marketlerdeki gibi mi yoksa gerçek nar ekşisi mi?

satıcıya soru: ilandakinin yarısı kadar nar ekşisi satışı yok mu? deneme amaçlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

nar ekşisi alan var mı? marketlerdeki gibi mi yoksa gerçek nar ekşisi mi?

satıcıya soru: ilandakinin yarısı kadar nar ekşisi satışı yok mu? deneme amaçlı

Hocam,

Nar ekşilerimiz, çevremizdeki köylerde teyzelerimiz ve amcalarımız doğal yöntemlerle tatlı hicaz narlardan yapılmaktadır. Tadında çok hafif bir ekşilik vardır. Koyu renkte ve tamamen katkısızdır.
    Köylülerin bize getirdiği tek tip şişeler var. Bu yüzden başka bir boyutta satışımız maalesef yoktur.
    Daha önce alan arkadaşlar yorum yaparlarsa daha tarafsız olur.
    İyi alışverişler dileriz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

Ürünleri bozuk çıkan arkadaşlara soralım, dışında herhangi bir çürük olan bölüm varmıymış ya da görsel olarak diğer narlardan bir farkı varmıymış.
    Şuana kadar 500 kg dan fazla nar satışımız oldu. Sadece 3 müşterimiz gönderdiğimiz ürünlerin içerisinde bozuk olduğunu söyledi.
    Bu müşterilerimizden 2 tanesine 4 kg'lık yeni bir nar kolisi gönderildi. Diğer bir tane müşterimiz portakal sezonunda telafi edersiniz dedi.
    Kendilerinden bu sıkıntıdan dolayı tekrar özür dileriz.

http://img801.imageshack.us/img801/2342/08j6.jpg
    http://img585.imageshack.us/img585/7576/8rtc.jpg

Ben bu üç arkadaşın arasında yer almıyorum anladığım kadarıyla. Üst mesajlara giderseniz sizlerde mesajlarımı görebilirsiniz. Ayrıca size pm yoluylada bunu iletmiş bulunmaktayım. Bu konuda bilginiz olmanız gerekiyor.

Benim gibi başka arkadaşlarda varmıdır merak ediyorum.

• sp den siparis vermistim
    yollacak mı bgn?
  • sanalpazardaki 25,5 liralk nar paketini alsam 7 kilo nar 2 kilo limon olrak bugün gönderebilirmisiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

sp den siparis vermistim
    yollacak mı bgn?

Hocam,

Siparişleriniz bugün kargoya verilecektir.
    İyi alışverişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

sanalpazardaki 25,5 liralk nar paketini alsam 7 kilo nar 2 kilo limon olrak bugün gönderebilirmisiniz.?

Sayın müşterimiz biraz geç oldu yazmamız k.bakmayın siparişiniz kargoya verilmiştir.İyi geceler.
  • valla ne yalan söyleyim, benim şu ana kadar yediğim narlar çok güzeldi ve hiç çürük bozuk çıkmadı..tadı da tam istediğim gibi.tatlı ve hafif ekşi.bazıları yenmeyecek kadar ekşi narlarla karşılaştırmış..çürük heralde çıkabilir.adam narın içini gözlerini ıışınlayarak mı görecek? malına kefil zaten.bozuk çıkarsa yenisini yolluyor.yaz elması da almıştım, onu da çok beğenmiştim.inşallah ileride satışa sunulursa diğer meyve ve sebzelerden de alıcam.
    herkes aydında izmirde yaşamıyo.çıtır meyve yiyecek..ben muşta asker öğretmenlik yaptım.meyve ve sebzeler adeta 5.sınıftı.mesela taş gibi sert ve susuz şeftaliye batıdakinin 2-3 katı para istiyorlardı.diğerleri de çok kalitesizdi.belki de mecburen öyleydi.ulaşım vs. sıkıntılar.sonuçta kargo parasını da düşünürsek bu kaliteye fazlasıyla değer..böyle girişimlere destek olmalıyız..mutfağımın yüz akı adamın ürünleri.herkese tavsiye ederim.paketlerin içine hediye de koyuyorlar, yaz elmasına biber, narlara da limon koymuşlar, çok sağolsunlar...

• Arkadaşlar,

Ben de bu arkadaşlardan "Domates, biber, salatalık, elma ve nar" aldım. Hepsinden memnun kaldım. Hiçbir şikayetim olmadı. Fiyatlar kargo dahil olduğunda İstanbul'daki fiyatlara denk ya da biraz ucuz oluyor fakat burada önemli olan dalıdan 1-2 gün önce toplanılan taze meyve/sebze yediğini bilmek diye düşünüyorum.

O yüzden buradaki fırsat bence aynı fiyata çok taze ürün yemek olarak düşünülebilir.

Narı bozuk çıkan arkadaş da çok talihsizmiş. Şimdi düşünüyorum da manavdan nar alsam ve eve geldiğimde böyle bir manzarayla karşılaşsam, manava geri götürebilir miyim narı? Manavın bu narın sorunmluluğunu almasıını isteyebilir miyim karar veremedim. Hiç değilse buradaki arkadaşlar yenisini gönderiyor. Bence köstek olmak yerine destek olmalıyız. Hem çok satış yaparlarsa kargo fiyatları da ucuzlar, alternatif girişimler çıkar ve biz de üreticiden direkt olarak daha fazla meyve/sebze yeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi causeisunknown -- 22 Ekim 2013; 10:19:20 >

• Mandalinalar gelmiş. Paket için beklesem mi diye düşünüyorum, kargo bedava 5kg vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce 9 kg nar siparişi verdim.inşallah memnun kalırım
  • bayramdan önce 4 kilo nar aldım. sağdan soldan aldıklarıma göre gayet başarılı çıktı. çürük vs. yoktu.
  • Fiyatı pahalı olsa da dalından koparılarak kargoya verilen ve 10 günden fazla dolap dışında durmasına rağmen henüz yavaş yavaş çürümeye başlamış olan (narın tamamı bitti nerdeyse) narlardan tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum.İsteyen arkadaşlar pazardan alsınlar.Babamda bugün aynı şeyi söyledi : pazarda koca narlar 1 tl niye fazla para verdin diye. Neyse konu dağıldı iyice.Alanlar afiyetle yesinler. Not: Satan arkadaşlarla uzaktan yakından bir ilişkim yok ve ilk kez bu başlıkt tanıştım.
  • mandalinalar cikmadimi? gelsede alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

mandalinalar cikmadimi? gelsede alsak

Serkan Bey,

Sitemizde okitsu mandalina çeşidini bugün itibariyle açtık.
    25 TL üzeri alışverişlerinizde de kargoyu ücretsiz yaptık.
    İyi alışverişler.

• quote:

quote:

Serkan Bey,

İyi alışverişler.

hemen bakiyorum son siparisimden oncekiler gibi yine cok memnun kaldim..teselkur ederim hizli kargonuz ve alakaniz icin.
    edit baktim.. okitsu mandalinalar kolay soyulanlarmi oluyor acaba ince kabuk ama cabuk soyulanlardanmi?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 23 Ekim 2013; 0:13:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Serkan Bey,

İyi alışverişler.

hemen bakiyorum son siparisimden oncekiler gibi yine cok memnun kaldim..teselkur ederim hizli kargonuz ve alakaniz icin.
    edit baktim.. okitsu mandalinalar kolay soyulanlarmi oluyor acaba ince kabuk ama cabuk soyulanlardanmi?.

serkan bey okitsu mandalina kolay soyulan bir çeşittir.
    iyi alışverişler.

• Dün aldığım narlar geldi. Gayet güzel hoş bi tadı var, ekşi değil ama çok tatlıda değil. 2 tane yedim çürük yok ama çıkadabilir bu kadar problem edecek bi durum değil satan adam içine girmiyo zira. Tek sıkıntım kargoyla. Birgün boyunca adam benim nar paketini tüm emek-bahçeli güzergahında dolaştırmış, abi bugün teslim edemeyiz diyor. atarlanınca zorla getirdi ama gelen kutunun tutulacak yerinde bi el sığacak şekilde yırtık vardı. Sizce nedendir? :) neyse narlar iyiydi.
  • benim de paketim geldi
    narlar guzel.ama kargp paketi yırtılmıstı
    kargo firmasını biraz uyarsanız iyi olacak gibi..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.